Lalkowy HAPPYTON :)

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Imago
Kontakt:

Re: lalkowy HAPPYTON :)

Post autor: Imago »

nmin pisze:Właśnie kupiłam... sedes :rotfl: Będę teraz przez miesiąc czekała na przesyłkę z Chin, zawierającą mały, plastikowy sedes. W sumie nie był mi zbyt potrzebny, może przyda się kiedyś do fotek, za dwa dolary z przesyłką można zaszaleć, ale przyznam bez bicia, że bardziej niż radość z zakupu odczuwam politowanie do samej siebie :rotfl:

A to jeszcze nie koniec licytacji tego sprzedającego, w których na razie prowadzę :pudło:
ty raczej kobieto nowe zdjęcia Zofii rób bo mi tęskno :D i dodaj gadżet do obserwowania bloga bo nie wiem jak inaczej ciebie sobie dodać do listy czytanych :D
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska

ajatoco

Post autor: ajatoco »

Imago na blogerze można dodać blog do obserwowanych przez url ;)
Lista czytelnicza - Dodaj - Dodaj z URL-a - Obserwuj.

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Muahahahahahaha! Już jest! Więcej niebawem na moim blogu!
Obrazek
Zdjęcie beznadziejne, robione wieczorową porą :)
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Lena
Kontakt:

Post autor: Lena »

Gratuluję!!! Only NM, czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć! :) Jestem ciekawa, czy na żywo wygląda równie zjawiskowo co na zdjęciach.

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Wreszcie i mi się poszczęściło w lumpeksie! Nabyłam ciemnoskórą lalkę z moldem Spanish 1983 i jednego z tych starszych superstarów. Obecnie lale zażywają kąpieli :)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Mangusta, gratuluje :D Spanish jest śliczna i taka cenna!
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
mangusta
Kontakt:

Post autor: mangusta »

Mono pisze:Mangusta, gratuluje :D Spanish jest śliczna i taka cenna!
Najprawdopodobniej jest to Sunsational Malibu Christie, ta druga wersja :D

Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Post autor: Soul »

Baaaaaaaaardzo długo lalki leżały odłogiem. Ale poważna choroba mojego M dała sie nam wszystkim w domu w kość, i zabrakło i czasu i chęci na pasje.. Teraz pomału wracamy do normalności.. :] .. a mi wraca chęć do drobnych radości, i rzeczy, które sprawiają mi nadal frajdę :]

I z tej okazji kupiłam najdziwniejszą Barbie, jaką widziałam do tej pory :lol: Wygląda na babcię, jest szeroka w biodrach, talii, ma namalowane zmarszczki na twarzy, i szare szpakowate włosy do brody, no babcia Barbie jak nic! :lol:

.. ale jakoś wzruszyłą mnie ta "staruszka", i mimo, że nie była niestety tania, to wzięłam ją ;)

Jak ułożę jej porządnie włosy, bo rozczochrana jest, to zrobię fotę :)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Soul, jak dobrze Cię znów widzieć!
Pokazuj tę babcie, strasznie jestem ciekawa. Mnie się marzy mattelowska babcia dla moich lalek :)
W świecie Barbie

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

Soul pisze:Baaaaaaaaardzo długo lalki leżały odłogiem. Ale poważna choroba mojego M dała sie nam wszystkim w domu w kość, i zabrakło i czasu i chęci na pasje.. Teraz pomału wracamy do normalności.. :] .. a mi wraca chęć do drobnych radości, i rzeczy, które sprawiają mi nadal frajdę :]

I z tej okazji kupiłam najdziwniejszą Barbie, jaką widziałam do tej pory :lol: Wygląda na babcię, jest szeroka w biodrach, talii, ma namalowane zmarszczki na twarzy, i szare szpakowate włosy do brody, no babcia Barbie jak nic! :lol:

.. ale jakoś wzruszyłą mnie ta "staruszka", i mimo, że nie była niestety tania, to wzięłam ją ;)

Jak ułożę jej porządnie włosy, bo rozczochrana jest, to zrobię fotę :)
Soul toż to babcia od Happy Family! Taka jak ta?
Obrazek
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Taaaaak, to ta! Ręce w łokciach artykułowane, nogi winylowe!

Nigdy jej wcześniej nie widziałam, albo mało popularna, albo taka rzadkość..? :mysli: Nie grzeszy urodą, nawet powiedziałabym, że jest w taki sposób brzydka, że aż rozczulająca :)

Awatar użytkownika
Magalita
Kontakt:

Post autor: Magalita »

Soul pisze:Taaaaak, to ta! Ręce w łokciach artykułowane, nogi winylowe!

Nigdy jej wcześniej nie widziałam, albo mało popularna, albo taka rzadkość..? :mysli: Nie grzeszy urodą, nawet powiedziałabym, że jest w taki sposób brzydka, że aż rozczulająca :)
Rzadko się ją już spotyka i dlatego może jej nie spotkałaś :)
Zapraszam - blog pod nowym adresem! ----> http://summerdollstories.blogspot.com/
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Ja o tej babci mówiłam, myślałam ze Ty Soul masz jakąś inna na myśli :D
W świecie Barbie

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Soul
Kontakt:

Powiem wam, że po bliższych oględzinach stwierdzam, że całkiem realistycznie ją zrobili. Owszem, za mało zmarszczek, ale ma bardzo przekonująco sflaczałe piersi, od razu widać inny kształt, ma płaski tyłek i lekko wypukły brzuch. Tylko nogi zrobili zbyt szczupłe, no i mogłaby być grubsza.. :)

Nie jest urodziwa, ale no ma to "babciowe" coś.. Spróbuję jej uszyć jakiś stanik, majtasy i halkę, żeby pod ubraniem nabrała objętości, i wtedy będzie taka jeszcze bardziej "babciowa" i przytulaśna... :]

ODPOWIEDZ