Na to wygląda. Do kompletu jest sztywny jak kij od miotły. Ale pomysł mi się (mimo wykonania) podoba. Czekam na odpowiedź MattelCarmazin pisze:Arabskie klimaty XD czy on ma flockowaną brodę?

Na to wygląda. Do kompletu jest sztywny jak kij od miotły. Ale pomysł mi się (mimo wykonania) podoba. Czekam na odpowiedź MattelCarmazin pisze:Arabskie klimaty XD czy on ma flockowaną brodę?
Matko i córko. Chociaż dobrze, że się nikomu z pedofilem nie skojarzył, co stało się na jednej Facebookowej grupie lalkowejreiha pisze:mi za to przypomina kloszardatrzeba go tylko trochę przybrudzić i dokupić wózek zakupowy w tigerze.
miał być coll Kevin - hipster, a skończyło się jak to w życiu różnie bywa, na podejrzanym typku z flaszeczką, przed którym panie w parku ostrzegają dziatwęStary_Zgred pisze:Matko i córko. Chociaż dobrze, że się nikomu z pedofilem nie skojarzył, co stało się na jednej Facebookowej grupie lalkowejreiha pisze:mi za to przypomina kloszardatrzeba go tylko trochę przybrudzić i dokupić wózek zakupowy w tigerze.
Simba nawet nie podejrzewa, jakiego potwora powołała do życia.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości