ale super! jak z upitoleniem glowki na cialko??
-- 21 lis 2017, o 23:28 --
ale super! jak z upitoleniem glowki na cialko??
Only NM napisał(a):Kilka miesięcy temu otworzyli u mnie nowego chińczyka, jest wielki i są też zabawki!
Oto co napotkałam:
https://farm5.staticflickr.com/4565/384 ... d3d1_c.jpg
Lalka nie ma mobilnego torsu, jest z porządnego plastiku, stawy niewyrobione. Niestety pannę za bardzo rozkraczyłam i pękła jej taka gumka w kształcie symbolu nieskończoności która była odpowiedzialna za utrzymywanie nóg, w jakiej ja byłam rozpaczy jak mi noga odpadła! Na szczęście naprawiłam kawałkiem gumki do majtek i jest, cała i nawet stojąca! Buty są zaskoczeniem bo po bokach się odpinają, ona w nich stoi! Same stopy są ciekawe. Płaskie i zginają się jak u obitsu, ale duży palec jest lekko odchylony jakby do noszenia japonek. Mankamenty to zdecydowanie niedopasowany kolor głowy do ciała, głowa jest o ton za jasna - na zdjęciach raczej tego nie widać. Jak na lalkę za 29 zł jestem zadowolona!
DragonLady napisał(a):Całkiem fajna. Zgredziu, a jakieś patrzące prosto też są?
Stary_Zgred napisał(a):Kaufland atakuje klonami matellowskich laleczek o moldzie "Kayla/Lea" (...) Nogi są kształtne - lalce zaoszczędzono patyków. W pudelku kryje się oprócz lalki, co mnie nielicho zaskoczyło, stojak.
Pokrzyva napisał(a):Mnie się ten klinik podoba, oczy tez, ma czarne włosy = plus, tylko... Ja ślepnę, czy ona ma żółtozielone brwi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości