Lemonhead Kelly.

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
privace
Kontakt:

Lemonhead Kelly.

Post autor: privace »

Przypadkiem trafiłam na nie przeglądając ebay- nie wiedziałam, że wśród przyjaciółek najmłodszej siostry Barbie był taki cudaczek. Otóż w roku 2003 mattel próbował zmienić wygląd Kelly dając jej nowy, zabawny i słodki wygląd nakładając na ciało olbrzymi łeb przezwany wkrótce "cytrynową głową". Lalka się nie spodobała i po kilku seriach zaprzestano jej produkcji. A może szkoda?
Laleczki noszą imiona: Liana, Tamika, Becky, Keeya, Belinda i Tabitha oraz chłopiec Duke
Obrazek Obrazek

Proporcje niemal jak u klasycznej Kelly
Obrazek
źródło zdjęć oraz informacji
i jeszcze jedna fotka- Tommy Lemonhead Duke (z bloga o maluszkach http://magiczne11cm.blogspot.com/ )
Obrazek

(Swoją drogą to dziwne, że po kilku latach istnienia forum nie mamy wątku o żadnych mattelowskich maluchach)

Awatar użytkownika
Ania_DollSecondHand
Kontakt:

Re: Lemonhead Kelly.

Post autor: Ania_DollSecondHand »

Jak dla mnie, to słodziaki :) Mogłyby być produkowane jako niezależna, odrębna od Kelly, seria.

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Zawsze myślałam, że to są dzieciaczki robione dla lalek MyScene, bardzo pasowały mi wizualnie do scenek. Podejrzewam, że negatywny odbiór wynikał głównie z chęci zastąpienia nimi normalnych Kelly.

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Urocze są, ale z grubsza zbyt cudaczne dla barbiowej serii. Faktycznie bardziej pasowałyby do scenek.
Broken Doll in the Middle of Chaos...

ODPOWIEDZ