Tereski

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Re: Tereski

Post autor: DragonLady »

Velvetka fajna :). Grzywkę ma zabójczą prawdziwie ;).

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Kolejna przepiękna Tereska i to pudełkowa.Ma świetną grzywkę bardzo mi się ona podoba.A masz zamiar ją rozpudełkować czy raczej nie?

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Post autor: VintageVixen »

Czytam grzywka...mysle jaka grzywka, gdzie niby i na ktorej...a to jest oto ci cudo na czole, wolalam jak nie widzialam, ze tam jest ta ''grzywa'', bo sympatyczna jest, ale to dziwo jest tragiczne, czemu ja tak potraktowali?

Awatar użytkownika
roroDolls
Kontakt:

Post autor: roroDolls »

wiem wlasnie - balajaz jakis maxi turbo...
musze ratowac dziewczyne...
do rozpudelkowania i onTereskowania absolutnie. Pudelko itak trzasniete a te irytujace naklejeczki...
nie moge sie doczekac az ja pzrestylizuje a i suknie przyodzieje ktos dramatyczniejszy (Greczynka?!)

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Jak zawsze jestem za oryginalnoscia Barbie, zeby wygladala jakby wyszla z pudla, tak tego potworka (grzywe) od razu bym uciela, wystrzygla, zakleila i nie wiem co jeszcze, zeby to w ogole sie wygryzlo z mojej pamieci :P
roroDolls jestem ciekawa co to z nia zrobisz, czekam na efekt z niecierpliwoscia w takim razie

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Ojtamojtam, zaraz wystrzyc... odkleić od czoła, podkręcić i jakoś ułożyć, niech ma kosmyki w nieładzie a nie uliz na butapren klejony ;).
A w ogóle to szczujecie. Chcę nową Teśkę. Wszystko przez Was! :rotfl:

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Ha! Bardzo dobrze, bo twoja nowa Teresa oznacza nowa na forum :hyhy: takze kupuj i wrzucaj fotki, nawet sie nie zastanawiaj :D

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Aha, łatwo powiedzieć. A myślisz, że one tak stadami biegają? I to jeszcze takie, co nie mam?
:rotfl:

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Co wy gadacie ta grzywka jest super,taka nietypowa i inna od wszystkich.I to właśnie ta grzywka wyróżnia tą Tereskę spośród całego grona innych Teresek.
Ja dzisiaj przegrałam licytację o Tereskę Twirling Ballerinę 1995 i jestem wściekła :zly: .Ja też chcę nową ,używaną Tereskę!

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Nie wściekaj, nie wściekaj. Zgadnij z kim przegrałaś...

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Normalnie nie mogłam więcej licytować bo to za Tereskę + przesyłka i nie miałam więcej na koncie buuuuuuuu. Tylko nie mów mi,że z Tobą bo się dopiero wścieknę,albo nie wścieknę się.DragonLady podaj swój adres to się na kawę umówimy.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

:wrr: ehh masz racje Smoczyca one to w ogole sie chowaja, w sh jeszcze ani jednej nie widzialam nigdy, a tak poluje na jakas, a tu nie ma, same blondy sie walaja po polkach, preza swe wdzieki na mnie, ale nie ze mna te numery, chce Terese !
Wyczuwam w powietrzu, ze ktos jednak ma nowa Tereske mimo ze to lwica przegrala....
Dragon nie dawaj ! Bo jeszcze wrocisz do domu bez lali :P

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

VintageVixen ja nie jestem taka zła kobieta,laleczek nie tykam.
DragonLady żartowałam,oczywiście się nie gniewam pod warunkiem,że jak ją dostaniesz to wrzucisz swoje fotki na forum.

Teresa Twirling Ballerina 1995,którą przegrałam w licytacji.
Obrazek
Zdjęcie z Allegro.
No powiedzcie sami,czyż ona nie jest śliczna?

Awatar użytkownika
DragonLady
Kontakt:

Nie pijam kawy, ale ponoć dobrą robię ;). A Ty daleko od tej mojej cywilizacji? Bo od dziczy to na pewno daleko... :rotfl:

Ja chyba tylko raz trafiłam w sh Teśkę, zdublowaną z moimi wcześniejszymi, pokazywałam tu nawet, palcem nie będę pokazywać kto jej nie chciał wtedy ;).
Meh, nie boję się. Smoki większe od Lwów, jakby co. ;) Zresztą ja tym razem ino paru bidoków do rerootu przywiozłam, nic ciekawego poza tym nie mam.

Awatar użytkownika
VintageVixen
Kontakt:

Teresa sliczna oczywiscie, a po odszczurzeniu to juz w ogole bedzie cudo. Dragon to przyznaj sie w koncu, masz ja czy nie ? :D

ODPOWIEDZ