oooch CHCĘ GO ! bardzo chcę

Też zauważyłam te rzęsy, myślałam że są namalowane! Mi się podobają buty mulatki, są piękne!Lena pisze:Ta murzynka jest niesamowita!!!Bardzo bym chciała ją zdobyć, piękna buzia, włosy, ubranie oraz buty i jeden malutki szczegół, na punkcie, którego mam bzika RZĘSY.
Ta lalka mi się marzy i muszę ją mieć!
Jej blond-włosa koleżanka też mi się podoba, ten mold Stefki jest śliczny, choć już nie, tak jak czarnulka.
Ja tych rzęs też nie byłam pewna i nie dawało mi, to spokoju.Only NM pisze:Też zauważyłam te rzęsy, myślałam że są namalowane! Mi się podobają buty mulatki, są piękne!Lena pisze:Ta murzynka jest niesamowita!!!Bardzo bym chciała ją zdobyć, piękna buzia, włosy, ubranie oraz buty i jeden malutki szczegół, na punkcie, którego mam bzika RZĘSY.
Ta lalka mi się marzy i muszę ją mieć!
Jej blond-włosa koleżanka też mi się podoba, ten mold Stefki jest śliczny, choć już nie, tak jak czarnulka.
Ciało MM więc nie wiem czy inne Barbary te buty będą mogły nosić, nie mam na razie ani jednej lalki na tym ciałku.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości