Tak samo twierdzi mój mąż, że ta główka jest mało co podobna

Ja widzę podobieństwo właśnie w lekko przymrożonych oczach i nasadzie nosa, taki sam mają rozstaw oczu, wąskie usta, rynienkę pod nosem i uszy podobne

Zdaję sobie sprawę, że długość nosa i spiczasty podbródek niwelują podobieństwo, ale myślałam, że w podbródku można by namalować dołeczek, a nos właśnie lekko podpiłować, no ale i tak nie zmieni się kształtu szczęki

I masz rację, że z namalowanym zarostem wyglądałby śmiesznie

Dlatego pisałam, że to mój szalony wymysł

Ale jak się nie da to się nie da

Specjalnie też napisałam, że to główka recast, bo czytałam, że niektórzy nie chcą recastów malować. Ale ten recast jakoś bardziej mi pasował niż oryginał

Ta główka Tonego z Impldoll co linkowałaś jakoś mi się nie widzi. Za duże usta mi się wydają i inne oczy, ale to może też być wina makijażu. Musiałabym "gołą" głowę zobaczyć

Bo główka Lacrimosy właśnie z make upem też nie wydaje mi się nic a nic podobna

Dopiero "goła"
Naoglądałam się trochę na męskie główki, i wampirze i zwykłe z różnych firm i jakoś tylko ta główka Lacrimosy mi przypadła do gustu... Wychodzi na to, że mam nikłe pojęcie o podobieństwie

Tu znalazłam tą główkę stylizowaną na Erica co pisałaś
http://2.bp.blogspot.com/-U6NmXaYLhzw/U ... up+004.jpg ale wydaje mi się taka jakaś stara i brzydka

Wiem, że w serialu Skarsgard jest graficznie poprawiony, ale chciałabym takiego z serialu