Monster High

Wszystko o Monsterkach
Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Re: Monster High

Post autor: Mangalarga »

Szklanooka pisze:Venus wygląda w ciuchach Briar jakby były na nią.
Jedynie fryzura nie bardzo pasuje mi do całokształtu, ale fakt, motyw róż jest jak dla niej stworzony! :D

I kolejny komentarz do plażowej Rochelle:
http://basketballprincessshinchan.tumbl ... line-dolls
Obrazek

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

mangusta pisze:W jakim języku mieliście książeczki od Jinafire?
Pierwsza strona jest po polsku, kupowałam na allegro.

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Post autor: Lukrecja »

Szklanooka pisze: mangusta napisał(a):W jakim języku mieliście książeczki od Jinafire?

Pierwsza strona jest po polsku, kupowałam na allegro.
Moja jest po angielsku, też kupiona na Allegro.
Mangalarga pisze:I kolejny komentarz do plażowej Rochelle:
http://basketballprincessshinchan.tumbl ... line-dolls
I do Holta, mi też się słabo komponuje ognisty chłopak w pływaczkowej serii :face: A Rochelle no cóż, jak kamień w wodę :hihi:

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Ok Lukrecja masz racje jednak to są żółwie :facepalm:
Ja półślepa kobyłka wzięłam środek skorupy żółwia za oko rybki przyczepionej do naszyjnika za ogon...
Co do Komiksów to dają do myślenia xD
Jednak nadal stoję murem za stwierdzeniem, że strój ma śliczny :slinka:
I dobrze, bo z plażowania nic jej po za wyglądaniem ładnie nie zostaje :D
No ok może też się opalać do woli :P
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

mangusta pisze: W jakim języku mieliście książeczki od Jinafire? Moja była kupiona w Carrefourze, a języki w książeczce są li i jedynie skandynawskie :/
Moja jest po polsku, ale ma tak samo jak u Lagoony, pół strony pamiętnika i jedna strona biografii I NIE MA TYCH ŚLICZNYCH RYSUNKÓW ;( ;( Lalka jest z Reala.

Obejrzałam sobie dzisiaj Venus w Kerfurze, nie podoba mi się :P Za to w ciuchach Briar wygląda genialnie :serducho:

Komentarze do plażowej serii są fajniejsze niż lalki :D

Taki post w punktach wyszedł XD

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

To chyba z EcoPunka:
In a recent interview to one of the Marketing manager of Mattel Spain they asked her the following question and she answered:

How many characters are there in Monster High ?

We have in total 31 characters and for 2014 we will continue bringing new ghouls, this way we will have 41 characters in Monster High.
Jakkolwiek liczę, nie wychodzi mi 31 lalek :( Matematyka nie jest moją mocną stroną.
Czyli, o ile dobrze rozumiem, dziesięć nowych lalek ma wyjść do końca przyszłego roku. Zakładając, że część lalek ukaże się jeszcze w tym roku, mamy średnio jedną nową postać co dwa miesiące xD Niezłe tempo xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Jeśli liczyć play-line i limitowane, wydane do tej pory, to wychodzi 31 postaci, 29 plus 2 limitowane (Scarah i Hoodude Voodoo), to 31. Webarelli nie liczę jeszcze ;)
Grażyna wliczyłaś Dyrektorkę?

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

A Byłskotka była liczona?
Podobno ma wyjść:
1. pszczółka,
2. Elissabat,
3. Vipernine Gorgon,
4. siostra Clawdeen,
5. pamiętam, że gdzieś pojawiło się imię siostry Ghoulii, ale nie wiem czy jako znak towarowy,
6. Slow-Moe!
7. Hexiciah Steam,
8. Pajęczyca?
9. Błyskotka?
10. ?

