Ever After High

Wszystko o Everkach
Zablokowany
Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Re: Ever After High

Post autor: mobe »

Właściwie takie czyste nie są takie złe. Nawet słodziutkie. Usteczka mi się podobają.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Fajnie, że jednak mają oczy.

Ktoś na tublerze wrzucił zdjęcia Apple przebranej w ciuchy Monsterek i napisał, że da się znaleźć takie, które pasują. Tutaj jest ten blog.

Nie wiem czy to wina perspektywy, czy krzywej/za małej naklejki, ale usta i to pod nimi wyglądają strasznie :/

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

No dobra, im dłużej na nie patrzę, tym więcej mam wątpliwości, czy je chcę takie, jakie są. Ale ciałka mają cudne! :serducho: Dobrze byłoby wiedzieć, jakie mają odcienie (np. w odniesieniu do Barbie), bo chętnie nabyłabym je przynajmniej dla tych ciałek.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Na razie jest tylko zestawienie z Cleo (pamiętam, że ją miałaś) i jakieś innej lalki, chyba disneyowej link.

Ktoś powrzucał jeszcze skany książeczek dodawanych do lalek:
Apple White

Briar Beauty

Madeline Hatter

Raven Queen

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

reiha pisze:Na razie jest tylko zestawienie z Cleo (pamiętam, że ją miałaś) i jakieś innej lalki, chyba disneyowej link.
O, fajnie, to przynajmniej już wiem, jaki odcień ma Briar. Mam nadzieję, że wkrótce pojawi się więcej porównań :D
A ta inna lalka to Disney VIP.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Kolejny post z cyklu "Everki wciśnięte w cudze ubrania".

Obrazków nie da się umieścić na forum, więc wrzucę tylko sznurki.
Ubrania i buty od Bratzilli i, z tego co zrozumiałam, buty od Stardoll
Dla nieznających angielskiego, a mających wątpliwości co do czytelności zdjęć: buty Bratzilli są dobre, ubrania trochę za luźne, spódnica nie układa się zbyt dobrze. Buty od Stardoll wyglądają dobrze tylko z przodu.

Disney VIP
Ubranie jest trochę za duże, ale i tak wygląda ślicznie. Buty pasują.

Starsze Bratz
Góra pasuje, ale spodnie są za płytkie.

Mystixx
Ubranie pasuje, buty są wielkie, ale wyglądają uroczo.
Czy ja wiem... :P

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Wiedziałam! ;)

Obrazek
źródło

Jakieś pomysły jaka może być następna seria?

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Szklanooka pisze:Jakieś pomysły jaka może być następna seria?
Plażowa! xD
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Grażyna pisze:
Szklanooka pisze:Jakieś pomysły jaka może być następna seria?
Plażowa! xD
To samo! Żadna seria lalek nie może obyć się bez plażówek! :hyhy:
Obrazek

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

u je królewskie stroje kąpielowe :rotfl:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
dextella
Kontakt:

Post autor: dextella »

Wydaje mi sie, ze sporo osob na tumblrze upadlo z wysokiego okna. Wkurza mnie coraz bardziej ta poprawność polityczne i jojczenie pt "czemu nie ma czarnej ksiezniczki, chcemy zeby Roszpunka byla czarna". Tylko właściwie z jakiej paki? Czy oryginał był czarny? Nie. "Roszpunka" jest oparta na niemieckiej baśni i jakoś nie sądzę, że byłaby czarną królewną. Nie mam nic przeciwko, żeby "pokrzywdzeni" wybrali sobie jakieś afrykańskie baśnie i wysłali do mattela podanie i dostali swoja upragniona czarną krolewne, ale do jasnej ciasnej wara od czegoś co nie jest ich. Nie chce brzmiec jak ostatni rasista, ale denerwuje mnie to. Przecież jest wiele afrykańskich podań to dlaczego trzeba pchać się po te europejskie i żądać poprawnosci politycznej nawet od linii lalek-. Co ciekawe Briar ma super uzasadnienie co do koloru skóry, oryginał Śpiącej Królewny pochodzi bowiem z Włoch i zwał się "Sole, Luna, e Talia" wiec jej śródziemnomorska uroda jest jak najbardziej na miejscu.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Tyle że, o ile dobrze pamiętam, Cedar jest ciemnoskóra. Dobra, córka Pinokia, niekoniecznie kwalifikuje się jako księżniczka, ale jest w serii? Jest, więc nie powinni jojczeć. A że jeszcze jej nie ma w lalkowej formie? No, sorry, ale wszystkich na raz nie wydadzą.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Awatar użytkownika
Szklanooka
Kontakt:

Post autor: Szklanooka »

Cedar jest z drewna, więc może to się dla nich nie liczy? :/ Jak tak patrzę na grafiki postaci to one są naprawdę różnorodne - każda z pierwszej czwórki lalek, które wyszły ma inny kolor skóry! A jedna w dodatku jest innego wzrostu. Rety... Indianie jeszcze nie protestują, że nie ma Pocahontas? Przecież nie znamy na razie wszystkich postaci, wszystko się dopiero rozkręca...
Pariflora306 pisze:u je królewskie stroje kąpielowe :rotfl:
A piżamkowe? xD Apple ma urocze łóżko z baldachimem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

Roszpunka w moim umyśle jak pewnie w umyśle wielu osób jest długowłosą blondyną. I to nie tylko przez bajkę Disneya tylko tak ogólnie i oni chcą żeby była czarna ? :facepalm:
Obrazek
żródło http://www.wiocha.pl/482311
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Pariflora306 pisze:Roszpunka w moim umyśle jak pewnie w umyśle wielu osób jest długowłosą blondyną.
Z tego, co kojarzę, to w oryginalnej, niemieckiej wersji też była blondynką.
Obrazek

Zablokowany