Lalki firmowane logo "Disney"
- EvilCupcake
- Kontakt:
Re: Lalki firmowane logo "Disney"
Mi się bardzo podoba, jest zupełnie inna niż reszta księżniczek. Takiej to bym nawet ciałko mtm sprawiła, chociaż nie wiem czy kolor by się znalazł.
- Annorelka
- Kontakt:
Oczy bym przemalowała, bo bardzo "naklejkowe", ale poza tym jest ciekawa. 
- reiha
- Kontakt:
widziałam Moanę od Hasbro w łódzkim TRU, ale kosztował tak ze 120 zł
((((((99999
-
aPsik
- Kontakt:
To nie lalka, ale wielkościowo prawie jak Barbiowa skala. Figurka Rey 10"
https://cdn-ssl.s7.disneystore.com/is/i ... etidetail$
https://cdn-ssl.s7.disneystore.com/is/i ... etidetail$
- midorigami
- Kontakt:
hejka, czy ktoś się tu orientuje bo po tym jak ostatnio jest głośno o Pięknej i Bestii to już pojawiły się lalki:
od Hasbro
http://www.ebay.com/itm/Emma-Watson-201 ... Sw5cNYaToJ
http://www.ebay.com/itm/Emma-Watson-Dis ... Swa~BYaR~L
myślicie, że będą w Polsce ? I, że ta buzia to buzia Emmy ?
zastanawiam się czy warto kupować pod kątem przemalowania , takiego realistycznego
Bestia niestety jest flokowany, więc lipa jak dla mnie .
od Hasbro
http://www.ebay.com/itm/Emma-Watson-201 ... Sw5cNYaToJ
http://www.ebay.com/itm/Emma-Watson-Dis ... Swa~BYaR~L
myślicie, że będą w Polsce ? I, że ta buzia to buzia Emmy ?
zastanawiam się czy warto kupować pod kątem przemalowania , takiego realistycznego
Bestia niestety jest flokowany, więc lipa jak dla mnie .
- ingrid
- Kontakt:
Jestem bardzo miło zaskoczona, nie spodziewałam się takiego ruchu ze strony Hasbra. Lalki wyglądają na ciekawe i zaczynają utrzymywać przyzwoity poziom. Według mnie najlepszy zestaw, to Bella i Książę, jako Książę, wyglądają ślicznie, jak ze starych malowideł na porcelanowej zastawie. Mam nadzieję, że te lalki pojawią się u nas w kraju, a w szczególności te dwupaki właśnie. Flokowana Bestia, to trochę problem, flokowanie lubi być mniej trwałe, nie mniej pomysł udany, lalka pozostawiona w pudełku może cieszyć oko, ale się nie zniszczy. Artykulacja, to bardzo duży plus, a do tego mam wrażenie, że dziewczyna nabrała znormalizowanych proporcji oraz nawet interesujący wyraz buźki. Jeśli pójdą z resztą księżniczek Disneya w tym kierunku, to myślę, że zaczęłabym traktować lalki spod tej firmy w sposób poważny. Disney Store zapewne także przedstawi coś interesującego, aczkolwiek ma już godną konkurencję.
Potężna przepaść pomiędzy żenadą, która ostatnimi czasy gościła w naszych sklepach, a małym arcydziełem, który nam zaprezentowano, jestem pod wrażeniem i wraca mi uznanie dla tej marki.
Potężna przepaść pomiędzy żenadą, która ostatnimi czasy gościła w naszych sklepach, a małym arcydziełem, który nam zaprezentowano, jestem pod wrażeniem i wraca mi uznanie dla tej marki.
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Strzał prosto w serce! Bella mi po nic, ale książę w wersji ludzkiej i ciuchy bestii są prześwietne! Już mam nawet dla tych ubranek biorcę!

- reiha
- Kontakt:
co to za mikrokoń? XD

Bestia na większej foci już mnie nie zachwyca, ale chyba będzie miał artykułowane ręce, więc fajnie.

