DC SuperHero Girls

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Re: DC SuperHero Girls

Post autor: jewelsnake »

Gdyby to byli panowie w skali 1:6 to bym kupiła, ale dziewczyny? Nuda :no:
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Post autor: Carleesi »

Z tego, co widzialam, to bedzie green lantern i beast. Wiec pewnie beda i inni.

Z innego forum:
http://screenshootereu.blob.core.window ... fyvofggvmh
Introducing HAWKGIRL!
As the hall monitor of Super Hero High School, Hawkgirl takes pride in making sure that the students are always following the rules. Her days are planned down to the last minute, but that doesn’t mean she can’t have fun...it just has to be scheduled!

Introducing HAL JORDAN!
He’s smart, athletic, charismatic and pretty much school royalty. Hal’s extremely charming, a Saveball superstar and down for anything...what's not to love?

Introducing STAR SAPPHIRE!
Star Sapphire always looks good (if she does say so herself). The resident diva, Star’s a bit misunderstood, and though she doesn’t always show it, she just wants to be loved. But hey, who doesn’t?

Introducing CATWOMAN!
Catwoman is one feisty feline! Growing up an orphan in Gotham City, she learned that the only person she could count on was herself. Leave it to the girls at Super Hero High to change that.

Introducing BEAST BOY!
Beast Boy can change into any animal he wants, anytime he wants (well, most of the time). He’s a loyal friend who’s just as comfortable hanging out with the girls as he is goofing around with the boys.

Introducing CHEETAH!
Cheetah wants nothing more than to rule Super Hero High with an iron paw. She’s very charismatic and that’s what draws the other girls to her. But watch out, she’s not afraid to cheat to get her way, just like her name suggests. Get it? She’s a cheat’ah.
Ogólnie dużo informacji i arty można znaleźć tu: https://www.facebook.com/DCSuperHeroGirlsDolls
I czemu mam mocne wrażenie, że oni zrobią do tego bajeczkę (PROSZĘ TAK).

P.S. Ale ze co nie gra z universum DC w tych postaciach?
Blog Instagram Flickr Facebook

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Po obejrzeniu zdjęć prototypów z FB mam chcieja na Poison Ivy i Bumblebee, w celach OOAKowych raczej ;)
Nie siedzę w komiksowych uniowersach za bardzo (ani Marvel, ani DC), ale Hayley chętnie bym nabyła dla samej postaci. Ogromna szkoda, że zepsuli ją malowanymi rajtkami :< Ale może i tak się na nią skuszę... (albo chociaż na figurkę)?
Czekam na pozostałe lalki, wygląda na to, że każda postać ma swój nieco inny mold :)

EDIT: Patrząc na ich zdjęcia mam wrażenie, że ich ciałka będą miały artykulację pod biustem, pewnie coś na wzór ciałek Disney VIP.
Obrazek

Awatar użytkownika
lubamaruda
Kontakt:

Post autor: lubamaruda »

To już wiem co chcę na urodziny od całej rodziny :slinka: Mam chcicę na Wonder Woman, Poison Ivy, Harley Queen i jakby Katana wyszła to już w ogóle byłby miód :impra:

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Już wiem co mi w lalce Harley nie styka! Gdzie się podziała jej grzywka? xD

Awatar użytkownika
Saikou
Kontakt:

Post autor: Saikou »

O boże boże bożenko, czemu oni mi to robią? Czy oni naprawdę myślą że mnie stać na te wszystkie lalki, które po prostu muszę teraz mieć? :< już kce połowę z tych (przeżyje nawet malowane rajty), a jak jeszcze zrobią Kotke, Raven i Jinx to już w ogóle :serducho: _ :serducho:

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Są zdjęcia prototypów z NYCC. Link, bo fotki są za duże:

http://forum.dollplanet.ru/viewtopic.ph ... 7#p3646887

Trzeba kliknąć "ПОКАЗАТЬ" w ramce pod zdjęciem, żeby zobaczyć resztę.
Obrazek

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

ej całkiem spoko są, szkoda, że Harley ma malowane nogi i Ivy jest taka grzeczniusia ale ogólnie wyglądają całkiem całkiem. WW pewnie u mnie wyląduje Harley pewnie też, Kary nie lubię może Batgirl lub Ivy do tego, no i czekam żeby zrobili Hawkgirl.

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Trudno, zeby nie byla 'grzeczniusia', pamietajmy, ze to mimo wszystko lalki dla dzieci, a nie kolekcjonerskie action figures. ;)

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

Carleesi pisze:Trudno, zeby nie byla 'grzeczniusia', pamietajmy, ze to mimo wszystko lalki dla dzieci, a nie kolekcjonerskie action figures. ;)
nie no raca racja ale jak dla mnie mogła by być trochę mniej słodziutka

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Marvela trochę lubię i trochę nie, w zależności od postaci. Najbardziej przyciągnęła moje zainteresowanie Wonder Woman i tak dla fantazji może do mnie trafi. Dziwny nieco nurt obrał Mattel, kreując trzeci świat tego typu lalek, którego właściwie nie wykreował od zera opierając się na mitach, bajkach, czy legendach, jak u everek, czy monsterek, a przejął gotowy obraz. Ciekawe, ile będzie nowych postaci, czy te pierwsze zostaną nieco poprzebierane, zmodyfikowane, czy to jednorazowy skok na kasę hehe :D

Jak już Mattel tak odkupuje prawa autorskie, to ja poproszę serię lalek - figurek w tym właśnie stylu, co DC, ale z Larą Croft w jej różnych kreacjach i dołączoną do tego odpowiednią animację. Rozpłynęłabym się chyba ze szczęścia. :zawstydzony:

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Marvela trochę lubię, trochę nie, w zależności od postaci.
^ To sa postaci tylko z DC, nie z Marvela.

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Dziękuję bardzo ;) , przebadałam sprawę i racja Marvel z DC są rozłączni, mają całkiem różny zestaw postaci. Nie wiem dlaczego, ale podświadomie łączyłam ich razem, może wzięło mi się to z młodszych lat, gdzie przeważnie Batman, Superman i Spiderman występowali gdzieś blisko siebie w eterze. Komiksów z tych serii nie wiele czytywałam, raczej opierałam się na filmach. Teraz już wiem jakich lalek mogę się spodziewać w tej serii mattela, o ile seria im się rozwinie.

Awatar użytkownika
trujewszczak
Kontakt:

Post autor: trujewszczak »

Super Hero High? Jak oryginalnie...

ODPOWIEDZ