super model od simby

Miejsce dla lalek, które nie mają oddzielnego działu.
golden_eye
Kontakt:

Re: super model od simby

Post autor: golden_eye »

Ja mam Miri :)
Mi się podoba, ale po tych latach ze mną włosy nadają się do spa. Kiedyś się za to zabiorę :)
I mam wrażenie, że ciałko lekko skremowiało... ale niespecjalnie też pamiętam oryginalny kolor a w sklepach nie widziałam jej już od roku ponad więc nie porównam naocznie.
Artykułowane ciałko jest bardzo fajne.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Wreszcie nabyłam dwie Supermodelki! :D Konkretnie to Juls i Miri, obie z serii plażowej i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Przy czym od początku byłam do nich nastawiona "na tak", a ciałka strasznie mi się podobały. Ale poza tym:
- buzie (mold) są bardzo sympatyczne, naburmuszone brwi i za wysoko umieszczone oczy psują wrażenie. Obie panny pójdą do repaintu.
- nie jestem pewna co do Juls, ale włosy Miri to zdecydowanie nie stefowłos! Są bardzo śliskie, lekko kręcone, a pojedyncze włoski grubsze niż u Steffi. Na moje zupełnie inne włosie. Rootowanie OK - żałuję jedynie, ze skalp nie jest pomalowany na kolor włosów, szczególnie u ciemnowłosej Miri.
- ciuszki są dobrze odszyte, żałuję, że były tylko edycje plażowe, które ciuszków mają mało. Kostiumy kąpielowe (staniczki) się momentami dziwnie układają, ale technicznie nie mam zastrzeżeń.
- buty są śliczne, białe (uniwersalne :P), każda z dziewczyn ma inne. Mogą w nich samodzielnie stać
- jak na tanią serię plażową, Juls i Miri miału bardzo dużo dodatków, po kilka bransoletek na każdej ręce (Juls łącznie 4, Miri - 7!!!), torebki (różne, starannie odlane, otwierane, malowanie co prawda do poprawki, ale i tak mi się podobają), wyjmowane kolczyki (również każda inne), wspomniane buty, okulary przecwisłoneczne (ten sam model, rózne kolory) i Juls dodatkowo opaskę. Porównywalnie do Barbie Style, jeśli idzie o dodatki.
- artykulacja spoko, ręce będę poprawiać, talia nieco mniej gibka niż u Steffi
- ciałko nie jest pomniejszonym ciałkiem Steffi! Tułów ma inny kształt, inne są proporcje (nogi krótsze).

Awatar użytkownika
Balbinka
Kontakt:

Post autor: Balbinka »

Obrazek

Ja mam Miri z City Walk. Polowałam na Juls, ale była jedna jedyna w sklepie i niestety miała rozdłubane pudełko i wydarte wszystkie dodatki i buty... I raczej małe dziecko tego nie zrobiło bo stała bardzo wysoko na półce... wrrrr...

Co do Mirki to jest urocza, buźka jej mi się bardzo podoba, ale włosy... Włosy mnie trochę załamały... mają taki fabryczny kołtun, że masakra. Niby ładnie zakręcone końcówki, ale w połowie długości jest taki supeł z włosów jej i jeszcze jakiś innych przykrótkich luzem zaplątanych pasemek... Pewnie to tylko mój pech sprawił, że takie skołtunione pannisko mi się trafiło. Rozczesuje to się fatalnie i na razie dobrnęłam do pół głowy i odpuściłam, splatając Mirce warkocz. Co do ubranek to bluzka, leginsiki ze spódniczką są super, tylko kurteczka niby obszyta, ale się strzępi (co widać na zdjęciu). Dodatki tak ja pisała Annorelka, są super, a piesio uroczy. Ogólnie jestem zadowolona :)

A na Juls jeszcze zapoluję :)
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Moja ma włosy zaskakująco dobre, jak na Simbę, nie wiem, może z czasem też się skołtuni, a może to tylko taki egzemplarz, jak piszesz. :(
Mnie się marzy jeszcze jakaś w pełni ubrana, najlepiej Sarah albo Bel z serii zimowej. :D

Awatar użytkownika
Miranda
Administrator
Kontakt:

Post autor: Miranda »

Dziś odebrałam Juls. Podoba mi się. Ma sympatyczną, jak już ktoś wspomniał, z lekka mangową buźkę. Jedyny feler u mojej to ciężko zginające się jedno kolano i mała dziurka w sukience po nitce od korali. Ale ogólnie jestem zadowolona z zakupu.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Ja mam swoje już przemalowane w całości, ale znalazłam zdjęcie, gzie lalka ma przemalowane tylko brwi - taki szczegół, a tyle na plus!
https://www.flickr.com/photos/101203987 ... 759128329/

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Zupełnie inna lalka! Bardzo symaptyczna i dziewczęca, przypomina mi którąś z "azjatyckich" koleżanek. Myślicie, że wysłanie linka Simbie coś by zmieniło? :D
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

ODPOWIEDZ