ty raczej kobieto nowe zdjęcia Zofii rób bo mi tęsknonmin pisze:Właśnie kupiłam... sedesBędę teraz przez miesiąc czekała na przesyłkę z Chin, zawierającą mały, plastikowy sedes. W sumie nie był mi zbyt potrzebny, może przyda się kiedyś do fotek, za dwa dolary z przesyłką można zaszaleć, ale przyznam bez bicia, że bardziej niż radość z zakupu odczuwam politowanie do samej siebie
![]()
A to jeszcze nie koniec licytacji tego sprzedającego, w których na razie prowadzę
Lalkowy HAPPYTON :)
- Imago
- Kontakt:
Re: lalkowy HAPPYTON :)
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!"
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska
http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska
-
ajatoco
Imago na blogerze można dodać blog do obserwowanych przez url 
Lista czytelnicza - Dodaj - Dodaj z URL-a - Obserwuj.
Lista czytelnicza - Dodaj - Dodaj z URL-a - Obserwuj.
- Only NM
- Kontakt:
Muahahahahahaha! Już jest! Więcej niebawem na moim blogu!

Zdjęcie beznadziejne, robione wieczorową porą
Zdjęcie beznadziejne, robione wieczorową porą
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Dzwonnik z Notre Dame
Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ
- Lena
- Kontakt:
Gratuluję!!! Only NM, czekam z niecierpliwością na więcej zdjęć!
Jestem ciekawa, czy na żywo wygląda równie zjawiskowo co na zdjęciach.
- mangusta
- Kontakt:
Wreszcie i mi się poszczęściło w lumpeksie! Nabyłam ciemnoskórą lalkę z moldem Spanish 1983 i jednego z tych starszych superstarów. Obecnie lale zażywają kąpieli 
- Mono
- Kontakt:
Mangusta, gratuluje
Spanish jest śliczna i taka cenna!
- mangusta
- Kontakt:
Najprawdopodobniej jest to Sunsational Malibu Christie, ta druga wersjaMono pisze:Mangusta, gratulujeSpanish jest śliczna i taka cenna!
- Soul
- Kontakt:
Baaaaaaaaardzo długo lalki leżały odłogiem. Ale poważna choroba mojego M dała sie nam wszystkim w domu w kość, i zabrakło i czasu i chęci na pasje.. Teraz pomału wracamy do normalności..
.. a mi wraca chęć do drobnych radości, i rzeczy, które sprawiają mi nadal frajdę
I z tej okazji kupiłam najdziwniejszą Barbie, jaką widziałam do tej pory
Wygląda na babcię, jest szeroka w biodrach, talii, ma namalowane zmarszczki na twarzy, i szare szpakowate włosy do brody, no babcia Barbie jak nic!
.. ale jakoś wzruszyłą mnie ta "staruszka", i mimo, że nie była niestety tania, to wzięłam ją
Jak ułożę jej porządnie włosy, bo rozczochrana jest, to zrobię fotę
I z tej okazji kupiłam najdziwniejszą Barbie, jaką widziałam do tej pory
.. ale jakoś wzruszyłą mnie ta "staruszka", i mimo, że nie była niestety tania, to wzięłam ją
- Mono
- Kontakt:
Soul, jak dobrze Cię znów widzieć!
Pokazuj tę babcie, strasznie jestem ciekawa. Mnie się marzy mattelowska babcia dla moich lalek
Pokazuj tę babcie, strasznie jestem ciekawa. Mnie się marzy mattelowska babcia dla moich lalek
- Magalita
- Kontakt:
Soul toż to babcia od Happy Family! Taka jak ta?Soul pisze:Baaaaaaaaardzo długo lalki leżały odłogiem. Ale poważna choroba mojego M dała sie nam wszystkim w domu w kość, i zabrakło i czasu i chęci na pasje.. Teraz pomału wracamy do normalności.... a mi wraca chęć do drobnych radości, i rzeczy, które sprawiają mi nadal frajdę
![]()
I z tej okazji kupiłam najdziwniejszą Barbie, jaką widziałam do tej poryWygląda na babcię, jest szeroka w biodrach, talii, ma namalowane zmarszczki na twarzy, i szare szpakowate włosy do brody, no babcia Barbie jak nic!
![]()
.. ale jakoś wzruszyłą mnie ta "staruszka", i mimo, że nie była niestety tania, to wzięłam ją![]()

- Soul
- Kontakt:
Taaaaak, to ta! Ręce w łokciach artykułowane, nogi winylowe!
Nigdy jej wcześniej nie widziałam, albo mało popularna, albo taka rzadkość..?
Nie grzeszy urodą, nawet powiedziałabym, że jest w taki sposób brzydka, że aż rozczulająca 
Nigdy jej wcześniej nie widziałam, albo mało popularna, albo taka rzadkość..?
- Magalita
- Kontakt:
Rzadko się ją już spotyka i dlatego może jej nie spotkałaśSoul pisze:Taaaaak, to ta! Ręce w łokciach artykułowane, nogi winylowe!
Nigdy jej wcześniej nie widziałam, albo mało popularna, albo taka rzadkość..?Nie grzeszy urodą, nawet powiedziałabym, że jest w taki sposób brzydka, że aż rozczulająca
- Mono
- Kontakt:
Ja o tej babci mówiłam, myślałam ze Ty Soul masz jakąś inna na myśli 
- dollbby
- Kontakt:
a ja odrazu skojarzyłem, że chodzi o Babcie ;]
- Soul
- Kontakt:
Powiem wam, że po bliższych oględzinach stwierdzam, że całkiem realistycznie ją zrobili. Owszem, za mało zmarszczek, ale ma bardzo przekonująco sflaczałe piersi, od razu widać inny kształt, ma płaski tyłek i lekko wypukły brzuch. Tylko nogi zrobili zbyt szczupłe, no i mogłaby być grubsza..
Nie jest urodziwa, ale no ma to "babciowe" coś.. Spróbuję jej uszyć jakiś stanik, majtasy i halkę, żeby pod ubraniem nabrała objętości, i wtedy będzie taka jeszcze bardziej "babciowa" i przytulaśna...![uśmiech :]](./images/smilies/kwadr.gif)
Nie jest urodziwa, ale no ma to "babciowe" coś.. Spróbuję jej uszyć jakiś stanik, majtasy i halkę, żeby pod ubraniem nabrała objętości, i wtedy będzie taka jeszcze bardziej "babciowa" i przytulaśna...