Repaint Pentesilei

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Repaint Pentesilei

Post autor: Annorelka »

Ja chyba wspominałam. :) Mam to i bardzo polecam: http://www.szal-art.pl/medium-zwiekszaj ... 1690_5818/
Podoba mi się kolor makijażu Barbie, szczególnie usta.

Awatar użytkownika
Kamelia
Moderator
Kontakt:

Post autor: Kamelia »

Próbuję dalej. Już wiem, że koniecznie potrzebuję lepszych pędzli. Są w drodze. Na razie przedstawiam kolejną Barbie, ale nie upieram się, że to wersja ostateczna. Jak dostanę pędzle, to zobaczymy. :)

Obrazek

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Wyszła naprawdę sympatyczna buźka. Podobają mi się oczy, źrenice są wyraźne i ładnie łączą w sobie kolory.
Próbuj dalej, to wypracujesz sobie stabilniejszą kreskę. Z repaintu na repaint jest coraz lepiej, widać, że robisz postępy. Powodzenia! :)

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Nie wyszło źle, ale rzeczywiście kreska w rzęsach dla mnie jest za gruba.
Za to środek oka ładnie wyszedł.

Awatar użytkownika
Kamelia
Moderator
Kontakt:

Post autor: Kamelia »

Dziękuję. :) Przez te nieszczęsne rzęsy 3 razy zaczynałam od nowa, bo mi się nie podobało. Ale poddałam się, bo po prostu nie mam na razie czym malować. Jak nowe pędzle się sprawdzą, to pewnie zrobię jeszcze jedną poprawkę, żeby było tak, jak należy.

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Polecam też popróbować z użyciem kredek, czy np. wypróbować inny kształt brwi, może dodać to naturalności buźce lalki.

Awatar użytkownika
Saga
Kontakt:

Post autor: Saga »

Jeśli takie cuda potrafisz wyczarować byle czym, to ja nie mogę się już doczekać Twoich prac przy użyciu odpowiedniego sprzętu ^^ Twoje faceupy są bardzo symetryczne, odpowiednio wyważone i kolorystycznie trafiają w mój gust idealnie. Widać, że masz dobre oko i rękę do repaintów.

ODPOWIEDZ