reiha pisze:!!!
Jestem pod wrażeniem tempa w jakim rozwijasz swoje repaintowe umiejętności

Jest ujmująca w swojej zwyczajności i niesfornej fryzurze, a zdjęcia z ptaszkiem są przesłodkie

Mogę mieć tylko zastrzeżenia do koloru dziurek w nosie, ciemny cielisty (czyli w tym przypadku róż) mógłby sprawdzić się lepiej. Maluj i pokazuj więcej

Loki robiłam dwa razy - nigdy wcześniej nie robiłam loków lalce, więc wpierw zawinęłam na normalne wałki z pianki - tragedia wyszła - totalne afro, bo rozczesałam niepotrzebnie te kudły.
Potem wzięłam druciki kreatywne i zawinęłam nowe - około 50-60 sztuk. Nie rozczesywałam, tylko lekko palcami przejechałam. Nie jest źle. Ujrzmiam je jeszcze pod gumka do włosów.
Co do dziurek od nosa - rzeczywiście, mogły być trochę w innej tonacji - wezmę to pod uwagę przy dzisiejszej lali.
Dziękuję za dobre słowa! To mnie bardzo motywuje i sprawia, że mam ochotę działać dalej, ale jeszcze bardziej cieszę się, że mogę od Was otrzymywać konstruktywne i pomocne porady, które są dla mnie - laika - bezcenne.
Wielka buzia za to! I oczywiście będę na bieżąco pokazywać swoje prace - odbiegają one od wszystkich Waszych, nie tylko poziomem, ale i stylem, ponieważ idąc inspiracją Sonii z Tree Change Dolls, chciałam/chcę tworzyć lalki, które będą wizualnie właśnie "proste" i "zwyczajne". Tak, aby każdy mógł się z nimi utożsamić.
Dia pisze:Po dorobionym uśmiechu - jaki słodziak!
Bardzo mi się teraz podoba.
Jedyne co, to brwi są na nieco innej wysokości. Ale na niektórych zdjęciach to w ogóle nie przeszkadza.
Ale jej oczka... *^*
Są takie... ujmujące~!
Kurczę, wydawało mi się, że są okej brwi, ale może faktycznie... Kończyłam ją o północy, także moje oczy mogły już odmówić posłuszeństwa.

No, ale trening czyni mistrza.
Dziewczynka do której jedzie lalka, gdy ją zobaczyła, stwierdziła, że ona właśnie chcę tą lalkę i kompletnie nie zdawała sobie sprawy, że to jej poprzednia wampirza lalka, tyle, że stuningowana.
-- 17 kwi 2015, o 15:21 --
Moje bliźniaczki spały, więc rozpoczęłam prace nad Big Blondi, jak ją uroczo nazwałam.
Niestety zdążyłam zrobić tylko brwi, bo już się panienki obudziły z drzemeczki.
http://zapodaj.net/317d91a48f29c.jpg.html
http://zapodaj.net/1cb78dee69fde.jpg.html