Barbie Glamour Luxury Fashion

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Re: Barbie Glamour Luxury Fashion

Post autor: LuLu »

Jaka ona śliczna! Chcę! Ale fakt też obstawiam artykulację pod biustem, bo nie tylko u Midge to widać ;) Kilka z nich jest też dzięki niej wygięta.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

No tak, ale pozy są czasem nieco przekłamujące pod tym względem - byłam przekonana, że te brokatowe fash taką artykulację posiadają, a z blogów forumowiczów się dowiedziałam, ze jednak nie.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Ja byłam także pewna, że fash 2013 też ją mają... Zatem, faktycznie pozy kłamią.

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Mają artykulację pod buistem, specjalnie zmacałam jedną ze swoich lalek, żeby to sprawdzić xD

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Widziałam je dzisiaj u siebie! Szkoda tylko, ze były dwie blondyny i jedna Tereska :/ Nie podoba mi się rootowanie rzęs. Ale tak to nawet ładne :]

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

http://allegro.pl/barbie-modna-lux-blr5 ... 54620.html
Dostalam na asku link do aukcji, wiec mozna juz online w PL kupowac.
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Um... Przytargałam dzisiaj do domu blondynę w zielonych portkach. U mnie są za 99zł. Najbardziej podoba mi się w niej to, że włosy od spodu ma w kolorze ciemnego blondu lub wyjątkowo jasnego brązu (denny ze mnie znawca kolorów włosów). Kurteczka jest nawet okej, ale futerko się rozłazi w rękach. Jestem zakochana w jej butach! :zakochany: Najbardziej rozbawiło mnie pudło. Jeszcze z żadnym nie miałam tyle zabawy. Chciałam je nawet po prostu zdemolować, ale jakoś udało mi się bez szkód je otworzyć. Artykulacja pod biustem i owszem jest :D Moja niestety jest nieco luźna :facepalm:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

One będą od środy w Kerfurze za 89,99. Aż się przejadę, żeby je obmacać, akurat mam ostatni dzień biletu miesięcznego :>

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

reiha pisze:One będą od środy w Kerfurze za 89,99. Aż się przejadę, żeby je obmacać, akurat mam ostatni dzień biletu miesięcznego :>
Czy to pewna informacja i czy taka cena będzie obowiązywała we wszystkich carrefour'ach?? O.o

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Dampirg85 pisze:
reiha pisze:One będą od środy w Kerfurze za 89,99. Aż się przejadę, żeby je obmacać, akurat mam ostatni dzień biletu miesięcznego :>
Czy to pewna informacja i czy taka cena będzie obowiązywała we wszystkich carrefour'ach?? O.o
Na oficjalnej stronie Carrefoura jest gazetka promocyjna i w niej są... Trzeba sprawdzić :)

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Dampirg85 pisze:
Nie sądzę, żeby ktoś z forum miał wtyki w centralach Carrefoura, żeby wiedzieć czy we wszystkich i czy na pewno. Na stronie internetowej Carrefoura jest możliwość wybrania swojego sklepu i wtedy pokazuje dostępne promocje dla tego konkretnego sklepu - ustaw sobie własną lokalizację i po prostu sprawdź, bo ceny w gazetkach się czasami różnią zależnie od miejsca.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Widziałam dzisiaj w Smyku wszystkie 3 (cena zabójcza, niecałe 130 zł, ale tylko oglądałam). Ciuszki i dodatki są dla mnie "must have", ciałka zawsze się przydadzą, natomiast twarze mnie nie ruszają ani trochę. I jeszcze te rzęsiska - u Dreamhouse'owych lalek nie są aż tak długie i podwinięte, wyglądają lepiej.

Raquelle zaczęła dopiero pojawiać się w zachodnich sklepach, mam nadzieję, że i do nas w końcu trafi.
Obrazek

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

W szczecinskim Turzynie po 114 dzisiaj, trzy rodzaje- dwie blondi i Tereska. Są całkiem nieźle zrobione, ale twarze blondynek kieskie dosyć. Oprócz tego nowe fashionistki buahahaha, 59 złotych, są samczyki.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Leela
Kontakt:

Post autor: Leela »

Nie ufam gazetce Carrefoura w kwestii tych lalek, bo dokładny opis to:
"Lalka Barbie fantastyczne pasemka, projektuje koszulki" i te właśnie twory są na zdjęciu. Wygląda jakby im się Barbie Style dokleiło do zdjęcia.
Choć cenowo by pasowało. Ja poczekam, chcę tylko ubranka a nie dam za nie tyle.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Byłam, widziałam, mam - zabieram się za "rozpudełkowanie" <3

ODPOWIEDZ