Nienawidziłam tych lalek, ale teraz ...

Luźne rozmowy o lalkach
Awatar użytkownika
kenereri
Kontakt:

Re: Nienawidziłam tych lalek, ale teraz ...

Post autor: kenereri »

Bratz. Od dzieciństwa ich nie trawiłam. A teraz? Uwielbiam animacje, postaci, karykaturalność i nawet zaczęłam się utożsamiać z dziewczynami, które na fali nostalgii wywindowały w ostatnich latach Bratzki, ja nawet nie mam z nimi żadnych wspomnień. :D :D

Awatar użytkownika
Czarnab1
Kontakt:

Post autor: Czarnab1 »

Kiedyś miałam obrzydzenie na widok lalek Pasha. Twarze po botoksie, dziwne proporcje ciała, koślawe nogi i ręce, brzydki biust, chude nadgarstki, długie palce u stóp, a teraz kiedy zobaczyłam na żywo.... kocham, uwielbiam i podziwiam. Może nie całą i nie każdą część jej ciała, ale dawno, bardzo dawno nie byłam tak zaskoczona lalką jak Paszką. ☺️ chodzę z brzydalkiem po domu, pykam jej zdjęcia i się jaram, srasznie nią jaram 😄

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

kenereri pisze:
03 kwie 2025, 14:35
Bratz. Od dzieciństwa ich nie trawiłam. A teraz? Uwielbiam animacje, postaci, karykaturalność i nawet zaczęłam się utożsamiać z dziewczynami, które na fali nostalgii wywindowały w ostatnich latach Bratzki, ja nawet nie mam z nimi żadnych wspomnień. :D :D
mam dokładnie to samo! na razie mam jedną zwykłą i jedną mini, nie szukam konkretnych bo nie znalazłam jeszcze kierunku, konkretnej kolekcji itd która by mnie zainteresowała, ale myślę, że niebawem jeszcze jakiejś bratzki się dorobię

ODPOWIEDZ