Latająca głowa na obitsu
- Dia
- Kontakt:
Latająca głowa na obitsu
Czy jest jakiś sposób na uratowanie latającej głowy u Pullip na obitsu? Znalazłam tu sposób na gumkę recepturkę, założyłam taką malutką, ale nadal średnio to działa...
- KiciaKocia
- Kontakt:
Re: Latająca głowa na obitsu
Nie wiem czy na głowę pullipa to pomoże, ale ja zawsze wypadające ręce monsterek ratowałam taśmą teflonową do uszczelniania rur.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."
- sandrinka
- Kontakt:
Dia może trzeba więcej tych gumek?
Używam ich na tych obrotowych stawach u made to move i często potrzeba więcej niż jedną, żeby np. kostka albo udo nie latało i lalka sama stała.
Albo głowa twojej pullip jest jednym z tych przypadków, że gumeczki nie działają i już
Używam ich na tych obrotowych stawach u made to move i często potrzeba więcej niż jedną, żeby np. kostka albo udo nie latało i lalka sama stała.
Albo głowa twojej pullip jest jednym z tych przypadków, że gumeczki nie działają i już
- Dia
- Kontakt:
Powiem szczerze, że po zamontowaniu gumki może być nawet gorzej, bo w szyi jest śrubka która zaczęła się rozluzowywać i wystawać @_@