Wariuję, mam chcicę na lalkę!
- Mangalarga
- Kontakt:
Re: Wariuję, mam chcicę na lalkę!
Mam coraz mocniejszego chcieja na everkową Cerise, mimo jej absurdalnie długich nóg 
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Dopiero niedawno zauważyłem te lalki na rynku i trochę im się poprzyglądałem. Szalenie podobają mi się dodatki - biżuteria i buty powodują nadmierną aktywność moich ślinianek; zwłaszcza buty, bo na punkcie lalkowego obuwia mam fioła i będę to powtarzał do znudzenia
One noszą prawdziwe pierścionki, prawda?
Chyba do tej pory najbardziej podoba mi się Cedar Wood, chyba jako alegoria powiedzonka "królewna z drewna", taka panna sztywniara-drewniara
( tu do obejrzenia, na blogu post wyżej zdjęcia w negliżu - http://dollienews.tumblr.com/post/79692 ... out-of-box )
Chyba do tej pory najbardziej podoba mi się Cedar Wood, chyba jako alegoria powiedzonka "królewna z drewna", taka panna sztywniara-drewniara
( tu do obejrzenia, na blogu post wyżej zdjęcia w negliżu - http://dollienews.tumblr.com/post/79692 ... out-of-box )
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Mangalarga
- Kontakt:
Kolejny petdollowy królik! I na dodatek z plastiku, nie żywicy! Muszę mieć, bo pęknę!
(fenek mnie nie interesi
)

Review for Fallindoll Rabi and Force by Retrograde Works, on Flickr

Review for Fallindoll Rabi and Force by Retrograde Works, on Flickr
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Tom Hiddleston, mrrrrau! Chcem, chcem, chcem, chcem: https://www.etsy.com/listing/181294922/ ... pe=gallery
No i wychodzi na to, że moja miłość fanowska ma się świetnie
No i wychodzi na to, że moja miłość fanowska ma się świetnie

- miumiu
- Kontakt:
bała bym się mieć az tak pomalowane, wyglądaja zupełnie jak zywe
- nmin
- Kontakt:
Nadal mam chcicę na siostrę dla mojej żywiczki, ale olałam dziewięciocentymetrowe okruszki i celuję w YOSD. Ma być choć troszkę podobna do Lati Yellow Lami i ma dostać podobne oczy oraz włosy.
Moje główne kandydatki to albo Bubble Cocotribe, ale waham się ze względu na brak gdziekolwiek ownerskich fotek:

Albo Ange Ai (Hani lub Uri), choć tu być może w grę wchodzi recast, bo oryginalna firma ma stronę angielską w poważaniu, a z chińskim mi jakoś nie po drodze - bez łaski

Wspomniana panienka, dla której szukam rodziny, to ta

Moje główne kandydatki to albo Bubble Cocotribe, ale waham się ze względu na brak gdziekolwiek ownerskich fotek:
Albo Ange Ai (Hani lub Uri), choć tu być może w grę wchodzi recast, bo oryginalna firma ma stronę angielską w poważaniu, a z chińskim mi jakoś nie po drodze - bez łaski

Wspomniana panienka, dla której szukam rodziny, to ta
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- ayaaida
- Kontakt:
Jak dla mnie, środkowa najpiękniejsza 
- Mangalarga
- Kontakt:
Mam straszną chcicę na Coach Barbie:

Barbie by Coach by LovelySpectra, on Flickr
Jest prześliczna, ale Mattel dowalił zaporową cenę 95 dolców... Naga na eBay'u jest teraz za ponad 200 zł z wysyłką, a jak znam życie to będzie horrendalnie droga, jak już będę mogła sobie na nią pozwolić

