Strona 27 z 27

Re: Działanie forum

PostNapisane: 7 paź 2018, o 20:27
przez Neytiri
Mam zawsze ustawioną opcję "Nie wylogowuj" to owszem z linka strona wchodzi, ale podczas gdy chcę wejść w jakiś post albo wysłać odpowiedź to często pojawiają się błędy 504 i mogę tylko próbować odświeżać uparcie.

Re: Działanie forum

PostNapisane: 14 paź 2018, o 13:29
przez barbusia77
Teraz to mnie wylogowuje gdy zamknę stronę i wchodzę po czasie ponownie :szok:

Re: Działanie forum

PostNapisane: 23 paź 2018, o 09:33
przez Arima
Ja muszę się logować za każdym razem gdy klikam w dział, wątek itd.
Czyli żeby przeczytać co ktoś napisał muszę logować się z 5-6 razy.
Dlatego mnie tu nie ma, bo nie mam na to siły.

Re: Działanie forum

PostNapisane: 23 paź 2018, o 22:58
przez Ner
Arima napisał(a):Ja muszę się logować za każdym razem gdy klikam w dział, wątek itd.
Czyli żeby przeczytać co ktoś napisał muszę logować się z 5-6 razy.
Dlatego mnie tu nie ma, bo nie mam na to siły.


Też tak miałam. Żeby odpisać w danym temacie, to jeszcze musiałam kopiować treść wiadomości, bo wiedziałam, że po opcji "wyślij" będzie mnie czekało logowaie ekstra (a jak miałam szczęście to nawet dwa razy). Pomogło zaznaczenie "pamiętaj mnie" przy logowaniu.

Re: Działanie forum

PostNapisane: 15 sty 2019, o 17:39
przez Gzymon
Kurcze, a u mnie wszystko działa...

Re: Działanie forum

PostNapisane: 16 sty 2019, o 23:38
przez astridnat
Też miałam problem. Przy logowaniu 3razy mnie wywaliło. Po kliknięciu pamiętaj mnie minęło.

Re: Działanie forum

PostNapisane: 17 sty 2019, o 11:27
przez Miranda
To działa, ale nadal nie rozwiazuje problemu. Może trzeba zaktualizować skrypt forum?

Re: Działanie forum

PostNapisane: 21 lut 2019, o 08:08
przez barbusia77
:D Nie wiem jakie problemy techniczne macie na myśli bo u mnie od paru miesięcy jest wszystko wyśmienicie :D Moze to zależy od przeglądarki na kompie czy telefonie :mysli:

Re: Działanie forum

PostNapisane: 21 lut 2019, o 15:01
przez Miranda
barbusia77 napisał(a)::D Nie wiem jakie problemy techniczne macie na myśli bo u mnie od paru miesięcy jest wszystko wyśmienicie :D Moze to zależy od przeglądarki na kompie czy telefonie :mysli:

Od przeglądarki raczej nie. Bo wywalało na różnych. Ewentualnie od czegoś, co we wszystkich zaktualizowano? Może coś ze skryptem forum? na razie to jednak wróżenie z fusów.