Playline 2017

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Re: Playline 2017

Post autor: jewelsnake »

Na jednym z tych zdjec widac zginalną białą curvy ! :tanczy: :serducho: :klaszcze:
"It's not that I can't find worth in anything
It's just that I can't find worth in enough"
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

jewelsnake pisze:Na jednym z tych zdjec widac zginalną białą curvy !
A na którym? Bo chyba mi coś umknęło...

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

A ja... nie chce marudzić znów na współczesne Barbie, ale uważam, ze trochę przesadzają z liczbą tych nowych moldów, mogliby bardziej stopniowo je wprowadzać?

Awatar użytkownika
Dollytopia
Kontakt:

Post autor: Dollytopia »

Annorelka pisze:A ja... nie chce marudzić znów na współczesne Barbie, ale uważam, ze trochę przesadzają z liczbą tych nowych moldów, mogliby bardziej stopniowo je wprowadzać?
Z ciałkami się nie wysilają to chociaż niech z moldami poszaleją - ich różnorodność to jedyny pozytywny aspekt współczesnych fashionistek.

JoannaS
Kontakt:

Post autor: JoannaS »

Jeśli chodzi o moldy, to jasne, fajnie, że jest tyle nowych itp. Jednakże jak zaczynałam zbierać Barbie miałam spore problemy z odróżnieniem wielu moldów, w zasadzie na początku wyróżniałam 2 cechy : usta otwarte/zamknięte i kolor skóry. Mam takie podejrzenie, że dzieci widzą większą różnicę pomiędzy lalkami z tym samym moldem ale z różnym kolorem włosów niż pomiędzy dwoma np. brunetkami o różnych moldach . Mogę się mylić oczywiście, trzeba by dziecka zapytać. Jeśli bym miała kupić dziecku lalkę Barbie to tylko MtM . MtM ogólnie mi się podobają, te sportowe serie - gdyby skejterka miała mniejszą głowę to bym ją kupiła, zastanawiam się nad operacją w acetonie :] . Sztywniarami się bawić nie da, przede wszystkim nie da się ich posadzić. Dostała moja córka Barbie "gwiezdna przygoda" z "latającym" kotkiem na patyku, to dopiero porażka, lalką nic się nie dało zrobić, a po nadepnięciu jej na ramię (plastikowa rurka), ręka pekła jak słomka i ukazały się druciki. Stara superstarka wciąż króluje, siedzi, jeździ samochodem i dobrze wyglada w koronie ;)

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Pink Flamingo pisze:
jewelsnake pisze:Na jednym z tych zdjec widac zginalną białą curvy !
A na którym? Bo chyba mi coś umknęło...
Tutaj :serducho:
https://www.instagram.com/p/BQvHfmwFyqw/
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

Aaa, to ooak stworzony na podobieństwo modelki Ashley Graham - ale stoi wśród lalek, które doczekały się produkcji więc kto wie, może się doczekamy, też trzymam kciuki za artykułowane ciałko curvy dostępne w bardziej przystępnej edycji :)

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Dokładnie tak :D Wątpię czy Mattel wystawiał by na targach zabawek lalki OOAK, najwidoczniej Ashley ma dołączyć do pozostałych wyprodukowanych pań ktore razem z nią były OOAK.
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

A co to jest za ślicznotka,ta na zdjęciu po prawej co ma warkoczyki? To jakaś mtm będzie czy wyższa półka cenowa? Bo podoba mi się bardzo :zakochany: i chętnie bym taką kupiła. :slinka:
https://www.instagram.com/p/BQvHfmwFyqw/

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

To jakaś reżyserka filmowa.Lalka była wydana w zeszłym roku, z wyższej półki cenowej i chyba jest wyprzedana.
https://www.amazon.com/Barbie-DPP89-Ava ... B018DWZ6AU
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
lwica
Kontakt:

Post autor: lwica »

Jewesnake dzięki za odpowiedź. :) Znalazłam to cudeńko na Ebay ale kosztuje około 2500zł. Czy oni oszaleli już do reszty. :/ Barbie no śliczna jest nie powiem i artykułowana ale ma krzesełko i kilka gadżetów i taka cena,bo jej przypisali nazwisko znanej reżyserki. To by zrobili taką samą Barbie na ciałku mtm i bez dodatków i byłby koszt w granicach 80zł.Czy oni muszą do lalek jakąś ideologię dorabiać i sprzedawać za kosmiczne ceny,ja tego nie ogarniam. :zly:

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

jewelsnake pisze:Dokładnie tak :D Wątpię czy Mattel wystawiał by na targach zabawek lalki OOAK, najwidoczniej Ashley ma dołączyć do pozostałych wyprodukowanych pań ktore razem z nią były OOAK.
na którymś filmiku pani oprowadzająca mówiła, że są to specjalne lalki, jedyne w swoim rodzaju, niedostępne w sklepach. Chcieli je tylko pokazać, nie będą ich produkować.

Awatar użytkownika
jewelsnake
Kontakt:

Ohhh, szkoda. Dziwne, biorąc pod uwagę,że wszystkie lalki ze zdjęcia, poza białą curvy, są już wyprodukowane.
Manic Street Preachers

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

Nie jestem pewna gdzie to dać, ale tutaj się toczyła rozmowa o artykułowanej Curvy, więc...
http://kiddysa-nekovamp.deviantart.com/ ... -642163125

Potrzeba matką wynalazku. :P

Awatar użytkownika
Soihime
Kontakt:

Post autor: Soihime »

Tylko weź zrób coś takiego >< ja cały czas mam w planach zrobić stawy mojej curvy, ale cholernie się boję za to zabierać. ><

ODPOWIEDZ