Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Post autor: Lacrima »

I po jaką cholerę ja wchodzę na to forum? Przez was właśnie kupiłam Takeshitę..... :mur:
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Mono pisze:
Grażyna pisze:Kurczę, mam dziką chcicę na J-doll :niewiem:
Chyba odrodzenie wirusa J-dollowego, nie Ty jedna :lol:
same here, sisters

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Przyłączyłabym się do ogólnoforumowej chcicy na J-doll, ale dzielnie wmawiam sobie, że jest mi niepotrzebna. Postanowiłam skończyć większą część chciejlisty konikowej, więc zupełnie nie stać mnie na kolejną lalkę :<

Awatar użytkownika
Nailini
Kontakt:

Post autor: Nailini »

A ja się od dwoch dni ślinię do Popki.
140 dolcow...

Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Od dwóch miesięcy nie kupiłam żadnej lalki. Aż mnie ssie w środku i jakiś głos szepce: Idź do sklepu i coś kup. I ze trzy razy byłam koło sklepu lalkowego, ale ani razu nie weszłam do środka, bo zbieram na coś i hamowałam się siłą woli. Ale jest coraz gorzej ;( Chcę jakąkolwiek lalę! :face:
Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Ja ostatnio wpadłam w jakiś cug :D Przez ostatnie 2 miesiące doliczyłam się, że kupiłam 16 lalek i zakupom nie ma końca, nie umiem się powstrzymać, im więcej mam, tym więcej chcę :D Mam nadzieję, że przed świętami będą jakieś promocje w sklepach, bo mam chcicę na Raquelle :)

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Neytiri, na początku przeważnie tak jest :D Dopiero potem przychodzi otrzeźwienie z tekstem na ustach: po co mi tyle lalek?! Ale ciesz się i kupuj, pamiętam jeszcze jak wiele radochy to daje :D
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Oj tak, ogromna radość :) A wiesz Mono, ile przez Twoj avatar się naszukałam Dandelion? Tak ogromnie mi się spodobała, że dosłownie po nocach nie mogłam spać i wiedziałam, że muszę ją mieć. Poszukiwania zakończyły się sukcesem, ale wciąż choruję na Dahlię z serii Fairytopia :D

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Stary_Zgred pisze:Od dwóch miesięcy nie kupiłam żadnej lalki. Aż mnie ssie w środku i jakiś głos szepce: Idź do sklepu i coś kup. I ze trzy razy byłam koło sklepu lalkowego, ale ani razu nie weszłam do środka, bo zbieram na coś i hamowałam się siłą woli. Ale jest coraz gorzej ;( Chcę jakąkolwiek lalę! :face:
Ja też chcę jakąś kupić, choć dopiero, co przyszła moja Mbili. Ale z kasą cienko, a wypłata dopiero za jakieś 3 tygodnie :<
Obrazek

Awatar użytkownika
Mono
Kontakt:

Post autor: Mono »

Neytiri pisze:Oj tak, ogromna radość :) A wiesz Mono, ile przez Twoj avatar się naszukałam Dandelion? Tak ogromnie mi się spodobała, że dosłownie po nocach nie mogłam spać i wiedziałam, że muszę ją mieć. Poszukiwania zakończyły się sukcesem, ale wciąż choruję na Dahlię z serii Fairytopia :D
Trzeba było pisać, często widuję ją [Dandelion] na allegro :) Dahlia też jest śliczna, dobry wybór :hyhy:
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.

Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Mono, ja też widziałam ją na allegro kilkakrotnie, ale niestety jedną licytację przegrałam, inna miała wyrwany kawałek brody, a jeszcze inna była w dużym zestawie, gdzie sprzedający nie chciał się zgodzić na oddzielną sprzedaż. W końcu jednak po przeszukaniu internetów wzdłuż i wszerz udało mi się znaleźć moją Dandelion na Tablica.pl :)
To uczucie, gdy po długich poszukiwaniach i szaleńczej chcicy udaje się upolować upragnioną lalkę - bezcenne (:

Awatar użytkownika
Medithanera
Kontakt:

Post autor: Medithanera »

Ja też polowałam na tę z urwaną brodą. Najpierw była w zestawie, w którym była też różowowłosa, ale drogi był, one były właściwie jedynymi lalkami wartymi uwagi, ale w ostatnim momencie zostałam przelicytowana, a potem wylądowały (te same) na aukcjach pojedynczo, ale ja już obie znalazłam (Dahlii wtedy nie było widać, jakież było moje zdziwienie, kiedy otwierając paczkę zorientowałam się, że ze względu na ładną twarz kupiłam sobie lalkę, której nadal szukałam).
Brak mi Azury, ale odkąd nie kupuję nic brak mi wszystkiego a lista moich pragnień sięga absurdu.

Teraz mam nadzieję, że w święta nie będzie żadnych promocji na lalki bo się zapłaczę, że inni mogą mieć a ja nie :beczy:

Znalazłam lalkę z toplisty moich pragnień, cena śmiesznie niska jak na nią, ale to byłoby odstępstwo od moich ambitnych założeń i skrajna nieodpowiedzialność więc nie kupiłam. Ani trochę dumna z siebie nie jestem, żal mi tylko - bu.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Zobaczyłam to zdjęcie i mam chcicę ja lalkę Jennifer Lopez :pudło:

Obrazek
http://www.flickr.com/photos/65839474@N02/10250548635/

Jakoś tak jej twarz "zalatuje" mi FRkami.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ashley Shell
Kontakt:

Post autor: Ashley Shell »

mnie znowu wzięło coś na barbiochy .. nie dość, że już w tym miesiącu kupiłam 2 i domek z 94r. to jeszcze licytuje zestaw Superstarów na all ... pleeeease chce wygrać ^^ :brawo: :beczy:

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Mangalarga pisze:Zobaczyłam to zdjęcie i mam chcicę ja lalkę Jennifer Lopez :pudło:

Obrazek
http://www.flickr.com/photos/65839474@N02/10250548635/
Jaka ona śliczna :slinka:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

ODPOWIEDZ