Ta Mtm piłkarka to wcale żaden szał...
czarna fash robiła większe nadzieje, a tu kolejna płaska głupia morda. Jedynie ubranko ma fajne, ale poza tym flak w oleju...Co najwyżej pokusa dla curvy black body/...
Szczerze to mnie piłkarka Made to Move jest raczej obojętna (bardziej podoba mi się "podstawowa" seria), ale ciemnoskóra ciekawsza niż blondyna... Daję jako ciekawostki, bo wzięło mnie na przejrzenie rosyjskiego forum pierwszy raz od kilku miesięcy.
A ja myślę że piłkarka ujdzie, ma skarpetki nie moldowane, ochraniacze, buty z namalowanymi sznurówkami. Jeszcze by dali prawdziwy nienarysowany kołnierzyk i mielibyśmy silver label albo wyżej
Ja nie pisałam nigdzie, ze jest brzydka, ale po prostu niestarannie pomalowana... sama nie przepadam za fryzurami tego typu (wygolone/zaplecione z jednej strony) i mam nadzieję, że tą buzię dostaniemy też bez modowanych warkoczyków, bo kształt ładny.
Szczerze to te nowe fashionistki mi się nie zbyt podobają. Dawne Barbie były lepsze i do tego typu lalki tusza niezbyt pasuje więc jak dla mnie to masakra i pozostaje przy polowaniu w SH raczej w te nowe się nie zaopatrzę.
Wszystko się powtarza. "I can be..." nawet nie chce mi się przeglądać.
Do piłkarki będą jeszcze 2 modele - karateka i deskorolkarz (najciekawsza według mnie).
Z akcesoriów hamak mi się spodobał, ale przerobiłabym go na wykałaczkę i sznurek, zamiast plastikowych zaczepów.
A ja marzę, że doczekamy się ciemniejszego ciałka MtM... Byłbym MEGA szczęśliwy, bo mam kilka lalek Barbie w tak ciemnym kolorze, a tylko jedno ruchome ciałko.
Ciekawe czy Mattel wypuści kiedyś ciałko MtM w tym kolorze?!
Zdjęcie by Sandraⓒ (przerobione przeze mnie)
Ktoś mi wytłumaczy fenomen kupkujących piesków i dlaczego co roku są nowe zestawy z nimi?
+ zestawy do samodzielnego robienia ciuszków... Mattel uczy dzieci jak samemu zadrukować ubranko tylko z jednej strony. XD
Dlaczego wśród lalek "Barbie Video Game Hero" tylko Barbie nie ma mangowych oczu?
Podobają mi się tylko Made to move, 2 albo 3 fashionistki i ciuszki, których u nas nie będzie raczej... Liczyłam na artykułowaną Stacie na tej hulajnodze, ale tylko nogi zginalne i na stałe dziwnie ułożone ręce. Eh.
Całkiem fajne meble i kolejny rower, którego nie kupię chociaż mi się podoba.
Z serii o grze podoba mi się tylko figurka z zielonymi włosami, ciekawie zapowiada się lalka z zielonymi oczmi, chociaż nie jestem przekonana co do ich kształtu. XD
Chętnie był przygarnęła różowowłosą fash, secik ubrań i butów.
Najbardziej, to chyba podoba mi się ta wersja z Kurą. Innowacyjne, dość intrygujące i takie prostolinijne w swoim przekazie. Piękne country z sianem w tle i zachodzącym słońcem na horyzoncie zielonego wzgórza.