https://pl.aliexpress.com/item/1-4-BJD- ... .10.5JdNHr
Lalka tania, ale nie wiem czy tą czy innej poszukać :c #dylemat

A co jest w nich takiego ładniejszego?Desdemona pisze:O wiele ładniejsze są doll leaves jeśli msd cię interesuje i w promocji już za 135$
źródłoЧто же до подвижности, то меня всё устраивает, не чувствую серьёзных недостатков даже по сравнению с более "ошарниренными" куклами!Да, в узел Миродолл не завяжешь и в позу эмбриона не свернёшь, но ИМХО это добротный середняк, я бы не назвала его бревном. Тело покупалось как временное, но мне не хочется его менять на более совершенное - я и так довольна.
Też Mirodoll nie miałam w ręku, w sumie żadnej bjd, ale jakoś te posty na bjdclubie mnie uspokoiły. Ja np. nie chcę na swoją lalkę wydawać dużo pieniędzy, chcę zobaczyć, czy w ogóle te lalki mi podejdą, używek raczej już nie biorę pod uwagę. Nie poszukuję lalki doskonałej i myślę, że taki "średniak" spokojnie mi wystarczy. Tym bardziej, że twarze damskie z Mirodoll są niczego sobie.Co do ruchomości, to mnie wszystko urządza, nie czuję poważnych niedociągnięć, nawet w porównaniu z bardziej "okulkowanymi" lalkami!Tak, w węzeł Mirodoll nie zawiążesz i w pozę embriona nie skręcisz, ale IMHO to solidny średniak, nie nazwałabym jego kłodą. Ciało było kupione jako czasowe, ale nie chcę go wymieniać na doskonalsze - jestem i tak zadowolna.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość