będzie jeszcze trochę nowych roszpunek od Hasbro, nie chcę wklejać wszystkich,

(zdjęcia od stitch kingdom na tumblerze)

O mamo, to Anna też była? Hyhy, chyba wolałam nie wiedzieć, bo taką 40-centymetrowa to bym chciała! Ale jeszcze trafięPokrzyva pisze:Zgdedko, ja widziałam te aukcje. Były nawet 4, a nie dwie, w sensie zdublowane i Anny, i Elsy. I nie licytowałam głównie dlatego, że pomyślałam, że to jakaś pomyłka z powodu IDENTYCZNYCH zdjęć i opisu, i że tylko ten ''pierwszy wypust'' dojdzie do odbiorców... Zresztą ten pierwszy miałam zamiar przebić, ale gorączka wygrała i wyszło jak wyszło. Tak czy inaczej bardzo się cieszę, że panna trafiła do Ciebie!
Cała przyjemność po mojej stronieEvilCupcake pisze:Czy to ta Elsa z niebieskimi/lodowymi łapkami? Jeśli tak, to dobrze, że nie licytowałam. hahahaha

Szlejesz z tymi zakupami lalek, całe dnie na allegro...Pokrzyva pisze:Zgdedko, ja widziałam te aukcje. Były nawet 4, a nie dwie, w sensie zdublowane i Anny, i Elsy. I nie licytowałam głównie dlatego, że pomyślałam, że to jakaś pomyłka z powodu IDENTYCZNYCH zdjęć i opisu, i że tylko ten ''pierwszy wypust'' dojdzie do odbiorców... Zresztą ten pierwszy miałam zamiar przebić, ale gorączka wygrała i wyszło jak wyszło. Tak czy inaczej bardzo się cieszę, że panna trafiła do Ciebie!
Skąd wniosek, że całe dnie na allegro? Codziennie wieczorem sprawdzam ostatnie 24 godziny po prostuAnnorelka pisze:Szlejesz z tymi zakupami lalek, całe dnie na allegro...Pokrzyva pisze:Zgdedko, ja widziałam te aukcje. Były nawet 4, a nie dwie, w sensie zdublowane i Anny, i Elsy. I nie licytowałam głównie dlatego, że pomyślałam, że to jakaś pomyłka z powodu IDENTYCZNYCH zdjęć i opisu, i że tylko ten ''pierwszy wypust'' dojdzie do odbiorców... Zresztą ten pierwszy miałam zamiar przebić, ale gorączka wygrała i wyszło jak wyszło. Tak czy inaczej bardzo się cieszę, że panna trafiła do Ciebie!
Elsa śliczna i gratuluję zakupu, Zgredko!
Też tak kiedyś robiłam, ale niestety czasu coraz mniej i teraz tylko z doskoku sprawdzam, a wówczas wiele ofert szybko ucieka i omija mnie.Pokrzyva pisze:Codziennie wieczorem sprawdzam ostatnie 24 godziny po prostu

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość