Extra Special Dolls

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Re: Extra Special Dolls

Post autor: Lacrima »

Nie mowie ze kojarza mi sie z klonami, tylko ze nie zorientowalam sie ze maja przedstawiac osoby chore :p wlasnie przez to ze podobnych jest od groma, mimo ze przedstawiaja osoby zdrowe.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
rozella
Kontakt:

Post autor: rozella »

Ludzie często piszą oglądając lalki te przedwojenne, z ząbkami, że boją się ich. Śmiałam się z tego , do tej chwili. Dla mnie lalki Extra Special Dolls sa nieco upiorne z tym zastygłym uśmiechem wąskich ust i widocznymi zębami. Wszystkie od góry do dołu, maja ciemne brwi wygięte w identyczny łuk w dodatku od nosa do samego nieomalże ucha. Fatalnie to wygląda jak dla mnie. Nie zauroczyły mnie ani trochę. Jedynie ubranka i buciki są śliczne. Nie mniej nie oburzam się w myśl zasady jest popyt, jest podaż :hyhy:

Awatar użytkownika
Lirazel
Kontakt:

Post autor: Lirazel »

Lacrima pisze:Nie mowie ze kojarza mi sie z klonami, tylko ze nie zorientowalam sie ze maja przedstawiac osoby chore :p wlasnie przez to ze podobnych jest od groma, mimo ze przedstawiaja osoby zdrowe.
Ach, to już rozumiem :) Ja jakoś od razu wyłapałam różnice. Myślę jednak, że Twoja początkowa pomyłka działa na plus tych lalek - znaczy się, że nie odstają wizualnie od zwyczajnych.

ODPOWIEDZ