Moje nazwałam Deaneris i Aragorn

blind-bags-t4084.htmlSoihime pisze:Zobaczcie jakie urocze smoczki są teraz w jogurtach z Biedronki!
Moje nazwałam Deaneris i Aragorni Deane będzie smokiem mojej lalki Kiyomi. <3
DSC_0019 by Balbinka B, on Flickr
DSC_0016 by Balbinka B, on FlickrPoszukaj informacji, jak robią to łucznicy. Korzystaj z tych samych piór, tylko dostosuj do skali.Lacrima pisze:No wlasnie poczatek jest ok, ale jak przychodzi do oddzielania fragmentow pior i mocowania to nic sie mi nie trzyma
Całe nóżki wchodzą nawet w rajstopkach i jest jeszcze trochę luzu. Nawet na płetwę Tangkou wchodzą bez problemu. Ja u siebie też wcześniej nie widziała, dopiero teraz rzuciliMalina pisze:Dla większości może nie nowość, ale w Olsztynie nigdzie takich nie widziałam
Normalnie się w nie stopy wsadza, czy tylko kikutki?
Jeeejuu, ale cudne te buciki!Balbinka pisze:Wiem, że już było i pewnie dla większości z Was to nie nowość, ale w moim "taniochu" dopiero teraz rzucili trampki-breloczki po 1 zł. Więc się obłowiłam w 4 pary. Oto one:
(ciach)
i szczęśliwa właścicielka, bo butów przecież nigdy za wiele
(ciach)
No to kiszka. U mnie w pobliżu takowych brak.Balbinka pisze:"tanioch" to sklep z chińszczyzną z cyklu wszystko po 5 złotych
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość