Playline 2017
- Annorelka
- Kontakt:
Re: Playline 2017
Według mnie to, że tylko jedna lalka jest ruchoma to kpina... Zgadzam się, ze wypada najlepiej z serii. Podoba mi się pomysł na serię nawiązująca do Barbie and The Rockers, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia... Przynajmniej lalki nie mają moldowanych ciuszków.
- Dollytopia
- Kontakt:
Rockerki z lat 80. były stworzone z polotem i miały jakąś charyzmę. Współczesna wersja jak niemrawe modeleczki, które pozują do sesji z instrumentami. Ubogie stroje, buzie jak u regularnych Fashionistek, taka budżetowa mizeria... a i tak pewnie jedynie ich ceny będą "szałowe".
- Arima
- Kontakt:
Hehe, VMarcin ma trochę racji. Wieś band, dobre określenie.
A ja się pytam - gdzie basistka?! Czemu nikt nie docenia roli basu? Przecież sekcja rytmiczna to podstawa!
W sumie to perkusistka nie jest najgorsza. Afro lubię, ale fakt, mogłaby być ciemnoskóra.
A ja się pytam - gdzie basistka?! Czemu nikt nie docenia roli basu? Przecież sekcja rytmiczna to podstawa!
W sumie to perkusistka nie jest najgorsza. Afro lubię, ale fakt, mogłaby być ciemnoskóra.
- ingrid
- Kontakt:
Nie piękne, co piękne, a co się komu podoba...
Mi się podoba słabo, jak wspomniałam wcześniej i finał. Ciemnoskóra Neysa leci na recyklingu ciałka, butów i pozy od wysokiej Azjatki. Totalny budżet, chyba na siłę zróżnicowany instrumentami, czy jednym artykułowanym modelem na oklepanym ciałku z dłońmi, które według mnie są nieładne i zarazem dziwnie podobne do tych od lalek spod Disney stora.
Rozbawiło mnie bardzo stwierdzenie wieś band, bo co racja to racja, instrumenty wydają zróżnicowane dźwięki i ich logika w sumie też powinna być zachowana, w końcu to seria edukująca prawda? To tak, jakby szkocką kratę użyto wobec Eskimoski sugerując, że może jakaś Eskimoska lubuje się w szkockiej kulturze, słabo czytelne przekazy, wręcz niszowe. Nie mówię, aby trzymać się zajadle stereotypów, ale pewne prawa logiki to chyba podstawa, szczególnie, gdy chce się edukować dzieci
Mi się podoba słabo, jak wspomniałam wcześniej i finał. Ciemnoskóra Neysa leci na recyklingu ciałka, butów i pozy od wysokiej Azjatki. Totalny budżet, chyba na siłę zróżnicowany instrumentami, czy jednym artykułowanym modelem na oklepanym ciałku z dłońmi, które według mnie są nieładne i zarazem dziwnie podobne do tych od lalek spod Disney stora.
Rozbawiło mnie bardzo stwierdzenie wieś band, bo co racja to racja, instrumenty wydają zróżnicowane dźwięki i ich logika w sumie też powinna być zachowana, w końcu to seria edukująca prawda? To tak, jakby szkocką kratę użyto wobec Eskimoski sugerując, że może jakaś Eskimoska lubuje się w szkockiej kulturze, słabo czytelne przekazy, wręcz niszowe. Nie mówię, aby trzymać się zajadle stereotypów, ale pewne prawa logiki to chyba podstawa, szczególnie, gdy chce się edukować dzieci
-
rafau-der-schlimmste
Jak najbardziej! Sam Alexander McQueen powiedział: "Moda nie powinna być więzieniem, a formą ucieczki."Pink Flamingo pisze:W każdym razie, ja mam bardzo liberalne podejście do stylu i mody więc w moim odczuciu praktycznie każdy może nosić to, na co ma ochotę, co mu pasuje, w czym dobrze się czuje:) Tak też, niech grube osoby, a nawet lalki, noszą co im się tylko żywnie podoba
Tylko ja się zastanawiam skąd ona uciekła...
Wygnali ją, bo w tych leginsach jej nogi wyglądają w kształcie popcornu
Powiem wam dlaczego te lalki słabo wyglądają.
