Fashionistas 2015

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
barbusia77
Kontakt:

Re: Fashionistas 2015

Post autor: barbusia77 »

Mattel już nie potrafi wyprodukować dwóch takich samych lalek z serii :facepalm: Każda jak unikat ;) ta po prawej zapewne made in china xD
<3

Awatar użytkownika
Dorii.86
Kontakt:

Post autor: Dorii.86 »

barbusia77 pisze:Mattel już nie potrafi wyprodukować dwóch takich samych lalek z serii :facepalm: Każda jak unikat ;) ta po prawej zapewne made in china xD
Heheh, obie Made in China ;) to pierwsze co sprawdziłam .

A tu trzecia którą zakupiłam, w pudełku wyglądała paskudnie ale jak się tylko wyswobodziła...

ObrazekBarbie Fashionistas... by Dorothy M, on Flickr

ObrazekBarbie Fashionistas... by Dorothy M, on Flickr

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Post autor: arigato78 »

Dorii.86 pisze:Zakupiłam dzisiaj 3 fashionistki , nowy rzut był w sklepie . I teraz mam dylemat... oto powód :

ObrazekBarbie Fashionistas Variants??? by Dorothy M, on Flickr

Czy ktoś widział je w sklepie? Którą wersję? Próbuję rozgryzć ktora jest errorem albo wariantem ...
Lalka po prawej ma rozczapierzone brwi i tak powinno być. Ma za to ciutkę mniejsze oczy (mniej otwarte; a może to złudzenie). Ma bardziej widoczne dołeczki w polikach (?) Proszę o odniesienie się do tych dołeczków. Dla mnie wersja nr 2 (prawa) wygrywa ze względu na niuanse w malunku brwi, bardziej widoczne dołeczki w polikach i ładniejszy malunek ust. Natomiast rootowanie czupryny w okolicach przedziałka troszkę matrwi... I za takie niedoróbki Mattel "śpiewa" sobie 60-80 zeta? Żenua!

A Azjatka całkiem ładna, tylko rzeczywiście ten różowy styl nie pasuje jej tak do końca. Ale z pewnością nadasz jej właściwy styl.

Można wiedzieć gdzie i za jaką kwotę nabyłaś te lalki?

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

[quote="Dorii.86"]Zakupiłam dzisiaj 3 fashionistki , nowy rzut był w sklepie ./quote]

Ja pikole... Gdzie wy znajdujecie te wszystkie nowe lalki ?? Ja do tej pory widziałem we Wrocławskim ToyRUsie kilka nowych lalek (ale o tym już pisałem). :zalamka:
Nawet na allegro ich nie widziałem. :beczy:
A czy mogę zapytać po ile kupiłaś te 3 nowe fashionistki ??

Awatar użytkownika
Dorii.86
Kontakt:

Post autor: Dorii.86 »

Mieszkam w Dublinie, Irlandia ;) wiekszosc lalek kupuje w Smyths Toy Store albo Toysmaster czasami tez w Tesco. Kosztowaly mnie 12.99 euro jedna :)

Awatar użytkownika
Dampirg85
Kontakt:

Post autor: Dampirg85 »

Dorii.86 pisze:Mieszkam w Dublinie, Irlandia ;) wiekszosc lalek kupuje w Smyths Toy Store albo Toysmaster czasami tez w Tesco. Kosztowaly mnie 12.99 euro jedna :)
Wow, zazdroszczę Ci nie tylko dostępu do lalkowych nowości ale i tego że mieszkasz w Irlandii (zawsze chciałem zwiedzić to piękne państwo :zakochany: ). ;( ;(

Awatar użytkownika
ploka
Kontakt:

Post autor: ploka »

dla mnie ta po prawej wygrywa <3 jest super

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Te "krzaczaste" brwi są cudne. I w ogóle ten typ twarzy niezwykle się udał. Oj, chciałabym obie! Byłyby bliźniaczkami niejednojajowymi :)
Obrazek

Awatar użytkownika
LuLu
Kontakt:

Post autor: LuLu »

Dorii.86 pisze:A tu trzecia którą zakupiłam, w pudełku wyglądała paskudnie ale jak się tylko wyswobodziła...
Prześliczna! Chcę taką :serducho:
Broken Doll in the Middle of Chaos...

Awatar użytkownika
MajorMistakes
Kontakt:

Post autor: MajorMistakes »

Na flickru krążą nowe artykułowane ciałka, podobno fashionistki (ale prawdopodobnie jednak wonderwoman). Są świetne, niestety mają też stawy w kostkach.
Wisdom comes from experience. Experience is often a result of lack of wisdom.

http://offwithmyheadhead.blogspot.com/

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

MajorMistakes pisze:Na flickru krążą nowe artykułowane ciałka, podobno fashionistki (ale prawdopodobnie jednak wonderwoman). Są świetne, niestety mają też stawy w kostkach.
Pierwsze zdjęcia zamieściła Ada ze strony Papusile Mele i z tego co pisała to ciałko od nowej Hello Barbie, a ona raczej nie wciska kitu :)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Ooooch, wyglądają jak u Gooliope! Obrazek Też mam wątpliwości co do ruchomych kostek, bo moje simbowe ciała zawsze mają je powykręcane w dziwny sposób. Tylko ruszę lalką, a one już lecą gdzieś na boki :P

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

Jakoś mnie to nowe ciałko nie do końca przekonuje... Fakt, ruchomość na pewno będzie większa, ale wizualnie/estetycznie chyba preferuję te, które już mam. Pomijam fakt, że nie chce mi się polować na kilkadziesiąt nowych ciałek dla wszystkich moich lalek XD
Obrazek

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Post autor: jewelsnake »

Niesamowicie się cieszę na nowe ciałka, im więcej punktów zginalności, tym dla mnie lepiej.Mam obawy, że wydam na nie majątek, aby kupić na zapas. Szkoda tylko, że na razie nic nie wiadomo,czy są jakieś plany na zginalnych Kenów. Głupio by to wyglądało gdyby Barbie były kompletnie zginalne, a Kenowie byliby sztywniakami z plastikowymi włosami.
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Rozmawiacie o tych nowych ciałkach, a ja nie wiem o co chodzi. :( Jakieś zdjęcia? Skąd ludzie je wzięli? Z Aliexpress?

ODPOWIEDZ