Hmmm...

MajorMistakes napisał(a):Oj, tam, Króliku. Przerost migdałka gardłowego częsta sprawa
Szklanooka napisał(a):
Pewnie jestem spaczona przez Monsterki i dlatego mnie do też nich ciągnie. Do tego można sobie dokupić fajny komplet wymiennych łapek LINK
Szklanooka napisał(a):Niuniek, na oficjalnej stronie masz ceny tonnerdoll.com/deja-vu. Najtaniej widziałam na eBayu Penelopie, tą w niebieskim żakiecie, za niecałe 300 zł. Gołe też chodzą mniej więcej w takiej cenie.
Pewnie jestem spaczona przez Monsterki i dlatego mnie do też nich ciągnie. Do tego można sobie dokupić fajny komplet wymiennych łapek LINK
Rozchylone usta, które większość osób krytykuje, akurat mi się nawet podobają, bo lubię lalki z lekko przygłupim wyrazem twarzy. Chude ciałko też na plus, bo dobrze się szyje na takie. Jedyną wadą jest lekka asymetria twarzy, an face wyglądają przez to tak sobie. Ale potencjał mają.
Tonner Deja Vu Repaint by Drnero, on Flickr
Najtaniej widziałam na eBayu Penelopie, tą w niebieskim żakiecie, za niecałe 300 zł. Gołe też chodzą mniej więcej w takiej cenie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości