Widać spory potencjał w tym roku
zdjęcia z http://www.barbiefashionnews.com/
być może moja kolekcja fashionistek się powiększy, choć liczę na pokazanie się przeżutych starszych fash na allegro...
Na fotkach z Toy Fair widać, że każda z nich będzie miała pierścionek (czego nie widać na promo fotkach). Nienawidzę pierścionków u lalek, bo to wiąże się z dziurą w dłoni. Jeśli kupię te najnowsze Fashionistki (mają ponoć wyjść w połowie roku) to tylko dla ich główek...
Podoba mi się tylko ta przedostatnia, ale jej nie kupię, bo moje grono liczy już 6 blondynek, siódma byłaby już przesadą
Raquelle blada jak ściana, ale po przeczytaniu wpisu oli-o62 wiem, że to tylko promo, w rzeczywistości tylko trochę jaśniejsza jest od reszty.
Nikki ma buty jak Cutie#2, tylko białe, fajne!
W świecie Barbie
W razie problemów, proszę o kontakt przez FB, dziękuję.
Uuuu- namnożyło się tych Fashionistek. Jeśli chodzi o serie 2012 to podobają mi się tylko te dwie Nikki i planuję je w przyszłości zakupić (a zwłaszcza tę pierwszą).
dollbby pisze:niezłe laski! ale promo jak dlamnie to żawsze przesada,...potem lalkę psuje urok wyciągania z pudła...
To zależy, czasem promo fotki nie oddają uroku prawdziwej lalki (w moim odczuciu modelka nr 11 z jeansowej kolekcji Basics ), bądź przedstawiają prototyp, który często różni się od finalnego produktu.
Przedostatnia panna to chyba Summer z nowym moldem. Na fotkach z Toy Fair prezentuje się jeszcze lepiej, a przynajmniej mi bardziej się na nich podoba.
Czy wy też odnosicie wrażenie, że niektóre z Fash2012 maja taki idiotyczny wyraz twarzy?! Bo im dłużej patrzę na co niektóre, tym bardziej tak mi się wydaje...
Jeśli chodzi o tegoroczną serię to u mnie wyprzedziła inne tylko z jednego powodu: Nie mają tego udziwnienia z wymienną głową, które osobiście mnie przeraża.
A, że wave 1 i 2 są śliczne, ale trudniej dostępne.
Zaczęłam od tego, że wpadła mi w oko Summer, a potem przyjrzałam się reszcie i spodobały mi się Raquelle i Nikki. Summer kupiłam jeszcze w tej promocji w e.Leclercu, wczoraj zamówiłam dla niej jeszcze koleżanki. Prześniły mi się to, co miałam zrobić? Są w drodze.
Opinię o Summer mogę wyrazić. Jej buźka jest zdecydowanie ładniejsza niż na to wyglądała na zdjęciach promocyjnych, za to ubranko strasznie wszystko brokaci, a kolczyki są zbyt odstające i strasznie haczą włosy(łatwo nie wychodzą a boję się pociągnąć i nie wiem, co z tym fantem zrobić bo nie chcę ich całkiem rozwalać). Co nie zmienia faktu, że się w niej autentycznie zakochałam.
Z kolei da druga edycja jest jakaś… dziwna, jeśli mogę się tak wyrazić. I nie wiem co oni się tak na futerka uparli.
Mi się strasznie podoba pierwsza Raquelle, ze względu na totalnie inną twarz.I osobiście cieszę sie, że seria ta została urozmaicona o nowe moldy. Szkoda tylko że Raquelita dostała różowe pasemka. Nie wiem czemu mattel uparł się tak szafować pasemkami w dziwnych kolorach;/ Tak, tak, wiem, ze to playline, ale przecież to wcale nie musi być równoznaczne z tandetą...A często jest...
Z postałych fashionistek zainteresował mnie mold Summer, bo strasznie nie lubię współczesnego moldu Barbie. Wydaje mi sie jakis taki wulgarny. Zupełnie nie wiem dlaczego.