Barbie - playline'owe nowości na 2015 rok

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Re: Barbie - playline'owe nowości na 2015 rok

Post autor: Stary_Zgred »

Z przykrością stwierdzam, że o ile minął mnie szał na Fashionistas, tak ta laleczka bardzo podoba mi się z twarzy (i z brwi):

Obrazek
Fotka ściągnięta z albumu Z.Dolls https://www.flickr.com/photos/zadolls/

Boleję nad tym, że tak ciekawe główki umieszczane są na nieruchomych ciałach. Niby Fashionistki są w miarę tanie, ale jak się weźmie pod uwagę zmianą ciała i stroju, to cenowo wychodzi z tego lalka kolekcjonerska :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Neytiri pisze:Kamizelkę i spodnie (3 i 4) widziałam już na allegro.
Kurcze to ja mam jakiegoś pecha, bo nic z tych rzeczy nie mogę znaleźć mi.n. na allegro. :zalamka:

UPDATE:
Ok, udało mi mi się znaleźć te dwie rzeczy. :D Jednak dopisało mi szczęście...
:jupi:

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Stary_Zgred pisze:Z przykrością stwierdzam, że o ile minął mnie szał na Fashionistas, tak ta laleczka bardzo podoba mi się z twarzy (i z brwi):

Obrazek

Boleję nad tym, że tak ciekawe główki umieszczane są na nieruchomych ciałach. Niby Fashionistki są w miarę tanie, ale jak się weźmie pod uwagę zmianą ciała i stroju, to cenowo wychodzi z tego lalka kolekcjonerska :P
Chyba mam nowy ulubiony mold! Śliczna!

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Post autor: arigato78 »

Annorelka pisze:
Stary_Zgred pisze:Z przykrością stwierdzam, że o ile minął mnie szał na Fashionistas, tak ta laleczka bardzo podoba mi się z twarzy (i z brwi):

Obrazek

Chyba mam nowy ulubiony mold! Śliczna!

O ja Cię! Nie widziałem jej wcześniej. Ona ma dołeczki w policzkach i lekko zadarty nosek a'la Superstar (?) Super! Nawet brwi-krzaki nie ujmują jej uroku.

Sorki za off-top, ale czy ktoś się orientuje czy "wskrzeszenie" 2 wydań superstarek rzeczywiście dojdzie do skutku?

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

arigato78 pisze:O ja Cię! Nie widziałem jej wcześniej. Ona ma dołeczki w policzkach i lekko zadarty nosek a'la Superstar (?) Super! Nawet brwi-krzaki nie ujmują jej uroku.
Jak o tym wspomniałeś, to faktycznie wygląda jak uwspółcześnione wydanie Superstara :) Sama lalka jest śliczna, mam nadzieję, że trafi niedługo do Europy.
Stary_Zgred pisze:Boleję nad tym, że tak ciekawe główki umieszczane są na nieruchomych ciałach. Niby Fashionistki są w miarę tanie, ale jak się weźmie pod uwagę zmianą ciała i stroju, to cenowo wychodzi z tego lalka kolekcjonerska :P
Ano niestety. Ja równie mocno co na lalki poluję na ciałka dla nich, a jak trafi się dobra okazja to biorę "na zapas" ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Zgredku, skąd pochodzi to zdjęcie? Nie mogę znaleźć w sieci więcej fotek tej lalki :-(

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Już uzupełniłam link :) Są w nim dodatkowe zdjęcia tej laleczki.
Ja też na razie nie bardzo mogę znaleźć więcej posiadaczy tego modelu (ale i nie szukałam zbyt mocno) :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Cudna! Czy to czasem nie jest ta panna? http://www.zaczarowanachatka.pl/o/Matte ... etro-CLL33
Ania pisała o nich w innym wątku.

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Dzięki za linki ! I znów mamy przykład na to jak lalka na potrafi wyglądać na zdjęciach promo w porównaniu ze zdjęciami "w realu". Na fotkach promo widziałem ją nieraz i podobała mi się, natomiast na tym zdjęciu "w realu" wygląda wprost super!

Nie żebym był jakimś zboczkiem, ale z tej stylowej torebki z akcesoriami wystaje jakiś tajemniczy biały przedmiot ;-)

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Haha, rzeczywiście :) Ciekawe co to. Ochh, nie chciałam już nowych Barbie, ale chyba się złamię. A jesli tego moldu już nie powtórzą. Brrrr, byłoby szkoda. Taki ładny jest :)
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Nigdy bym nie zgadła, że to ta sama lalka :D Na promo jest okropnie nudna, a w rzeczywistości śliczna i ciut chciejna. Wybaczcie monotematyczność mą, ale przez te brwi i różowość przypomina mi ludzką wersję monsterkowej Marisol Coxi :D

Awatar użytkownika
karusia79
Kontakt:

Post autor: karusia79 »

Obrazek
Fotka ściągnięta z albumu Z.Dolls https://www.flickr.com/photos/zadolls/

Widziałam ją dzisiaj w zabawkowym, śliczna, ale cena też śliczna 99 zł i odpuścilam :|
Poczekam na promocje :P

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Wygląda pięknie! Ale czy komuś jeszcze przypomina monsterkową Marisol w ludzkim wydaniu?
Obrazek
zdjęci by MonsterHighDM

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Dampirg kupiłes te spodnie z allegro? Przyszły już? chciałabym w nie zainwestowac ale boje się że gupi Mattel przyczepił je do opakowania tworząc dziury w materiale jak to ma w zwyczaju :/
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

ODPOWIEDZ