Podoba mi się poroże i profil, ale lalka będzie jednoznacznie kojarzona z historią, a ja wolę uniwersalne
nawet nigdy nie widziałam Pięknej i Bestii 
laska wygląda jak elf świętego mikołaja, a nie Emma Watson

Bestia na większej foci już mnie nie zachwyca, ale chyba będzie miał artykułowane ręce, więc fajnie.

Podoba mi się poroże i profil, ale lalka będzie jednoznacznie kojarzona z historią, a ja wolę uniwersalne
laska wygląda jak elf świętego mikołaja, a nie Emma Watson
- Mangalarga
- Kontakt:
Tu chyba prototyp - sztywniak...reiha pisze:Bestia na większej foci już mnie nie zachwyca, ale chyba będzie miał artykułowane ręce, więc fajnie.
http://www.ebay.com/itm/MAY-BE-THE-Disn ... 2787644480
Co do Belli, zobaczymy jak będzie wyglądać wersja DS - Aurora była całkiem ładna, choć Kopciuszek już nie bardzo im wyszedł
- Netta
- Kontakt:
Ktoś w firmie chyba pomylił bajki, konkretnie Roszpunkę z Piękną i Bestią, bo Maximus jest biały, a koń Belli wygląda tak:
Źródło: http://msue.anr.msu.edu/uploads/news/_i ... illipe.jpg.
Bestia bardzo mi przypadł do gustu, za to Bella z tego dwupaku jest trochę przeciętna. Mattel robił lepsze twarze, ostatnio zastanawiałam się nad Macochą z live - action Kopciuszka, bo była przed świętami w TK Maxxie w krakowskiej Bonarce, ale za ile to nie pamiętam.
Źródło: http://msue.anr.msu.edu/uploads/news/_i ... illipe.jpg.
Bestia bardzo mi przypadł do gustu, za to Bella z tego dwupaku jest trochę przeciętna. Mattel robił lepsze twarze, ostatnio zastanawiałam się nad Macochą z live - action Kopciuszka, bo była przed świętami w TK Maxxie w krakowskiej Bonarce, ale za ile to nie pamiętam.
- reiha
- Kontakt:
czyli tylko dłonie ma ruchome
oszukista...
na tym obrazku z bajki nie dość, że koń ma inny kolor, to jeszcze jest większy od dorosłej Belli, a nie mniejszy od dziecka O:
Macocha pewnie była za 99,99 zł, u siebie widziałam Kopciuszka, który strasznie mi się podoba, ale nie potrafię dać tyle za samą głowę
na tym obrazku z bajki nie dość, że koń ma inny kolor, to jeszcze jest większy od dorosłej Belli, a nie mniejszy od dziecka O:
Macocha pewnie była za 99,99 zł, u siebie widziałam Kopciuszka, który strasznie mi się podoba, ale nie potrafię dać tyle za samą głowę
- Neytiri
- Kontakt:
Bella brzydka, Mattel robił ładniejsze lalki filmowe. Bestia fajnie się prezentuje, ale szkoda, że nie pokusili się o 2w1 dla niego, czyli z wierzchu kostium Bestii, a pod spodem Księcia, byłoby o wiele ciekawiej 
- ingrid
- Kontakt:
Przynajmniej dali facetowi niepożałowane ciałko, jest nabity, jak byk i nawet przypomina chyba bardziej byka, niż lwa, takiego Minotaura, a disneyowski bestia kojarzył mi się bardziej z lwem-wilkiem. Ten filmowy trochę podobny jest do bajkowego, utrzymany mniej więcej w zbieżnej ogólnej formie. No i właśnie tak powinny wyglądać ciałka szczególnie męskich lalek, dziewczyny od Disneya łatwiej wrzucić na monochromatyczny powtarzalny mold, wąska talia, długa szyja, ta Bella wygląda właśnie, jak na takim uruchomionym tnt i nowy model dłoni zapowiada się miło. Mężczyźni jednak bywali różniści, Bestia nabity, Tarzan wysmuklony w pasie przy ładnym mięśniu, Aladyn troszkę wygłodzony, Hercules masywny, niczym skała, a książę Eryk przeciętnej postury. Właściwie każdy bohater z tematu bajkowego powinien mieć własny model ciałka, ciemne charaktery i mężczyźni szczególnie. Wśród dziewcząt mimo, że łatwiej wyłapać średnią, to różnice też bywają.