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Lukrecja pisze:Jeśli liczyć tylko play-line, wydane do tej pory, to wychodzi 31 postaci, plus 2 limitowane (Scarah i Hoodude Voodoo), to 33. Webarelli nie liczę jeszcze ;)
Grażyna wliczyłaś Dyrektorkę?
Mnie wychodzi 34. Może to dlatego, że liczyłam wszystko jak leci, łącznie z Wydowną i Scarah+Vodoo.
Do tego 19 (albo 24) lalki z CAMów.
Potęga O.O
Hexiciah Steam
O ile się nie mylę, to ma być "ojciec"/budowniczy Robecci. Myślę, że nie zawracaliby sobie głowy jakimś starszym faciem (Ale znając życie mechanik-budowniczy okaże się super gorącą nastoletnią sztuką :facepalm: )
10. ?
Niewidzialny Billy! Duża część fandomu za nim płacze!
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Poprawiłam, bo sama się rąbnęłam w obliczeniach (doliczyłam z rozpędu 13-nastkową Howleen i Lagoone, a przecież to nie są nowe postacie):P Jest faktycznie 31 wszystkich, wydanych do dzisiaj i play-line i limitowanych (ale bez zestawów CAM). Błyskotki nie liczyłam, bo jej jeszcze nie ma, Pajęczycy, też nie bo będzie dopiero za kilka dni.
W tym roku na pewno dojdzie Błyskotka i Webarella. Czyli do końca 2014 dojdzie jeszcze kolejnych 8.
Czy oni myślą, że mi pieniądze na drzewie rosną :/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Ja obstawiałam siostrę XD Zapomniałam. Chętnie zobaczyłabym jakiegoś ładnego, steampunkowego pana :serducho: Pan jest podobno zarejestrowany w kategorii lalkowej link.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Ja wliczyłam pierwotnie Błyskotkę i Wydownę, uznałam, że oficjalnie już "wyszły" skoro pojawiły się w sprzedaży i sporo osób je ma.
Wliczyłam też Scarah, skoro ma się na jesieni ukazać jako wersja I Love Fashion, znaczy, że jest zwykłym playlinem. Nie jest też nowością (w sensie zupełnie nową postacią).

Bo się nie dogadamy:
Franka, Cleo, Draka, Clawdeen, Deuce, Lagoona, Holt, Ghoulia, Abbey, Spectra, Tora, Operetta, Nefera, Cupid, Jacson, Roszela, Venus, Robecca, Skelita, Jinafire, Catrine, Scarah, Szmaciak, Meowlody, Purrsefone, Howleen, Dyrektorka, Gigi, Twyla, Gil, Clawd, Heath, Wydowna, Błyskotka.

Chyba nie pominęłam nikogo?

-- 17 lip 2013, o 15:34 --
reiha pisze:Ja obstawiałam siostrę XD Zapomniałam. Chętnie zobaczyłabym jakiegoś ładnego, steampunkowego pana :serducho: Pan jest podobno zarejestrowany w kategorii lalkowej link.
Z zastrzeżonych znaków znamy też JANE BOOLITTLE i VERONICA VON VAMP.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Wyszło wszystkich 32 plus 2 nowe. Może oni nie liczą szmaciaka :co?: Grażyna, dobrze, że wypisałaś wszystkie postacie, bo ciężko, to wszystko policzyć. Łatwiej mi się liczy serie niż postacie :face:
Uznajmy zatem, że faktycznie jest 31 (bez szmaciaka, ale dlaczego tak, to nie wiem - przecież szmaciak to też postać) plus dwie pewne, czyli Pajęczyca i Błyskotka, to razem już 33. No, to brakuje jeszcze tylko 8 :]

Prawdopodobnie będzie tak: w tym roku Webarella i Czarna Kotka (nie liczę Scarah, bo postać już jest). W przyszłym roku: 4 nowe na wiosnę, 2 nowe na lato (sierpień-wrzesień) i kolejne 2 na późną jesień/zimę, byle przed gwiazdką :P Chyba, że w tym roku jeszcze coś nowego wydadzą, to zostanie im mniej na 2014.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wideo recenzja 2-paku festiwalowego, czyli Clawd i Draculaura https://www.youtube.com/watch?v=RxDUfhux1Kg
Draka taka wystrojona, a Clawd w japonkach. Przynajmniej fryz ma ciekawy :rotfl:
A tu 13-nastkowa DJ Spectra https://www.youtube.com/watch?v=8koZrc2Rc04

Awatar użytkownika
verrin
Kontakt:

Post autor: verrin »

Gdyby ktoś był zainteresowany jak wyglądają kulki z włosów Gigi w całej okazałości, jak widać są połączone, dlatego kucyk stoi w pionie:
Obrazek

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Jakie śliczne zdjęcie!
Te pomarańczowe włosy w nieładzie od razu skojarzyły mi się z burzą piaskową! Panna po raz pierwszy wygląda na dżinna ;-)
Obrazek

Zablokowany