Ruda! W blythowatych najmocniej przeszkadza mi brak brwi i te świecące twarze. Zmatowiona ruda, z tymi włosami (marchewkowe i puchate ) i delikatniejszymi rzęsami jest ładniusia.
Słuchajcie, jak to jest z tymi Blythe? Te z ali to recasty, czy odpadki fabryczne? I co to jest basaak? Przepraszam, jeżli to głupie pytania, ale po prostu zgłupiałam XD
Basaak to faktyczna podróbka. Jest prawie identyczna, ale wykonana z gorszego materiału. Blajtki z alli to albo odpady poprodukcyjne sprzedawane na boku, ale po prostu produkowane po godzinach... Oficjalne to one nie są. Sprawa jest bardziej dyskusyjna z Icy doll, bo mold jest trochę inny, ale mam wrażenie, że te całkiem gołe i bez makijaż i pudełka to też takie nie do końca ten tego. Co mi oczywiście nie przeszkodziło kupić ze dwóch Icków do prób rzeźbienia w nich
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...
Balbinko, bardzo Ci dziękuję za informację! Moja blajtka miała (dopóki go nie zeszlifowałam XD) napis na głowie że jest z takiej i takiej firmy itp, tak samo ciało- dlatego się zastanawiam. Poza tym nie wiem, czy mogę ją wrzucić na grupę na fb gdzie jest zakaz recastów, czy nie?
Carmazin jeśli kupiłaś ją na aliexpres to raczej bym tam nie wrzucała. Chociaż prawdopodobnie Twoja panna jest odpadem fabrycznym, chociaż na kilku grupach blajtowych one są uznawane pod custom tylko z zaznaczeniem, że to factory blythe.
There is no emotion, there is peace.
There is no ignorance, there is knowledge.
...