Repaint Bratza i nowa na forum ^^

Repaintujesz lalki? Zajmujesz się rerootem? Koniecznie nam pokaż!
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mowgli
Kontakt:

Repaint Bratza i nowa na forum ^^

Post autor: Mowgli »

Ewa mówi hej :) Dzięki za forum, masa przydatnych informacji dla amatora repaintu ^^ OOAK absolutnie uwielbiam i podziwiam. Na swoim koncie popełnione 2, oba zupełnie bez wcześniejszego przygotowania i odpowiednich narzędzi ;) Jedym może odważę się pochwalić, zrobiony w 15 minut akrylami, bez werniksu itd :D Sprzęt w trakcie kompletowania;

Obrazek
Obrazek

I podglądówka przed i po. Ja nie wiem kto te Bratz wymyślił, potworne toto jest
Obrazek

Strasznie surowe, wiem, brzegi poszarpane, malowane pędzelkiem kosmetycznym trzęsącymi się łapkami, więc proszę o wyrozumiałość ^^ Lalka docelowo została stworzona dla mojej córki (8lat), kupiona była w lumpie- repaint miał przypominać ją samą, chciałam stworzyć jej lalkowe alter-ego ale w lalkowym stylu. Chociaż wciąż mam wrażenie, że wygląda zdzirowato :D
Ubranka ściągnięte z Monster High, grzywka z trudem wygenerowana przeze mnie :)

Awatar użytkownika
Ania I.
Kontakt:

Re: Repaint Bratza i nowa na forum ^^

Post autor: Ania I. »

Zdzirowato nie wygląda, ale zadziornie i "pyskato" :rotfl: Mnie się bardzo podoba - zwłaszcza oczy - bardzo fajnie namalowane. :blush:

Awatar użytkownika
Mowgli
Kontakt:

Jak zadziornie i pyskato- to pasuje :D Dziękuje bardzo, mam nadzieję, ze jak już dostanę werniks to za pomocą kredek uzyskam wiekszą opływowość i lepsze przejście kolorów :)

Awatar użytkownika
Suriri
Kontakt:

Post autor: Suriri »

Wyszło świetnie :), też tak chcę :p

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Bardzo fajna przemiana Bratz, uratowałaś ją od tego okropnego makijażu ;D Śmiało chwal się kolejnymi repaintami, będę kibicować. A planujesz repaintować bratz czy też jakieś inne rodzaje lal?

Awatar użytkownika
Mowgli
Kontakt:

Aww, dzięki, jakie wy miłe ^^ Raczej na ćwiczenia nie kupuję nowych lalek, szukam po lumpexach lub kupuje chińszczyzny- podróbki np MH. Na takiej właśnie podróbce zrobiłam pierwszy swój repaint; straasznie napaćkany :D Nie wiem, pokazać?

ODPOWIEDZ