Fashionistas 2015
- barbusia77
- Kontakt:
Re: Fashionistas 2015
Mattel już nie potrafi wyprodukować dwóch takich samych lalek z serii
Każda jak unikat
ta po prawej zapewne made in china 
<3
- Dorii.86
- Kontakt:
Heheh, obie Made in Chinabarbusia77 pisze:Mattel już nie potrafi wyprodukować dwóch takich samych lalek z seriiKażda jak unikat
ta po prawej zapewne made in china
A tu trzecia którą zakupiłam, w pudełku wyglądała paskudnie ale jak się tylko wyswobodziła...
Barbie Fashionistas... by Dorothy M, on Flickr
Barbie Fashionistas... by Dorothy M, on Flickr- arigato78
- Kontakt:
Lalka po prawej ma rozczapierzone brwi i tak powinno być. Ma za to ciutkę mniejsze oczy (mniej otwarte; a może to złudzenie). Ma bardziej widoczne dołeczki w polikach (?) Proszę o odniesienie się do tych dołeczków. Dla mnie wersja nr 2 (prawa) wygrywa ze względu na niuanse w malunku brwi, bardziej widoczne dołeczki w polikach i ładniejszy malunek ust. Natomiast rootowanie czupryny w okolicach przedziałka troszkę matrwi... I za takie niedoróbki Mattel "śpiewa" sobie 60-80 zeta? Żenua!Dorii.86 pisze:Zakupiłam dzisiaj 3 fashionistki , nowy rzut był w sklepie . I teraz mam dylemat... oto powód :
Barbie Fashionistas Variants??? by Dorothy M, on Flickr
Czy ktoś widział je w sklepie? Którą wersję? Próbuję rozgryzć ktora jest errorem albo wariantem ...
A Azjatka całkiem ładna, tylko rzeczywiście ten różowy styl nie pasuje jej tak do końca. Ale z pewnością nadasz jej właściwy styl.
Można wiedzieć gdzie i za jaką kwotę nabyłaś te lalki?
- Dampirg85
- Kontakt:
[quote="Dorii.86"]Zakupiłam dzisiaj 3 fashionistki , nowy rzut był w sklepie ./quote]
Ja pikole... Gdzie wy znajdujecie te wszystkie nowe lalki ?? Ja do tej pory widziałem we Wrocławskim ToyRUsie kilka nowych lalek (ale o tym już pisałem).
Nawet na allegro ich nie widziałem.
A czy mogę zapytać po ile kupiłaś te 3 nowe fashionistki ??
Ja pikole... Gdzie wy znajdujecie te wszystkie nowe lalki ?? Ja do tej pory widziałem we Wrocławskim ToyRUsie kilka nowych lalek (ale o tym już pisałem).
Nawet na allegro ich nie widziałem.
A czy mogę zapytać po ile kupiłaś te 3 nowe fashionistki ??
- Dorii.86
- Kontakt:
Mieszkam w Dublinie, Irlandia
wiekszosc lalek kupuje w Smyths Toy Store albo Toysmaster czasami tez w Tesco. Kosztowaly mnie 12.99 euro jedna 
- Dampirg85
- Kontakt:
Wow, zazdroszczę Ci nie tylko dostępu do lalkowych nowości ale i tego że mieszkasz w Irlandii (zawsze chciałem zwiedzić to piękne państwoDorii.86 pisze:Mieszkam w Dublinie, Irlandiawiekszosc lalek kupuje w Smyths Toy Store albo Toysmaster czasami tez w Tesco. Kosztowaly mnie 12.99 euro jedna
- ploka
- Kontakt:
dla mnie ta po prawej wygrywa <3 jest super
- Stary_Zgred
- Kontakt:
Te "krzaczaste" brwi są cudne. I w ogóle ten typ twarzy niezwykle się udał. Oj, chciałabym obie! Byłyby bliźniaczkami niejednojajowymi 

- LuLu
- Kontakt:
Prześliczna! Chcę takąDorii.86 pisze:A tu trzecia którą zakupiłam, w pudełku wyglądała paskudnie ale jak się tylko wyswobodziła...
Broken Doll in the Middle of Chaos...
- MajorMistakes
- Kontakt:
Na flickru krążą nowe artykułowane ciałka, podobno fashionistki (ale prawdopodobnie jednak wonderwoman). Są świetne, niestety mają też stawy w kostkach.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
http://offwithmyheadhead.blogspot.com/
- BarbieDream
- Kontakt:
Pierwsze zdjęcia zamieściła Ada ze strony Papusile Mele i z tego co pisała to ciałko od nowej Hello Barbie, a ona raczej nie wciska kituMajorMistakes pisze:Na flickru krążą nowe artykułowane ciałka, podobno fashionistki (ale prawdopodobnie jednak wonderwoman). Są świetne, niestety mają też stawy w kostkach.
- reiha
- Kontakt:
Ooooch, wyglądają jak u Gooliope!
Też mam wątpliwości co do ruchomych kostek, bo moje simbowe ciała zawsze mają je powykręcane w dziwny sposób. Tylko ruszę lalką, a one już lecą gdzieś na boki 
- Mangalarga
- Kontakt:
Jakoś mnie to nowe ciałko nie do końca przekonuje... Fakt, ruchomość na pewno będzie większa, ale wizualnie/estetycznie chyba preferuję te, które już mam. Pomijam fakt, że nie chce mi się polować na kilkadziesiąt nowych ciałek dla wszystkich moich lalek XD
- jewelsnake
- Kontakt:
Niesamowicie się cieszę na nowe ciałka, im więcej punktów zginalności, tym dla mnie lepiej.Mam obawy, że wydam na nie majątek, aby kupić na zapas. Szkoda tylko, że na razie nic nie wiadomo,czy są jakieś plany na zginalnych Kenów. Głupio by to wyglądało gdyby Barbie były kompletnie zginalne, a Kenowie byliby sztywniakami z plastikowymi włosami.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers
- Annorelka
- Kontakt:
Rozmawiacie o tych nowych ciałkach, a ja nie wiem o co chodzi.
Jakieś zdjęcia? Skąd ludzie je wzięli? Z Aliexpress?