Spotykają się ekonomiści i inwestorzy i mówią:
"W tym kwartale musimy podwoić zysk!"
"Ok! Co myślicie o głowach? Czy lalki w ogóle ich jeszcze potrzebują? Zamieńmy je na DIY głowy wycinanki i wsio."
"Brzmi świetnie!"
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Tak mi się rzuciło w oczy, jasnoskóra Mbili z perkusją wcale nie zanosi się na drożyznę, na stronie Targetu kosztuje 19,99$: https://www.target.com/p/barbie-174-and ... A-52120253
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- roroDolls
- Kontakt:
Nowe Fashionistki juz w UK, wtem nawet w najpodlejszym z marketow...ale sie niezdecydowalam na zadna 'droga glowke'...troch emi sie jednak opatrzyly w internetach...i niebieskowlosa i afro i oriental co wyglada jak jakis siodmy recast po kisielu:-(
- Pink Flamingo
- Kontakt:
Nowa MtM tym razem z serii Pink Passport:
New Made To Move Pink Passport Barbie 2017. by Pirazin, on Flickr
New Made To Move Pink Passport Barbie 2017. by Pirazin, on FlickrMój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- Pokrzyva
- Kontakt:
Fajny strój, ale szkoda, ze znowu Barbie i znowu w standardowym kolorze ciałka :< Niemniej mam nadzieję na rozszerzenie serii
Tu powinien być jakiś motywujący, głęboki tekst.
- Annorelka
- Kontakt:
Podpisuję się pod wypowiedzią Pokrzyvy. Ale podoba mi się i jest dla mnie chciejna, bo zawsze chciałam lalkę na nartach jak byłam mała, a nigdy nie miałam.
- Pink Flamingo
- Kontakt:
No właśnie, niby wszystko ładnie, lalka spoko, ale to już kolejne pomarańczowe wydanie tej samej blond Barbie - rozumiem, to przecież jej imię jest na pudełku i wszyscy wiemy, kim ona jest
Ale trochę dziwnym wymysłem jest dla mnie ta seria Pink Passport z podróżującą Barbie, czasem którąś z przyjaciółek inną niż jasnooka blondynka. Czy nie lepiej byłoby skupić się na Glam Vacation, jak w 2 poprzednich bardzo udanych wydaniach i mieć lalki plażowe albo uprawiające inne wakacyjne aktywności? Albo serię zimową i, powiedzmy, 3 lalki na ciałkach MtM uprawiające sporty zimowe, narty, łyżwy i snowboard albo co innego?
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/doll_enthusiast/
- lwica
- Kontakt:
Mnie również podoba się i strój i akcesoria,mają ładne delikatne kolory. Ale gdyby tak ich posiadaczką była Christie to byłabym mega szczęśliwa.
A może zrobią też wersję ciemnoskórej lalki tak jak to było w przypadku piłkarki?
Pink Flamingo super pomysł z tymi sportami zimowymi lub wakacyjnymi.
Ale wszędzie tylko ta Barbie a jest przecież tyle innych ślicznych buziek.
Pink Flamingo super pomysł z tymi sportami zimowymi lub wakacyjnymi.
- barbusia77
- Kontakt:
- Aarjelin
- Kontakt:
No dokładnie, oby to nie była kolejna edycja bez AzjatkiPokrzyva pisze:Fajny strój, ale szkoda, ze znowu Barbie i znowu w standardowym kolorze ciałka :< Niemniej mam nadzieję na rozszerzenie serii
Co do stroju, mnie się akurat nawet podoba x3 przepołowiłabym i wyszedłby ładny golf
"You surf the way you wanna surf, I'll surf the way I wanna surf." z cudnego "Barbie: Life in the Dreamhouse" x3
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Cieszę się, że Mattel ciągnie zginalną linię do przodu, ale żeby coś z niej kupować, to nieeeee, absolutnie nie. Gdyby te lalki były po 50 zł, to brałabym hurtowo na ciała, ale w cenach jakich chodzą kompletnie nie kuszą, ze względu na powtarzalne buzie. Ta nowa jest sympatyczna, ale jako że znowu serwuje się odgrzany kotlet, to wolę jednak coś świeżego