Działanie forum

Masz ciekawy pomysł, coś ci nie działa?

Re: Działanie forum

Postprzez Miranda » 28 lis 2016, o 22:05

A szliście kluczem, że to może chodzić o wątki w działach, które są ukrywane?
Avatar użytkownika
Miranda
Moderator
 
Posty: 1293
Dołączył(a): 26 lip 2015, o 12:07

Re: Działanie forum

Postprzez Mono » 28 lis 2016, o 22:34

Miranda napisał(a):A szliście kluczem, że to może chodzić o wątki w działach, które są ukrywane?

Podsunę tę wskazówkę adminowi technicznemu, dziękuję.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek
Avatar użytkownika
Mono
Administrator
 
Posty: 2046
Dołączył(a): 27 gru 2011, o 14:43

Re: Działanie forum

Postprzez Pink Flamingo » 21 sty 2017, o 15:06

Przy wrzucaniu posta ze zdjęciami zalinkowanymi na flickrze mam problem i widzę taki komunikat:

Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x92\x99[/...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
Avatar użytkownika
Pink Flamingo
 
Posty: 1708
Dołączył(a): 13 mar 2014, o 16:49
Lokalizacja: Warszawa

Re: Działanie forum

Postprzez Pink Flamingo » 7 kwi 2017, o 18:39

Znowu, ten sam błąd! Nie mogę wrzucić posta...

Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x82[/...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.
Avatar użytkownika
Pink Flamingo
 
Posty: 1708
Dołączył(a): 13 mar 2014, o 16:49
Lokalizacja: Warszawa

Re: Działanie forum

Postprzez Asiasta » 9 sie 2017, o 17:34

Pink Flamingo napisał(a):Znowu, ten sam błąd! Nie mogę wrzucić posta...

Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]

Incorrect string value: '\xF0\x9F\x98\x82[/...' for column 'post_text' at row 1 [1366]

Wystąpił błąd bazy danych podczas pobierania tej strony. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem.



mam ten sam problem w wątku "Zwariowałam, znów kupiłam lalkę"
Avatar użytkownika
Asiasta
 
Posty: 196
Dołączył(a): 1 mar 2017, o 18:16

Re: Działanie forum

Postprzez Mono » 13 sie 2017, o 12:18

Nie mam w tej chwili żadnego problemu z udostępnianiem zdjęć z flicka. Może to tylko czasowe problemy z serwerem?
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek
Avatar użytkownika
Mono
Administrator
 
Posty: 2046
Dołączył(a): 27 gru 2011, o 14:43

Re: Działanie forum

Postprzez Asiasta » 13 sie 2017, o 17:59

Mono napisał(a):Nie mam w tej chwili żadnego problemu z udostępnianiem zdjęć z flicka. Może to tylko czasowe problemy z serwerem?

Ten problem pojawia się od czasu do czasu na różnych wątkach, po jakimś czasie znika. Miałam już ten komunikat przy pisaniu posta z tel. i na komputerze nawet wtedy gdy nie załączałam żadnych zdjęć.
Ale już jest wszystko ok.
Avatar użytkownika
Asiasta
 
Posty: 196
Dołączył(a): 1 mar 2017, o 18:16

Re: Działanie forum

Postprzez Arima » 11 wrz 2017, o 20:28

Przez prawie 2 dni nie mogłam się dostać na forum.
Wyskakiwał mi błąd "error 502 bad gateway". :/
Avatar użytkownika
Arima
 
Posty: 332
Dołączył(a): 2 wrz 2015, o 09:43

Re: Działanie forum

Postprzez roroDolls » 11 wrz 2017, o 20:44

Ja dzisiaj cale rano tak mialam, a teraz prosze bardzo/wtem.
Avatar użytkownika
roroDolls
 
Posty: 553
Dołączył(a): 19 cze 2016, o 10:17
Lokalizacja: Krakow / Norwich

Re: Działanie forum

Postprzez Neytiri » 11 wrz 2017, o 20:48

Również od wczoraj trafiałam na ten sam błąd 502. Brakowało mi forum :)
Mój amatorski Dollhouse, mały, ale cieszy :)
29.10 Nowy halloweenowy post Charmed
Avatar użytkownika
Neytiri
 
Posty: 1093
Dołączył(a): 7 wrz 2013, o 13:41

Re: Działanie forum

Postprzez Aarjelin » 11 wrz 2017, o 21:28

Arima napisał(a):Przez prawie 2 dni nie mogłam się dostać na forum. Wyskakiwał mi błąd "error 502 bad gateway". :/
miałam to samo, też dwa dni, już myślałam, że mi się coś u mnie w wi-fi pokopało :facepalm: aż tu nagle teraz sprawdzam i jest xD uf xp
Czy jest na sali znawca aparatów? :( pomoc mile widziana :padam: potrzebuje-pomocy-w-wyborze-aparatu-t5515.html :bezradny:
Avatar użytkownika
Aarjelin
 
Posty: 248
Dołączył(a): 11 sie 2017, o 18:39
Lokalizacja: Nibylandia

Re: Działanie forum

Postprzez barbusia77 » 12 wrz 2017, o 15:07

3 dni bez forum jest do d.. :( Dobrze ze juz jestescie :hejka:
Życie bez pasji zabija...
Avatar użytkownika
barbusia77
 
Posty: 1008
Dołączył(a): 25 wrz 2013, o 10:20

Re: Działanie forum

Postprzez barbusia77 » 27 wrz 2017, o 16:02

Co się stało z postami??? wczoraj miałam prawie 1050. Dzis mam 100 mniej :hyhy:
Życie bez pasji zabija...
Avatar użytkownika
barbusia77
 
Posty: 1008
Dołączył(a): 25 wrz 2013, o 10:20

Re: Działanie forum

Postprzez Miranda » 27 wrz 2017, o 16:29

Zgodnie z regulaminem zostały usunięte stare posty powitalne i tematy w dziale Ogłoszenia różne.
Avatar użytkownika
Miranda
Moderator
 
Posty: 1293
Dołączył(a): 26 lip 2015, o 12:07

Poprzednia strona

Powrót do Uwagi, sugestie, problemy dotyczące funkcjonowania forum



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość