Skarby z Second Handu
- Kamelia
- Moderator
- Kontakt:
Re: Skarby z Second Handu
To laleczki z AliEexpress, więc pewnie i tam ubranka na nie można znaleźć.
Jakby co, to ja mam takie maleństwa na miarę, mogę coś uszyć. 
- barbusia77
- Kontakt:
Ostatnio zrobiłam obchód po lumpeksach w moim miescie w poszukiwaniu maskotki dla psa i powiem ze smutkiem że poza blondynką z Krainy Lodu nie widziałam zadnej innej lalki. I tak się zastanawiam czy wcale nie przywożą,czy jest aż taki popyt że nie było dla mnie 
<3
- Dia
- Kontakt:
Kupiłam dzisiaj ubranko Apple White z Everek za dosłownie kilka groszy, lalki niestety nie było 
- barbusia77
- Kontakt:
- Netta
- Kontakt:
Dawno mnie tu nie było
, lalkami trochę mniej się interesowałam ostatnio, ale dalej chodzę na targi staroci
Widziałam oryginalną Genevieve z 12 tańczących księżniczek, oraz everkową Ashlynn Ellę golutką (niestety seria epic winter), nad Genevieve się wahałam, nie była super zniszczona, ale odstraszył mnie brak ubranek oryginalnych poza przyczepioną spódnicą (a szkoda, bo ma piękną twarzyczkę). Ashlynn zdecydowałam się na ostatnią chwilę kupić, dla jakiegoś repaintowego projektu
Tylko czuć ten klejoglut niestety, głowa twarda
No i waham się czy postąpiłam dobrze z tą Genevieve, jako że mam w planach zdobycie lalek z filmów barbie (marzenie to Odetta i oryginalna Eryka z księżniczki i żebraczki, mam tylko herbatkową)
Widziałam oryginalną Genevieve z 12 tańczących księżniczek, oraz everkową Ashlynn Ellę golutką (niestety seria epic winter), nad Genevieve się wahałam, nie była super zniszczona, ale odstraszył mnie brak ubranek oryginalnych poza przyczepioną spódnicą (a szkoda, bo ma piękną twarzyczkę). Ashlynn zdecydowałam się na ostatnią chwilę kupić, dla jakiegoś repaintowego projektu
Tylko czuć ten klejoglut niestety, głowa twarda
No i waham się czy postąpiłam dobrze z tą Genevieve, jako że mam w planach zdobycie lalek z filmów barbie (marzenie to Odetta i oryginalna Eryka z księżniczki i żebraczki, mam tylko herbatkową)
- mobe
- Kontakt:
Moje niedzielne łowy za zawrotne 22 złote.

OMG wzięłam z ciekawości na potencjalną dawczynię ciałka. Na Barbie Game Hero poluję od jakiegoś czasu, bo interesują mnie ich mangowe główki. Nie mam pojęcia kim jest pan, to jakiś no name, ale ma bardzo przystojną twarz. Noga urwana, ale w niedzielę mam podejść do pana na stoisko, bo mówi, że był pewien, że ta noga była, tylko pewnie w innym kartonie z zabawkami
A jeśli nie to coś dla niego wymyślę.
Do LPS Blythe mam sentyment, bo jak zaczynałam kolekcjonować to trochę ich miałam, a ta Barbiocha mała... nie mam pojęcia co to, ale nie chciałam jej zostawić samej pośród autek.

OMG wzięłam z ciekawości na potencjalną dawczynię ciałka. Na Barbie Game Hero poluję od jakiegoś czasu, bo interesują mnie ich mangowe główki. Nie mam pojęcia kim jest pan, to jakiś no name, ale ma bardzo przystojną twarz. Noga urwana, ale w niedzielę mam podejść do pana na stoisko, bo mówi, że był pewien, że ta noga była, tylko pewnie w innym kartonie z zabawkami
Do LPS Blythe mam sentyment, bo jak zaczynałam kolekcjonować to trochę ich miałam, a ta Barbiocha mała... nie mam pojęcia co to, ale nie chciałam jej zostawić samej pośród autek.
- Pokrzyva
- Kontakt:
Ten lalek mega ciekawy... mam wrażenie, że gdzieś mi kiedyś mignęła jego buźka, ale mam w głowie czarną dziurę, skąd go kojarzę
trzymam kciuki, że noga się znajdzie i gratuluję łowów!
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- barbusia77
- Kontakt: