mini Alicja absolutnie cudna

w ogóle te ich mangobuźki, ubranka i całokształt są urocze, takie totalne małe słodziaki
PS: ...ale chyba troszkę się pogubiłam, zwłaszcza po tym poście o ubrankach u Nendo, znaczy czym teraz jedne różnią się od drugich? tak ogólnie? Bo próbuję jakoś to zebrać i ogarnąć
1. lekko wzrostem (choć oba są w 1/12 skali, ale jak to dokładnie jest z tymi centymetrami to nie wiem xp 10-13cm?

)
2. Mają inne ciałka. Porównując tak wizualnie: te ruchome Nendoroidowe wygląda trochę jak kończyny od mini Azone z tułowiem od Obitsu 11cm cm

,
a ciało Cu-Poche, odwrotnie, ręce i nogi przypominają "Obitsu 11cm" a korpusik "Azone 1/12 Picco Neemo"
https://nendomini-eng.blogspot.com/2018 ... -with.html[ bardziej podobają mi się ciała Cu-Poche (mimo moldowanej bielizny za którą generalnie nie przepadam), zwłaszcza damskie, bo mają mniej dziecięce sylwetki i smuklej wyprofilowane ciałka, wyglądają jak takie ulepszone Obitsu 11cm (ogólnie prezentują się lepiej od niekształtnego i niezgrabnego Obitsu 11 :p mam jedno i średnio na nim ubranka jakiekolwiek leżą xp ) ]
PS.2: Mam jeszcze chyba dziwne pytanie, szukałam czegoś na ten temat, ale chyba po prostu niema takiego rarytasa jak Cu-Poche z lalkowymi włosami/perukami...?