źródło
i jeszcze jedna Bella:
JCP's Belle by ozthegreatandpowerful, on FlickrGdzieś było pokazane ciałko filmowej Belli od Hasbro? Bo też jestem ciekawa jak wyszło.Hasbro, jak na razie wiec na tym polu wygrywa, nawet jeśli Bella nie przypomina Emmy (która tak właściwie średnio pasuje mi na tę rolę), to w zestawie z księciem tworzy naprawdę wspaniałe wrażenie. Lalki mogłabym kupić i traktować, jako oddzielną formę od tej filmowej, po prostu jak taką francuską parę sprzed rewolucji, z porcelanowych malowidłem, czy epokowych bajek, obrazów. Ponadto nowe ciałko Belli idzie już w mój gust, przypomina mi poniekąd ruchome tnt, jest miłe okrągłe dla oka, ręce ładnie się zwężają ku dłoniom, ale nie gubią pełności, lalka ma nawet zarysowane obojczyki, jedynie nóżki mogłaby mieć mocniej zginalne, by móc posadzić lalkę w ciekawej pozie, chciałabym na tym ciałku inne postacie, jak np. Nani od Lilo, czy moją bardzo lubianą Kidę.
Tale as old as time by nevraforever, on Flickr
omg!! by Rodfhaii, on Flickr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość