Wooow, szalenie mi się podoba koszula Midge, tak pięknie jej pasuje kolorystycznie, a fryzura, torebka i kolczyki idealnie dopełniają stylizację Blond panna w granatowej dopasowanej sukience z bogato zdobioną biżuterią wypada elegancko i zjawiskowo. W ostatniej kreacji super top i spódniczka, takich tropików i to moje panny zamówiłyby więcej Chylę czoła dla projektów Twojego autorstwa
Oj rety. Lalki prezentują się w Twoich strojach jak modelki. Koszula Midge jest naprawdę cudowna, aż bym popełniła coś o podobnym fasonie dla swojego rudzielca ale pewnie wyjdzie mi z tego jakaś kupa.
Wow, dawno nie zaglądałam i tak o: - jeansy z przetarciami boskie - stylizacja Midge wymiata po całości! - boska, długa spódnica ! - taka jeansowa mini sama bym założyła ❤️
Dziękuję wam wszystkim za miłe komentarze Koszula którą prezentuje Midge początkowo miała być dla Fashion Royalty Natalii, ale moj chłopak powiedzial, że jest babcinia... Babcina?? Sorry Midge
Tu tak na szybko ( nad spódnicą trochę posiedziałam) Gienia na co dzień Casual Girl by Dorothy M, on Flickr
Zestaw spódniczka i bluzeczka jest genialny, ten drugi ze spodenkami w paseczki też fajny, ale zdecydowanie mniej w moim stylu, więc bardziej pieję z zachwytu do pierwszego zestawu
There is no emotion, there is peace. There is no ignorance, there is knowledge. ...
Pierwszy zestaw piękny, świetny pomysł na bluzeczkę i świetnie uszyta spódniczka. Drugi zestaw prosty, ale bardzo efektowny, super dobrane proste dodatki jak pasek czy okrągły naszyjnik. Muszę spapugować i spróbować zrobić taki topik jak ten szary ;D