Barbie - playline'owe nowości na 2014 rok

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
kmaja
Kontakt:

Re: Barbie - playline'owe nowości na 2014 rok

Post autor: kmaja »

Te dwie górny rząd od lewej wyglądają jakby miały wszystko zginalne, druga nawet ma buty płaskie na zmianę. :) Prześliczna i z zamkniętą buźką, mam nadzieję, że u nas wyjdzie.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Mnie się bardzo te nowe serie kojarzą z Fashion Fever (różnorodnosć moldów, ciuszki, pudełka).
Czy powraca mold Teresy 1990 czy to jakiś podobny?

Co mnie jedynie wkurza to że przeważają plastikowe, wygięte ciałka a la model muse. D:

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Wow Widzę że Mattel zaczyna w końcu wprowadzać jakieś zmiany, bo ewidentnie od dłuższego czasu trapiła ich monotonia nic tylko wróżki, księżniczki, tleniony blond, róż, brokat, i inne obrzydliwe szmery bajery. ;) Szczerzę przyznam, że większość lalek, których zdjęcia ostatnio się pojawiają, nawet mi się podobają i niektóre na 100% będę chciał mieć, a nie które tylko po to by mieć ich ubranka i akcesoria, które robią cię coraz ładniejsze i zdecydowanie bardziej normalne. :ok:
Mangalarga pisze:Kolejne przecieki - szykuje się duża różnorodność wśród buziek:
https://farm6.staticflickr.com/5598/153 ... eb52d1.jpg
♥NEW DOLLS! Style wave 4.5 and Fifth Harmony dolls!♥ by ♥Swedish fashionista♥, on Flickr
Z tych lalek, najbardziej podobają mi się 3 z góry (ta w szarej bluzie, Dinah oraz Camila), a z dołu Lauren. :zakochany:
Podoba mi się również:
Teresa oraz jej śliczne ubranko: http://3.bp.blogspot.com/-CFu1VLSg29A/V ... L1500_.jpg
oraz niektóre ciuszki i akcesoria z zestawów "Life in the Dreamhouse Modepacks".

Mam tylko nadzieję, że wszystkie lalki pojawią się u nas na pułkach sklepowych, a ich cena nie będzie kosmiczna (jak np było w przypadku Barbie STYLE). :mysli:

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Faktycznie, ciuchy ekstra, ruchome kostki, ekstra, ale czemu rezygnują ze stawów w kolanach? Oby nie, może to tylko jakiś graficzny chochlik. Dwie pierwsze ciemnoskóre lalki są ekstra. A czy panna kokardziasta nie ma czasem lekkiego zezika?

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

No wow... Nie wiem kogo zatrudnil mattel, ale dobrze zrobil. Siegaja po coraz ciekawsze moldy, ubrania wygladaja swietnie i wprowadzaja coraz ciekawsza artykulacje. A mialam ograniczyc barbie na rzecz innych... Moj portwel drzy!
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

Lala z otwarto-gębiszczem w kapeluszu jest mega! Te ciuchy! Nie wiem kto je projektował, ale niech zostanie w Mattelu jak najdłużej! Podoba mi sie też lala w niebieskiej bluzie dresowej (?).
Jedyna wadą jak dla mnie są usta Mbili, po co ten wściekły róż!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Post autor: Ania_DollSecondHand »

jewelsnake pisze:Ania, Mattel pomyślał już wcześniej, Melinda i Michaal z Young Sweethearts z 1975 też takie mieli.
No, to dużo czasu musiało minąć zanim sobie o tym przypomniał :)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Dowiedziałem się z bloga http://papusilemele.com/en/, że ciemnoskóre lalki to Grace i Nikki z linii Barbie Style, natomiast posiadaczki nowych moldów to dziewczęta z grupy Fifth Harmony (nie słyszałem do tej pory o takim zespole, ale ja jestem zapóźniony w temacie muzyki popularnej). Są tam też zdjęcia nowych, świetnych fashion packów. Dobrze, że Mattel zmienia się na lepsze i wkłada w swoje produkty więcej pomysłów.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Ale one chyba nie mają nowych moldów, rozpoznaję Grace, Chrisite, Carnival, Barbie 2005 i chyba Teresę.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Faktycznie, kiedy zwróciłaś na to uwagę, to może być prawda, może użyto istniejących moldów i charakteryzacja zrobiła swoje :) Nie jestem specjalistą w odszukiwaniu zawiłości facemoldów, zwłaszcza tych współczesnych, więc pozostawię ten temat specjalistom, których akurat tutaj nie brakuje :)

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Annorelka pisze:Ale one chyba nie mają nowych moldów, rozpoznaję Grace czy tam Nikki, Chrisite, Carnival, Barbie 2005 i chyba Teresę.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Dzięki Tobie rozpoznałem w Kapeluszniczce Teresę :) A jak uważasz, jaki mold może mieć szatynka w niebieskiej kurtce i czarnych rurkach? Bo jej twarz najbardziej mnie zaintrygowała.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Pink Flamingo pisze:Dzięki Tobie rozpoznałem w Kapeluszniczce Teresę :) A jak uważasz, jaki mold może mieć szatynka w niebieskiej kurtce i czarnych rurkach? Bo jej twarz najbardziej mnie zaintrygowała.
Mi się wydaje, że to Asha - mold, który miała Christie na przełomie lat 90 i 2000. :)

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

No właśnie, nie będę się kusił o snucie własnych domysłów, bo facemold pomalowany inaczej niż na przykładzie, który mi się z nim kojarzy wygląda dla mnie zupełnie inaczej :)

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Nowa Rainbow Hair Barbie AA

Obrazek
https://flic.kr/p/qig7hh

Kurcze, ładna!
Obrazek

ODPOWIEDZ