Mono pisze:Moje lalki umarłyby z ekscytacji na jego widok
Klemens/Cutie pewnie wyśmiałby jego protezo-podobne łączenie stóp z resztą nogi
Ale co racja to racja - Hottie z tego lalka jest
"Każda głupia potrafi być czarownicą z runicznym nożem, ale trzeba wysokiego kunsztu, by być czarownicą z obierakiem do jabłek!" http://ask.fm/ImagoImaginacjaImagowska
agniesia0588 pisze:Ja bym za to nie pogardziła lalką wyglądającą jak Damon Salvatore, gdzieś taką widziałam, ale nie mogę sobie przypomnieć gdzie i nie mam jak pokazać:/
Szanuj ludzi, którzy zawsze znajdą dla Ciebie czas w swoim napiętym grafiku,
a kochaj tych, którzy nawet nie pomyślą o grafiku, gdy dowiedzą się, że ich potrzebujesz.
Dopadło mnie... cholera. Zakochałam się I to w nie byle kim, kosztującym coś koło 1000zł Ezio Życie jest niesprawiedliwe, kupię go chyba dopiero jak... a nie. Nigdy go nie kupię, chyba że obrabuję bank. Czemu nie mogę być taką Kristen Steward, która za jedną minę zarabia tyle kasy
Mam pierwszego hot tojsa! I się normalnie zabujałam na zabój! Na resztą lalek aż mi się patrzeć nie chce. Mam nadzieję, ze to nie oznacza zwrotu w kierunku stricte figurkowym. Bo na razie ślinię się tylko do niego
To jakieś wariactwo jest. Po raz pierwszy po odpakowaniu lalka z pudełka gapiłam się na niego jak głupia pół godziny i do końca dnia nosiłam go ze sobą.
Hihihihihi, a dyć prawda Ale w zaufaniu powiem wam, że do tej główki pasuje ciało od lalki "Tom of Finland" - obdarzone wyjątkowo dużym, sterczącym i wiecznie gotowym do działania przyrodzeniem. Jak już zupełnie zgłupieję to na takie zapoluję
zgredziu nie mówiłaś że to coś zmienia u niego pozycje.. gdyby nie te przerośnięte cycuchy i sterczące sutki fundnęłabym go moim barbioszkom, oczywiście po zmianie gęby na jakąś mniej straszącą.
Dark-Beauty pisze:zgredziu nie mówiłaś że to coś zmienia u niego pozycje.. gdyby nie te przerośnięte cycuchy i sterczące sutki fundnęłabym go moim barbioszkom, oczywiście po zmianie gęby na jakąś mniej straszącą.
Oj Tom ma gębę przeraźliwą jak noc listopadowa, ale poza tym robi dość pozytywne wrażenie (taki przerośnięty Pudzian). Z całą pewnością jest odmianą od wymuskanych i chudziutkich keników.
Wiecie, ten Tom jednak taki... nieproporcjonalnie przerośnięty, Barbioszki uciekłyby z krzykiem
(Za to tylne partie przyznaję, apetycznie okrąglutkie )