Kolekcjonerskie nowości Mattela

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dollbby
Kontakt:

Re: Kolekcjonerskie nowości Mattela

Post autor: dollbby »

Noo, buzie maja ładne!! Na przeszczep w sam raz ;D Fajnie, że stara Christie nie przepadła!

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Artykułowani faceci!!! Mattel spełnia marzenia, dopiero co zdążyłam napisac , że takch chcę! Tym razem nie popełnię błędu, kupuje kilku Kenów, na zapas. Tori jest po prostu przesliczna!! Goddess urocza w swojej brzydocie (jak im sie udało zepsuć ten mold ???), Lara też nie piękna, chce je wszystkie :D Nie jestem pewna Teresy.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Ja na pewno będę dybać na Tori. Może także na Christie, to się jeszcze okaże. Na pewno będę chciała faceta, jak pozwolą finanse, to zgarnę obu! :jupi:
Obrazek

Awatar użytkownika
Daga
Kontakt:

Post autor: Daga »

Po przeczytaniu samego opisu napaliłam się na lalkę z moldem Christie, ale jak zobaczyłam zdjęcie, to mi zaraz przeszło... nie, to już jednak nie to :(

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Tori i Christie to zdecydowanie moje faworytki...!!!! Strasznie się cieszę, że odświeżają stare headmoldy! Teraz już tylko czekam na Oriental!

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Przyszła moja nowiutka Lara City Shopper <3
Obrazek
Tu w towarzystwie dwóch wcześniejszych lalek, Steffie, już na nowym ciele, AA kupiona tylko dla sukienki, więc zostaje na model muse.
http://i5.photobucket.com/albums/y156/r ... 23c761.jpg
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Only NM
Kontakt:

Post autor: Only NM »

OŁ MAJ GAD! Są panowie czirliderki - w dodatku artykułowani...Chcę!Ciekawe czy nóżki też mają ruchome....To byłby pierwszy facet kupiony do kolekcji.
O pomponiaste panie się tak nie postarali, są sztywne! Z DOTW podoba i się angielka, chociaż to nie mój typ urody!
Życie, to nie jest sport dla widzów!
- Dzwonnik z Notre Dame

Jeśli chcesz mnie odwiedzić kliknij TUTAJ

Awatar użytkownika
Mr.Bart
Kontakt:

Post autor: Mr.Bart »

Artykułowane chłopy!!! :serducho: No nie ma bata, muszę mieć :) A dziewczyny też niczego sobie :)
Everybody should belive in something. I belive I'll have another coffee.

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Facetów będzie trzeba kupić jak najszybciej, bo jest pewne, że ludzie się po nich rzucą, szczególnie po ciemnego.
Obrazek

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Oooo, chłopaki są cudne, już się ślinię, szczególnie do tego blondasa, bo robi wrażenie starszego niż zazwyczaj są kenowie, a to u mnie jest w cenie. Obrazek
Z dziewcząt podoba mi się University of Oklahoma Barbie :) Na duży plus zaliczam sportowe obuwie dziewcząt. To miła odmiana od nudnych butów na obcasach. Ogólnie się napalam na nowości.
Obrazek

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

BarbieDream pisze:Tori i Christie to zdecydowanie moje faworytki...!!!! Strasznie się cieszę, że odświeżają stare headmoldy! Teraz już tylko czekam na Oriental!
Ja liczę na Mari, która tak jak Tori pojawiła się tylko w serii Generation Girl. A skoro jest nowa Tori, to na Mari też jest nadzieja! :D

Blondas ma lubiany przeze mnie mold, ale jeśli go dorwę, u mnie zostanie brunetem, a przynajmniej ciemnym blondynem lub szatynem - jakoś jasnoblond faceci nigdy mi nie pasowali XD
Obrazek

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Ooo Wow :szok:
Super jest ta nowa seria czirliderska, najbardziej podoba mi się ten ciemnoskóry Ken i obydwie Panie z Oklahomy. :hura:
A czy wiadomo gdzie będzie można kupić te lalki?? Udało mi się gdzieś wyszukać, że dostępne będą od 13 czerwca, czy to prawda? :)

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Dampirg85 pisze:A czy wiadomo gdzie będzie można kupić te lalki??
FLTE albo eBay. Albo znajomi/rodzina w USA. Innej możliwości dla osób spoza Stanów nie widzę, bo to seria przeznaczona na rynek amerykański - mało kogo poza USA interesuje futbol uniwersytecki.
Obrazek

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Mangalarga pisze: FLTE albo eBay. Albo znajomi/rodzina w USA. Innej możliwości dla osób spoza Stanów nie widzę, bo to seria przeznaczona na rynek amerykański - mało kogo poza USA interesuje futbol uniwersytecki.
Będę musiał w takim razie szperać po necie, może gdzieś się znajdą te lalki za przyzwoita cenę. :bezradny:
A te data premiery jest potwierdzona, czy ktoś coś o tym wie? :co?:

ODPOWIEDZ