No, to Draca na bank będzie w tej serii i jako wampirzyca piekielna, pasuje idealnie, do tego jest w samej bajce na głównym planie. Ciekawe do jakiej ryby nawiązuje Clawdeen. Trochę szkoda, że powielają oklepane lalki, ale te rybne, co raz bardziej mi się podobają, są ciekawie wymyślone, mają logiczne podstawy. Nie wiem dlaczego, ale bardzo lubię wszelkie wodno morskie wariacje lalkowe, syreny, rybiony itp. , a na żywo mam jakiś lęk przed wodnymi głębinami?!
Reiha, no coś Ty? , jak lalki będą ciekawe, to sobie je skompletujesz, przecież nie musisz w jeden dzień kupić wszystkich, one będą męczyć półki z pół roku, albo i dużej, aż do przecen pewnie

. Ja wiem, że chcę dwie nówki, jako kompletną nowość do mojego morskiego światka obok Vandali, Sireny, Harpii, a później pomyślę nad Kocicą i zobaczę, jak pozostałe dwie będą wyglądały, może się załapię na jakaś promocję i wezmę więcej, niż zakładam. Pamiętam, jak połączone z Freaky Fusion mi się spodobały, ale jednak postawiłam na 4 Hybrydy (z Neightanem), polując na nie na promocjach, a z dodatkowych wskoczyła jedynie Dracubecca i jest w gromadzie robotów, wygląda trochę, jak projekt da Vinci.
Też się liczę z groszem i miejscem na półce, z Monesterów z reguły kupuję nowe postacie i dokładam je do jakiejś grupy tematycznej na półce, a inne, to wpadają przy jakiejś nadzwyczajnej okazji, chociaż, ja nie lubię powtarzać postaci, to jednak zmodyfikowane są kuszące. Jakby zrobili Ghoulie właśnie w stroju nurka, takim vintage Juliusz Verne, to ojjj kupiłabym ją pewnie jako trzecią na mojej liście, dla samego stroju, a zresztą Ghoulię mam tylko jedną, jak na razie. Marzyłam, że wydadzą taką Robeccę, bo Robecci zbieram mnogo.
.................................................................................................................
No i du.a , kalmar chyba wcale nie jest na dużym ciałku

, już prędzej Glononóg wygląda na większą, chyba, że obie są na dużych ciałkach, bo seria okrojona w lalki i może nowe robią za dorosłe absolwentki, ale o taką rozpustę nie posądzałabym mattela. Musze poczekać na fotki ownerskie w zestawie z innymi słodziakami.
http://cdn.specktra.net/2/2e/2e380d3f_t ... _1280.jpeg
http://cdn.specktra.net/d/d7/d76bcee7_t ... _1280.jpeg