[EAH] Seria basic

Wszystko o Everkach
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LolitaDolls
Kontakt:

Re: [EAH] Seria basic

Post autor: LolitaDolls »

Toż to nawet nie jest zez...
Obrazek

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Akurat Bunny powinna mieć trochę bardziej puciatą twarz, a zrobili jej uśmiech ciotki klotki.
I te oczy... "Może patrzę na ciebie? Może na twojego kolegę? Taka tajemnicza jestem."
Obrazek

Awatar użytkownika
AshleyHill
Kontakt:

Post autor: AshleyHill »

Ona nie ma kleju na grzywce bo u mojej Cerise grzywka wygląda jakby był klej a naprawde jest bardzo mięciutka.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Akurat Bunny na pewno ma klej na grzywce. Całe włosy są wyraźnie zaklejowane to grzywki nie wysmarują?
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Tragedia. O twarzy nic nie wspomnę, bo szkoda, ale te włosy... </3

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Niby monsterka, ale jednak postać z eah.
Piękna. ♥ Czekam, aż mattel się zdecyduje na wypuszczenie oryginalnej, a do tego czasu, może też przerobię jakąś Spectrę. :mysli:
https://www.flickr.com/photos/94053898@ ... otostream/
Obrazek

Awatar użytkownika
Ner
Kontakt:

Post autor: Ner »

Zdziwię Was, ale dalej podoba mi się Bunny. Fajny ma mold i ciuszki. Ten zez mnie nie przeraża, bo i tak biorę pod uwagę repaintowanie. A co do koloru... Może ciałko Bunny będzie pasowało do Draki? Chętnie bym zobaczyła wampirzycę, która nie cierpi na tego monsterkowego garba...

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

EvilCupcake pisze: Piękna. ♥ Czekam, aż mattel się zdecyduje na wypuszczenie oryginalnej, a do tego czasu, może też przerobię jakąś Spectrę. :mysli:
Tylko nie zniszcz swojej nowej basic :zawstydzony: :serducho:
Ta z obrazka ma łapki Kotarzyny, pewnie dostała całe kocie ciało (z ogonem, jaj!:D). Trochę nie wierzę w to, że ktoś będzie chciał ją wyprodukować, skoro zignorowali potencjał herbatkowej Raven (a oni przecież uwielbiają tworzyć nowe lalki Raven). Może tylko jako specjał na Comic Con, ale jednak wolałabym nie - nie mogłabym jej dostać i umarłabym z zazdrości oglądając cudze zdjęcia. Wystarczy że straciłam jedną ze swoich tajmlordzkich regeneracji przez Cerise Wolf.

Chciałabym zobaczyć porównanie Bunny i Draki! Gdyby pasowały, Draka w końcu byłaby serialowego wzrostu :> Też lubiłam mold Bunny, ale skoro tak fatalnie układa się na niej farba, chyba będę musiała zrezygnować z chcenia jej :zawstydzony: Chociaż mam kilka swoich Everek, które mają równe oczy, a na zdjęciach wyglądają okropnie :D

- - -
edycja:
JEST
https://www.flickr.com/photos/reidelsol/17535605292/
https://www.flickr.com/photos/reidelsol/17350060298/
Several people have been asking about the coloring of the Bunny Blanc doll, in particular, is she a color match for the Monster High doll Draculaura? I am TERRIBLE at color matching. I think that Bunny is JUST SLIGHTLY lighter than Draculaura.
cytat

(^ w tym linku widać, że kamizelka jest tylko atrapą zszytą z sukienką :( Co się dzieje z tą serią...)

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

reiha pisze:
EvilCupcake pisze: Tylko nie zniszcz swojej nowej basic :zawstydzony: :serducho:
Ta z obrazka ma łapki Kotarzyny, pewnie dostała całe kocie ciało (z ogonem, jaj!:D). Trochę nie wierzę w to, że ktoś będzie chciał ją wyprodukować, skoro zignorowali potencjał herbatkowej Raven (a oni przecież uwielbiają tworzyć nowe lalki Raven). Może tylko jako specjał na Comic Con, ale jednak wolałabym nie - nie mogłabym jej dostać i umarłabym z zazdrości oglądając cudze zdjęcia. Wystarczy że straciłam jedną ze swoich tajmlordzkich regeneracji przez Cerise[...]
Spokojnie, moja kochana basic jest bezpieczna i czeka aż upoluję jej brakujące części od stocku. :) Najprawdopodobniej ofiarą repaintu padłaby Spectra Ghoul Spirit lub piżamowa, ostatecznie Dot Dead Gorgeous. Ale się napaliłam na tą przeróbkę! :hyhy: Ostatnio też widziałam, że jedna Cerise z SCC wala się po olx i allegro za 450 zł.

I przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać od śmiechu gdy zobaczyłam Bunny na pierwszym zdjęciu. XD To spojrzenie myślą nieskalane.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Pojawiły się zdjęcia Alicja.
Ktoś zadał pytanie.
Ktoś odpowiedział:
clawdeena pisze:Yes the shirt is sewn into the jacket(...)
Zresztą,
Obrazek
skrin jest z tumblera, a ustrzelony z recenzji Clawdeena.

Aż strach pomyśleć jak będzie wyglądała odchudzona wersja.

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Już płaczę. Oby Alek nie miał zeza rozbieżnego jak Bunny.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Pamiętam, że mówiliśmy już o niej jakiś czas temu, ale nie jestem pewna czy widziałam ją wcześniej w pudełku.
Obrazek
z fansietoys.tumblr.com
Brakuje jej kolczyków i chyyba pierścionka, możliwe że zlał się na zdjęciu z torebką. I Huntera:P. Makijaż przypomina (o ile nie jest identyczny) wersję plażową, co jest ogromnym plusem, bo nie podobają mi się zbyt cieliste usta basic :zakochany:

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Podoba mi się! Brak pierścionka/kolczyków mogę przeżyć a dobrze będzie móc kupić Ashlynn bez konieczności szukania chętnego na Huntera, którego już mam.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Justina Dancer na Comic Conie:
Obrazek
Obrazek
z kataramov.tumblr.co

Jutro mają pokazać jeszcze jedną nową lalkę.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Trochę mi się podoba a trochę mi się nie podoba. Jako całość jest bardzo fajna, ale srebrne dodatki i to białe dookoła oczu zupełnie do mnie nie przemawia.

ODPOWIEDZ