Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Luźne rozmowy o lalkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
marioletta
Kontakt:

Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!

Post autor: marioletta »

dopiero co przyjechała do mnie tangkou a już myślę że przecież przydałąby się jej koleżanka ....
:jupi:

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

hehehe standard :P
Ja ledwo kupię jedna i czekam na jej przyjazd a już rozglądam się za drugą :happy:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
marioletta
Kontakt:

nooo ... już wiem która będzie następna :blush: :blush:

ale póki co rzeczywistość się domaga gotówki ..

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

Lubię Lati White, ale żadna mordka mnie nie urzekła, za to spośród Lati Yellow jednym z moich ulubionych moldów był od zawsze Haru. I oczywiście co zrobiło LatiDoll? Limitowaną wersję Haru w rozmiarze Lati White, w dodatku w trzech różnych odcieniach do wyboru :mur:

Obrazek
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
marioletta
Kontakt:

nmin pisze:Lubię Lati White, ale żadna mordka mnie nie urzekła, za to spośród Lati Yellow jednym z moich ulubionych moldów był od zawsze Haru. I oczywiście co zrobiło LatiDoll? Limitowaną wersję Haru w rozmiarze Lati White, w dodatku w trzech różnych odcieniach do wyboru :mur:

Obrazek
ale ładne mordeczki :ok:

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

Tak fajnie wyglądają wszystkie trzy razem, smutno by je było rozdzielać ;) Tylko drogocenna ta gromadka :zlezka:

Awatar użytkownika
nmin
Kontakt:

Post autor: nmin »

verrin pisze:smutno by je było rozdzielać ;)
NIE NIE NIE NIE NIE, co to, to nie :rotfl: Gdybym nawet uderzyła się mocno w głowę i pozwoliła sobie na jednego, musiałby zadowolić się starszą, 16-centymetrową siostrą.

Ten średniaczek z lewej mi się podoba... Środkowy też słodki, blady mnie na szczęście nie rusza. Ale 175 dolców za 10 centymetrów żywicy? Już 16 ledwo przełknęłam :face:
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Wpadłam po uszy jak zobaczyłam nowego hujoowego ( :wat: ) króliczka. Mam ogromną ochotę zamówić go już, teraz, zaraz! Tylko na razie dostępny jest wyłącznie u producenta i na amerykańskim Junkie Spot (lub ich eBay'u). Czyli dochodzi niemały koszt przesyłki z Korei lub USA :/ Walczę ze sobą, bo nie chciałabym przepłacać za przesyłkę (sama lalka to ok. 60-100 zł...) i ew. cło czy VAT, a na Mimiwoo na razie go nie ma i nie wiadomo kiedy (i czy) będzie.
Chlip! :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Hej!

A jak działa na Was plotka o Karlu Lagerfeldzie zaangażowanym w stworzenie lalki w tym roku?
(źródło: http://papusilemele.com/en/2014/01/28/r ... -for-2014/)
Ooo, ja bym z chęcią taką przygarnął :cwaniak:

I podobnież Kylie Minogue ma zostać zbarbiowana w tym roku, to również plotka, zapodana na tym samym blogu, co info o Karlu.
To akurat elektryzuje mnie trochę mniej, jednakowoż chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie.
ostatniej celebrytki mattela J.Lo nie uważam za najbardziej udaną lalkę w karierze marki... :nie:

Awatar użytkownika
tamakara
Kontakt:

Post autor: tamakara »

Mam chcicę na parę bliźniaków. Wiem wszystko: rozmiar, firma, model i to, że potrzebuję na to 1000$
hahaha ha ha -_- yeah

Awatar użytkownika
ladyPauline
Kontakt:

Post autor: ladyPauline »

Pink Flamingo pisze:Hej!

A jak działa na Was plotka o Karlu Lagerfeldzie zaangażowanym w stworzenie lalki w tym roku?
(źródło: http://papusilemele.com/en/2014/01/28/r ... -for-2014/)
Ooo, ja bym z chęcią taką przygarnął :cwaniak:

I podobnież Kylie Minogue ma zostać zbarbiowana w tym roku, to również plotka, zapodana na tym samym blogu, co info o Karlu.
To akurat elektryzuje mnie trochę mniej, jednakowoż chciałbym zobaczyć jak to wyjdzie.
ostatniej celebrytki mattela J.Lo nie uważam za najbardziej udaną lalkę w karierze marki... :nie:
No barbie nie kolekcjonuję, ale taką od karla lagerfelda chętnie bym przyjęła jako że od dawien dawna gościa podziwiam.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Jestem ciekaw czy kolaboracja Barbie x Karl Lagerfeld się wydarzy, zdecydowanie nagiąłbym lalkowy budżet na potrzeby takiego okazu :)

A jeśli myślimy życzeniowo, to ja potrzebuję marne 6 000 $ na enchanted doll by Marina Bychkova, porcelanowe cudeńko rosyjskiej artystki mieszkającej bodaj w Kanadzie...

http://enchanteddoll.com/galleries/costumed.html

Uuuch, jakież one są niesamowicie poruszające!

Awatar użytkownika
Xiao
Kontakt:

Post autor: Xiao »

Mam ochotę. Czuję potrzebę. Nie mam warunków.
Nawet nie wiem jaką panienkę tym razem bym chciała. Po prostu czuję, że potrzebuję. Co jest nie tak? . _ .

Tfu... A może właśnie chciałabym za dużo? :\

Awatar użytkownika
Mad-Telepath
Kontakt:

Post autor: Mad-Telepath »

Ba, skoro już bujamy w obłokach, to ja nie miałabym nic przeciwko którejś porcelanowej lalce Aleksandry Kukinowej...

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Kłopot z myśleniem polega na tym, że kiedy już się zacznie, niełatwo przestać.
Terry Pratchett

Moi chłopcy: http://madtelepath.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Mad-Telepath pisze:Ba, skoro już bujamy w obłokach, to ja nie miałabym nic przeciwko którejś porcelanowej lalce Aleksandry Kukinowej...
Cudna ta pani a'la lata 20., zjawiskowa, trochę jak zjawa, prześliczna!

ODPOWIEDZ