źródło
tył pudełka Briar:

źródło
Prawda.dextella pisze:jabłuszko jest ładne ;_;
Proszę, czy mogę jutro wejść do sklepu i one już tam będą?Patrząc po cenach na stronie Justice będą kosztować niewiele więcej niż Monsterki (te w większych pudełkach), bo przykładowo Scarisy czy Picture Day mają po $34 w regularnej cenie.facebook.com/EverAfterHighDolls pisze:She was $36 dollars before discounts at Justice, and around $21 dollars after the 40% off, meaning they will be around $19.99-21.99 in stores.
Source: http://pixienovah.tumblr.com/ & Ashley N.

Mam wrażenie, jakby miały za nisko twarz, jakby czoło było za wielkie, a broda za mała. Nie bijcie, ale Maddie na ciemniejszym zdjęciu przypomina mi małpkę 

Ale monsterki przynajmniej nie wyglądają jakby im się nogi zaczynały tuż pod biustem jak u Maddie. Maddie ma albo bardzo krótkie uda albo krótki, krępy tłów a'la Bratz - ani jedno ani drugie mi się nie podoba. Dobrze, że chociaż reszta ma ciałka wyglądające na bardziej proporcjonalne.Szklanooka pisze: Everkowe ciałka podobają mi się bardziej, przy nich Monsterki wydają się być za chude.
Hmm, wydaje mi się, że to może być przez krój tej sukienki. Monsterki też wyglądają w niej trochę nieproporcjonalnie link, link.KiciaKocia pisze:Maddie ma albo bardzo krótkie uda albo krótki, krępy tłów a'la Bratz
Ze sklepu - w opisie filmików jest napisane skąd je ma i nawet po ile je kupił.Pariflora306 pisze:To na pewno jest głupie pytanie, ale skąd koleś ma te lalki?
Jak na razie są w sprzedaży tylko w sieci sklepów JusticePariflora306 pisze:To na pewno jest głupie pytanie, ale skąd koleś ma te lalki?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość