Barbie po chemioterapii.

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Re: Barbie po chemioterapii.

Post autor: LuLu »

Muszę przyznać, że w mojej rodzina osób chorych też nie brakuje... Kuzynka na raka zmarła, jej ojciec teraz sam choruje oraz jeszcze jeden wujek... Jestem podobnego zdania co kilka wcześniejszych wypowiedzi. Rówieśnicy dzieci chorych zwykle mają problem z zaakceptowaniem inności kolegów... Z resztą nie tylko inność w wyniku choroby nie jest akceptowana. Lalki z włosami mogłyby służyć jako podniesienie na duchu w stylu: "Musisz walczyć! Niedługo będziesz mieć znowu włosy, tak jak Barbie."
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Dallka
Kontakt:

Post autor: Dallka »

LuLu pisze:Muszę przyznać, że w mojej rodzina osób chorych też nie brakuje... Kuzynka na raka zmarła, jej ojciec teraz sam choruje oraz jeszcze jeden wujek... Jestem podobnego zdania co kilka wcześniejszych wypowiedzi. Rówieśnicy dzieci chorych zwykle mają problem z zaakceptowaniem inności kolegów... Z resztą nie tylko inność w wyniku choroby nie jest akceptowana. Lalki z włosami mogłyby służyć jako podniesienie na duchu w stylu: "Musisz walczyć! Niedługo będziesz mieć znowu włosy, tak jak Barbie."
Czytałam o takich lalkach w gazecie. :)

-- 26 lut 2014, o 15:06 --

A w ogóle to przykro mi z powodu twojej rodziny :(
Życie jest troche jak film.Więc nie wyłączaj go przed końcem.

Zwłaszcza że moje panienki tu na ciebie czekają<3
www.mymonsterhighloff.blogspot.com

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Dallka pisze:A w ogóle to przykro mi z powodu twojej rodziny :(
Trochę do tego przywykłam. Ogólnie jestem zdania, że ludzie w ostatnich czasach są wyjątkowo chorowici. Trują nas nadmiarem chemii...
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
Rudy Królik
Kontakt:

Post autor: Rudy Królik »

W "normalnym" sklepie kupiłam Ellę:

Obrazek

Głębię moich przemyśleń, co do tej lalki, zamieściłam na blogu:
http://zapieczlotych.blogspot.com/2015/ ... nikat.html

Awatar użytkownika
Manhamana
Kontakt:

Post autor: Manhamana »

Za dystrybucję Elli odpowiada Mattel Poland Sp.z o. o. - chyba tam nie do końca wiedzą co znaczy "not for resale". Lalka w regularnej sprzedaży na allegro, jak mówi nalepka na pudle "ilość w kartonie 12 sztuk " :szok:
http://klinikalalek.blogspot.com/

Nie piję, nie palę, na lale wydaję cash :)

Awatar użytkownika
Łucja - Puca
Lokalizacja: Polska, Kujawsko-Pomorskie, Toruń / Kiedy indziej: Polska, Pomorskie, Sztum
Kontakt:

Post autor: Łucja - Puca »

Widziałam ją na sprzedaż. W sklepie z zabawkami. W niskiej cenie 29 złotych. Na opakowaniu napisane: NOT FOR SALE. 29.99 zł. Straszne.
Po przerwie wracam do blogowania: szycie-i-takie-tam-lalki.blogspot.com !

,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

Ja też widziałam, w zabawkarskim w Warszawie i to takim malutkim. Za około 5 dych, więc trochi drożej.

Awatar użytkownika
Łucja - Puca
Lokalizacja: Polska, Kujawsko-Pomorskie, Toruń / Kiedy indziej: Polska, Pomorskie, Sztum
Kontakt:

Post autor: Łucja - Puca »

DragonLady pisze:Ja też widziałam, w zabawkarskim w Warszawie i to takim malutkim. Za około 5 dych, więc trochi drożej.
Tam gdzie ja widziałam to też mały sklep w bardzo małym mieście i 33 zł. kosztuje przeciętna lalka, np. Fashionistka. W dużych miastach jest drożej, bo to duże miasta (Lucy Logic). :P
Po przerwie wracam do blogowania: szycie-i-takie-tam-lalki.blogspot.com !

,,- Co to jest słoń?
- Rodzaj borsuka - wyjaśniła Babcia.
Nie dzięki przyznawaniu się do ignorancji od czterdziestu lat cieszyła się sławą znawczyni natury. ''
Terry Pratchett

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Post autor: DragonLady »

W tym sklepie ogólnie jest trochę drożej, więc pewnie i "darmowa" lalka musi kosztować trochę więcej ;). Ale w sumie to był jedyny gdzie ją widziałam.

ODPOWIEDZ