Barbie by Coach by LovelySpectra, on Flickr
Jest prześliczna, ale Mattel dowalił zaporową cenę 95 dolców... Naga na eBay'u jest teraz za ponad 200 zł z wysyłką, a jak znam życie to będzie horrendalnie droga, jak już będę mogła sobie na nią pozwolić
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Ooo, tak, rozumiem Cię doskonale. Chciałbym ją mieć dla samych Coachowych akcesoriów, zapakowanych w woreczki przeciwkurzowe, cudeńka!Mangalarga pisze:Mam straszną chcicę na Coach Barbie:
- Rudy Królik
- Kontakt:
Mój wewnętrzny "lalkometr" domaga się Novi Stars!
Wszystko przez Mangustę!
Wszystko przez Mangustę!
- mangusta
- Kontakt:
Rudy Królik pisze:Mój wewnętrzny "lalkometr" domaga się Novi Stars!
Wszystko przez Mangustę!
- nmin
- Kontakt:
Miesiąc minął, a ja nadal szukam rodzeństwa dla mojego serdelka
Gdybym miesiąc temu nie uznała, że jednak jestem spłukana i to nie jest dobry moment, to pewnie dawno miałabym jakąś lalkę zamówioną, ale że odłożyłam zakup, to zdążyłam dwa razy zmienić zdanie i teraz chodzi za mną ten kawaler w roli starszego brata:

A to dlatego, że już dawno temu mi się spodobał, potem jakoś o nim zapomniałam, a dziś przypomniałam sobie i uznałam, że przecież by się nadał, skoro i tak chciałabym go mieć
Oczywiście w cenie ma również normalne dłonie.

A to dlatego, że już dawno temu mi się spodobał, potem jakoś o nim zapomniałam, a dziś przypomniałam sobie i uznałam, że przecież by się nadał, skoro i tak chciałabym go mieć
Dolls Around The Corner [Blog] [Facebook]
- Lirazel
- Kontakt:
Sama się sobie dziwię, ale zakochałam się ostatnio w tej lalce.
Zazwyczaj lalki celebryckie są paskudne, ale ta ujęła mnie swoim glamourem w stylu pop
dochodzi jeszcze kwestia nostalgii, bo Lucky to jeden z moich ulubionych teledysków z dzieciństwa...
Pytanie tylko, skąd wytrzasnąć dokładnie tę lalkę? Pewnie dostępna jest tylko na ebayu.
Swoją drogą, mimo pewnej karykaturalności ten Elvis z pewnością zawróciłby w głowie niejednej Barbie
Zazwyczaj lalki celebryckie są paskudne, ale ta ujęła mnie swoim glamourem w stylu pop
Pytanie tylko, skąd wytrzasnąć dokładnie tę lalkę? Pewnie dostępna jest tylko na ebayu.
Swoją drogą, mimo pewnej karykaturalności ten Elvis z pewnością zawróciłby w głowie niejednej Barbie
- Mangalarga
- Kontakt:
Mam mega chcicę na Barbie Dancing with the Stars Samba:

Dancing with the Stars Samba Barbie by The Doll Cafe, on Flickr
Nie ma bata, kupuję ję przy najbliższej okazji. Jedna z niewielu GG, które mi się podobają na tyle, by je mieć.

Dancing with the Stars Samba Barbie by The Doll Cafe, on Flickr
Nie ma bata, kupuję ję przy najbliższej okazji. Jedna z niewielu GG, które mi się podobają na tyle, by je mieć.
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Ha, a ja mam chcicę na Dancing With The Stars Paso Doble, bo to Mackie w wersji latino i w dodatku pivotal! Baardzo chcę. Samba również zwróciła moją uwagę, jednakowoż postanawiam sobie, że następna lalka, która do mnie zawita - po niechlubnym buszowaniu po allegro - to będzie jakaś ruchawa Basia. Albo Paso Doble albo Pop Life blond Barbie.
Taka ładna, o:

A Samba ma ciekawy odcień włosów i ekstra buty!
Taka ładna, o:

A Samba ma ciekawy odcień włosów i ekstra buty!