[MH] Frights, Camera, Action!

Wszystko o Monsterkach
Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Re: [MH] Frights, Camera, Action!

Post autor: Lukrecja »

No ale na półce była cała trójka w pudełkach, to chyba jednak je wydali, a nie się wycofali.
Grażyna doprecyzuj, w jakim sensie spisek? Że niby z tą półką w sklepie taka mała ściemka?

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Post autor: Grażyna »

Może nie ściemka, może pomyłka.
Może te lalki za wcześnie trafiły na półkę sklepową? Jakoś nie chce mi się wierzyć, że pierwsza partia na świecie miałaby być dla Włoch (a w całych Włoszech tylko jeden jedyny sklep miałby je na stanie?). Raczej jakiś nadgorliwy pracownik rzucił lalki na halę, Mattel zainterweniował w jakiś sposób, lalki wróciły do magazynu...
To tylko moja teoria spiskowa, nie musi być prawdziwa :P Ale wydaje mi się dziwne, że oprócz tych czterech zdjęć nie ma NIC w sieci...Zawsze, jak pokazuje się nowa monstera, to sieć jest dosłownie zaspanowana, a tym razem cisza?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

A wiesz, że taki sklepowy fallstart wydaje mi się dość prawdopodobny. Co do tego, że akurat rzucili jedną nową serię najpierw na Europę, to nie jestem zdziwiona, już tak co najmniej raz zrobili, chyba z trzynastkami jeśli się nie mylę, a może to była inna seria :mysli: Ale precedens był na pewno :P

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Na pewno Australia pierwsza (i przez długi czas jedyna) miała Torę.
To było nawet zabawne, obserwować ból d*pki u Amerykanów :evil: Ile angstu było na forach, że mattel jako amerykańska firma ma obowiązek dostarczać w pierwszej kolejności do amerykańskich sklepów, a nie do jakieś Australii! :evil:
Obrazek

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

Ja też miałam ubaw jak obserwowałam ten hejt na Mattela w Stanach, ale na bank chodziło wtedy o kilka lalek z jakiejś serii wydanej najpierw
w Europie.
Jak zrobią teraz taki numer z Frights, Camera, Action, to co poniektórzy kolekcjonerzy w Stanach i Kanadzie chyba się skręcą z zazdrości i znów będzie wesoło xD

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Jeszcze Upiorne Nocowanie 3 zebrało hejty, bo było tylko w Grecji :P

- -
Kanada! A więc teoria spiskowa leży, albo trafił się kolejny gapiowaty sprzedawca.
Obrazek
monsterhighdollcollector.tumblr.com

Awatar użytkownika
Pariflora306
Kontakt:

Post autor: Pariflora306 »

http://www.toysrus.ca/search/index.jsp? ... ll&x=0&y=0

ale wężycy jeszcze nie ma :(

Czy ja dobrze widzę, że data wysyłki jest ustalona na 12 stycznia tego roku :hyhy:
Raz się żyje! Dlaczego mam sobie odmówić lalki, która mi się podoba i sprawia że się uśmiecham? Ja również nie widzę przeciwwskazań ;)

Wszystkich miłośników lalek zwłaszcza Monster High i Pullip zapraszam na mój blog

http://pariflora.blogspot.com/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Czy włosów Blondeen nie było na filmiku? Jestem takim okropnym spamerem :< Ale to jest pierwsza Klaudyna, która naprawdę mi się podoba.
Obrazek
FCA clawdeen's hair by monster girl ;}, on Flickr

Cleo w dziennym świetle jest dalej za żółta. Chociaż pasowałaby mi do ścian, czy to nie jest doskonały pretekst do kupienia kolejnej lalki?
Obrazek
FCA cleo closeup in box by monster girl ;}, on Flickr

Obrazek
z scary-murphy.tumblr.com

Awatar użytkownika
Lukrecja
Kontakt:

reiha pisze: Kanada! A więc teoria spiskowa leży, albo trafił się kolejny gapiowaty sprzedawca.
Kij tam z teorią, ja je chcę :slinka: :slinka: :slinka:
reiha pisze: Chociaż pasowałaby mi do ścian, czy to nie jest doskonały pretekst do kupienia kolejnej lalki?
Tak, znakomity xD
A tak poza tym to śliczna jest, szczególnie na ostatnim zdjęciu.

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Obiecany włoski film z Elizką, ale okropnej jakości http://www.youtube.com/watch?v=xKFvhG7YH4E (ma inne dłonie!)

Cleo przypomina mi Scarisową, która była naprawdę ładna, ale jak zwykle sprzedawana z lalką, która zupełnie mnie nie interesuje :<

- - -

Clawdia i Hania w pudełkach, nic specjalnego :P Z imprez były lepsze zdjęcia :P
http://marsmcflytrap.tumblr.com/post/66 ... want-to-go

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

reiha pisze:Clawdia i Hania w pudełkach, nic specjalnego :P Z imprez były lepsze zdjęcia :P
http://marsmcflytrap.tumblr.com/post/66 ... want-to-go
A mnie się podobają zawijaski na Hani nogach!
I niesłychanie rajcuje mnie fakt, że ma takie małe błony między palcami! Nie takie kaczkowate jak Lagoona, ale bardziej krokodyle xD Muszę ją mieć! I Clawdię też muszę mieć, bo to wilkołak xD
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Zbierasz wilkołaki? :D Chodziło mi o to, że same zdjęcia nie są szałowe, bo wcześniej pokazywali już inne lepszej jakości :D
Lubię kaczkowate błony Lagoony, ale przy Hani będzie o jedno kryterium przy kupowaniu mniej, u Lagoony trzeba jeszcze patrzeć, czy nie ma zdrapanej farby z rąk. Nożny zawijas jest cool! Zastanawiam się ciągle, czy ona będzie miała ciało z większym biustem :P

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

W "prawdziwym życiu" uwielbiam wielkie psiska, więc myślę, że to się trochę przenosi na lalki xD
reiha pisze: Zastanawiam się ciągle, czy ona będzie miała ciało z większym biustem :P
Pewnie Viperyna będzie miała ciałko Jiny...myślę, że Hani zrobią biust normalny.
Obrazek

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Hania wydaje mi się taka bardzo... wypukła :P Gady muszą mieć jakieś kompleksy przy ssakach!

Czytałam gdzieś teorię spiskową, że pierwotnie Jina miała być wielkości Nefery, ale czy nie miałaby wtedy większego korpusu? :P Bez sensu.

Cleospam~
Obrazek
http://kaylin-de-nile.tumblr.com/post/6 ... -srsly-tho

-- 15 lis 2013, o 02:11 --

Honey! Piękna :serducho:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
z http://the-terrible-tara.tumblr.com

A tutaj zbliżenie na twarz Clawdii.

Awatar użytkownika
Grażyna
Kontakt:

Miałam właśnie wrzucać. Przez to głupie sklejanie postów nie wiadomo kiedy zostało co dodane.

Oficjalnie przyznaję, że nienawidzę Mattela! W tej chwili sama nie wiem czym się ekscytować: Jane Boolittle, czy krokodylowymi plecami Hani ;-)
Chcę tę lalkę już teraz zaraz! :slinka:
Obrazek

ODPOWIEDZ