Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: Annorelka »

Według mnie to, że tylko jedna lalka jest ruchoma to kpina... Zgadzam się, ze wypada najlepiej z serii. Podoba mi się pomysł na serię nawiązująca do Barbie and The Rockers, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia... Przynajmniej lalki nie mają moldowanych ciuszków.

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Post autor: Dollytopia »

Rockerki z lat 80. były stworzone z polotem i miały jakąś charyzmę. Współczesna wersja jak niemrawe modeleczki, które pozują do sesji z instrumentami. Ubogie stroje, buzie jak u regularnych Fashionistek, taka budżetowa mizeria... a i tak pewnie jedynie ich ceny będą "szałowe".

Awatar użytkownika
Arima
Kontakt:

Post autor: Arima »

Hehe, VMarcin ma trochę racji. Wieś band, dobre określenie. :rotfl:
A ja się pytam - gdzie basistka?! Czemu nikt nie docenia roli basu? Przecież sekcja rytmiczna to podstawa!
W sumie to perkusistka nie jest najgorsza. Afro lubię, ale fakt, mogłaby być ciemnoskóra.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Nie piękne, co piękne, a co się komu podoba...

Mi się podoba słabo, jak wspomniałam wcześniej i finał. Ciemnoskóra Neysa leci na recyklingu ciałka, butów i pozy od wysokiej Azjatki. Totalny budżet, chyba na siłę zróżnicowany instrumentami, czy jednym artykułowanym modelem na oklepanym ciałku z dłońmi, które według mnie są nieładne i zarazem dziwnie podobne do tych od lalek spod Disney stora.

Rozbawiło mnie bardzo stwierdzenie wieś band, bo co racja to racja, instrumenty wydają zróżnicowane dźwięki i ich logika w sumie też powinna być zachowana, w końcu to seria edukująca prawda? To tak, jakby szkocką kratę użyto wobec Eskimoski sugerując, że może jakaś Eskimoska lubuje się w szkockiej kulturze, słabo czytelne przekazy, wręcz niszowe. Nie mówię, aby trzymać się zajadle stereotypów, ale pewne prawa logiki to chyba podstawa, szczególnie, gdy chce się edukować dzieci :mysli:

rafau-der-schlimmste

Post autor: rafau-der-schlimmste »

Pink Flamingo pisze:W każdym razie, ja mam bardzo liberalne podejście do stylu i mody więc w moim odczuciu praktycznie każdy może nosić to, na co ma ochotę, co mu pasuje, w czym dobrze się czuje:) Tak też, niech grube osoby, a nawet lalki, noszą co im się tylko żywnie podoba ;)
Jak najbardziej! Sam Alexander McQueen powiedział: "Moda nie powinna być więzieniem, a formą ucieczki."
Tylko ja się zastanawiam skąd ona uciekła...
Wygnali ją, bo w tych leginsach jej nogi wyglądają w kształcie popcornu :rotfl:

Powiem wam dlaczego te lalki słabo wyglądają.
Spotykają się ekonomiści i inwestorzy i mówią:
"W tym kwartale musimy podwoić zysk!"
"Ok! Co myślicie o głowach? Czy lalki w ogóle ich jeszcze potrzebują? Zamieńmy je na DIY głowy wycinanki i wsio."
"Brzmi świetnie!"

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Tak mi się rzuciło w oczy, jasnoskóra Mbili z perkusją wcale nie zanosi się na drożyznę, na stronie Targetu kosztuje 19,99$: https://www.target.com/p/barbie-174-and ... A-52120253

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Post autor: roroDolls »

Nowe Fashionistki juz w UK, wtem nawet w najpodlejszym z marketow...ale sie niezdecydowalam na zadna 'droga glowke'...troch emi sie jednak opatrzyly w internetach...i niebieskowlosa i afro i oriental co wyglada jak jakis siodmy recast po kisielu:-(

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Nowa MtM tym razem z serii Pink Passport:
ObrazekNew Made To Move Pink Passport Barbie 2017. by Pirazin, on Flickr
ObrazekNew Made To Move Pink Passport Barbie 2017. by Pirazin, on Flickr

Awatar użytkownika
Pokrzyva
Kontakt:

Post autor: Pokrzyva »

Fajny strój, ale szkoda, ze znowu Barbie i znowu w standardowym kolorze ciałka :< Niemniej mam nadzieję na rozszerzenie serii
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Podpisuję się pod wypowiedzią Pokrzyvy. Ale podoba mi się i jest dla mnie chciejna, bo zawsze chciałam lalkę na nartach jak byłam mała, a nigdy nie miałam.

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

No właśnie, niby wszystko ładnie, lalka spoko, ale to już kolejne pomarańczowe wydanie tej samej blond Barbie - rozumiem, to przecież jej imię jest na pudełku i wszyscy wiemy, kim ona jest :) Ale trochę dziwnym wymysłem jest dla mnie ta seria Pink Passport z podróżującą Barbie, czasem którąś z przyjaciółek inną niż jasnooka blondynka. Czy nie lepiej byłoby skupić się na Glam Vacation, jak w 2 poprzednich bardzo udanych wydaniach i mieć lalki plażowe albo uprawiające inne wakacyjne aktywności? Albo serię zimową i, powiedzmy, 3 lalki na ciałkach MtM uprawiające sporty zimowe, narty, łyżwy i snowboard albo co innego?

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Mnie również podoba się i strój i akcesoria,mają ładne delikatne kolory. Ale gdyby tak ich posiadaczką była Christie to byłabym mega szczęśliwa. :happy: A może zrobią też wersję ciemnoskórej lalki tak jak to było w przypadku piłkarki?

Pink Flamingo super pomysł z tymi sportami zimowymi lub wakacyjnymi. :D Ale wszędzie tylko ta Barbie a jest przecież tyle innych ślicznych buziek.

Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Post autor: barbusia77 »

taki zwykły ZWYKLAK :/ :/ chyba że na ciałko bo ubranko tez typowo lalkowe :szok:
<3

Awatar użytkownika
Aarjelin
Kontakt:

Post autor: Aarjelin »

Pokrzyva pisze:Fajny strój, ale szkoda, ze znowu Barbie i znowu w standardowym kolorze ciałka :< Niemniej mam nadzieję na rozszerzenie serii
No dokładnie, oby to nie była kolejna edycja bez Azjatki :( to się w głowie nie mieści żeby tylko jedną partię wypuścić z tym skintonem :wsciekly:
Co do stroju, mnie się akurat nawet podoba x3 przepołowiłabym i wyszedłby ładny golf :cwaniak: na pewno lepszy niż ten ubiór karateczki czy piłkarek xp
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Cieszę się, że Mattel ciągnie zginalną linię do przodu, ale żeby coś z niej kupować, to nieeeee, absolutnie nie. Gdyby te lalki były po 50 zł, to brałabym hurtowo na ciała, ale w cenach jakich chodzą kompletnie nie kuszą, ze względu na powtarzalne buzie. Ta nowa jest sympatyczna, ale jako że znowu serwuje się odgrzany kotlet, to wolę jednak coś świeżego :P
Obrazek

ODPOWIEDZ