Ja nie widze powodu by się cieszyć, że zdzierają tyle za lalki ktore można kupić tu: http://milbi-zabawki.pl/paola-reina-c110.html z dużo większą ilością moldów i za pół ceny.musa99 pisze:Przyznam że to jest dobry pomysł wiec powinniśmy się cieszyc ze w ogole coś takiego wymyślili a co niektórzy mają jeszcze wymagania..
Ta.. wybór... jestem brunetką o szarych oczach, to by skorzystać z oferty tej firmy musiałabym kupić zbójecko drogą lalkę, oczy, zdjąc skalpa etc etc a wątpię by standardowy rodzic miał czas, wiedzę i umiejętności na customizację lalki.licja pisze:no niby nie można dobrać samodzielnie koloru oczu ale jednak wybór jest, z tego co widzę to szatynka ma ciemne oczka, blondynki są dwie z niebieskimi i brązowymi oczami a ruda ma niebieskie, wiec oczy można dopasować )
Jestem na nie, jak ktoś się reklamuje jako "mini me" i daje taką cenę to powinien mieć minimum 4 moldy, 5 kolorów włosów (czarny! gdzie jest czarny?!), 5 kolorów oczu i 3 odcienie skóry i to z możliwością dowolnego mieszania składowych, a nie- pseudowybór gdzie wszystko jest odgórnie nakazane.
na moim monitorku bardziej niebieskie się zdawało. Dodatkowo trzeba dokupić lalce buty za około 20zł. Zestawy ubranek dla lalki i dziecka w dużej mierze są robione na podstawie tych które można kupić na Paolach Reinach. generalnie byłabym bardziej zadowolona gdybym wybrała inne ubranko a lalka miała rzeczywiście platynowe włosy. Zastanawiam się czy dla siostry tej dziewczynki nie wziąć na np. stronie Milbi lalki Claire , która ma inny mold, a u lalalli dokupić sam komplet ubrań, buchnąć Claire ubranka dla naszej domowej lalki z ciuchlandu.