Zastanawiam się dlaczego Disney Store nie zrobił chyba nigdy, jak i Mattel zresztą lalki Kocicy Kapitan Amelii z Planety Skarbów. Kapitalnie wyglądałaby Scenka, jak Kapitan Amelia trzyma w ręku mapę Flinta i patrzy na nią rozczulonym kocim okiem, a obok stoi zlalkowany Jim Hawkins z przekąsem na twarzy. Do kolekcjonerskiej serii także świetnie by się nadawała seria Atlantydy, np. Kida ze swoim ojcem, czy scenka Lilo z Nani, jak siedzą na hamaku.
Zastanawiam się dlaczego Disney Store nie zrobił chyba nigdy, jak i Mattel zresztą lalki Kocicy Kapitan Amelii z Planety Skarbów. Kapitalnie wyglądałaby Scenka, jak Kapitan Amelia trzyma w ręku mapę Flinta i patrzy na nią rozczulonym kocim okiem, a obok stoi zlalkowany Jim Hawkins z przekąsem na twarzy. Do kolekcjonerskiej serii także świetnie by się nadawała seria Atlantydy, np. Kida ze swoim ojcem, czy scenka Lilo z Nani, jak siedzą na hamaku.
- Chale
- Kontakt:
Zgadzam się, że każdy powinien mieć własny model ciałka. Bestia nawet sztywny wygląda genialnie i jeśli pojawiłby się u nas w dobrej cenie to na pewno się u mnie pojawi. Bellę chciałabym najpierw zobaczyć na żywo, bo na razie nie przemawia do mnie w jakiś specjalny sposób.
A Kapitan Amelię i młodego Hawkinsa chciałabym bardzo i to za każdą cenę
A Kapitan Amelię i młodego Hawkinsa chciałabym bardzo i to za każdą cenę
- Annorelka
- Kontakt:
Co do koloru konia, może w filmie aktorskim, z którego to są lalki, będzie biały? Mogą zmieniać szczegóły, projekt Bestii jest inny, niebieska sukienka Belli zyskała czerwone akcenty.
Jestem ciekawa tego artykułowanego ciałka Belli, na 100% jest nowe... to lalki z Disney Store czy od Hasbro?
A dzisiaj kupiłam Hasbrową, podstawową Roszpunkę (dla buzi) i to bardzo sympatyczny klocuszek. Gdyby nie to, ze nogi są plastikowe-sztywne to byłaby idealną zabawką dla młodszych dzieci. Ręce mogę odpuścić, ale nogi wszystkie lepsze lalki powinny mieć zginalne, by normalnie usiąść na krześle. A tutaj Roszpunka ma długie, sztywne nogi i bardzo sztywno wygląda gdy siedzi... Kształt ciałka spoko, trochę dziecinny, ale ładny, widać inspirację Everkami. Tułów mógłby być trochę dłuższy, a nóżki krótsze.
Jestem ciekawa tego artykułowanego ciałka Belli, na 100% jest nowe... to lalki z Disney Store czy od Hasbro?
A dzisiaj kupiłam Hasbrową, podstawową Roszpunkę (dla buzi) i to bardzo sympatyczny klocuszek. Gdyby nie to, ze nogi są plastikowe-sztywne to byłaby idealną zabawką dla młodszych dzieci. Ręce mogę odpuścić, ale nogi wszystkie lepsze lalki powinny mieć zginalne, by normalnie usiąść na krześle. A tutaj Roszpunka ma długie, sztywne nogi i bardzo sztywno wygląda gdy siedzi... Kształt ciałka spoko, trochę dziecinny, ale ładny, widać inspirację Everkami. Tułów mógłby być trochę dłuższy, a nóżki krótsze.