Barbie - playline'owe nowości na 2015 rok

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Michał
Kontakt:

Re: Barbie - playline'owe nowości na 2015 rok

Post autor: Michał »

A ja się zastanawiam czy stare buty będą pasować na stopy tych ze stawami w kostkach... A moja dysleksja faktycznie jest śmieszna ale mój telefon naprawiony więc auto korekta jest

Awatar użytkownika
Neytiri
Kontakt:

Post autor: Neytiri »

Z tych mi się podoba ta murzynka obok różowiutkiej Skipper (dolny rząd, druga od lewej). I oczywiście koniecznie blond z flockiem. Koleżanka orzekła, że wygląda identyko jak Demi Lovato ;D

Awatar użytkownika
Mangalarga
Kontakt:

Post autor: Mangalarga »

O jacie! Mattelu, tak trzymaj!
Podoba mi się ciemnowłosa Kayla/Lea, obie Skipper, nowy rudzielec i zielonooka Goddess. Reszta też niczego sobie, ale te po prostu MUSZĘ mieć! :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Lunarh
Kontakt:

Post autor: Lunarh »

A ja chcę blondwłosą Artsy ;) Byłaby pierwsza w kolekcji.

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Post autor: Lacrima »

Nie.... to jest nie fair... mattelowi spadają obroty to sie spina.... kosztem mojego portfela. Ja naprawdę myślałam że te barbie da sie jakos ograniczyć a tu dupa.
Ciekawią mnie ich ciałka, wszystkich chyba artykuowanych nie zrobią bo to by zbyt wielki cud był. I tyyyle kolorów ciałek!
Podobaja mi sie... chyba prościej powiedziec że nie podoba mi się ino raquelle i czarna goddess to porażka. Blond desiree wygląda świetnie, ta z flockiem mnie powaliła na kolana, musze ja mieć i to mimo paskudnych niedzwiedzich brwi. Rude coś z piegami tez wygląda fajnie. A kayle/lee tez chcę ale i mam juz 4 i to juz jest zbyt duzo... I te pazettowate... cos mnie do nich przyciąga, ale nie wiem co.

Edit: BarbieDream, gdzie ty tam widzisz teresy? Czyzby bylo jeszcze wiecej lalek niz te wrzucone? @.@
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.
Mój flickr: http://www.flickr.com/photos/108814335@ ... 910744495/

Awatar użytkownika
Pink Flamingo
Kontakt:

Post autor: Pink Flamingo »

BarbieDream, dzięki za rozszyfrowanie zagadki :) Jeju, prześliczne to wydanie Kayli/Lei, na razie nie wiem, co sądzić o Artsy w wersji jasnoskórej, z pewnością interesująca.
Neytiri, to faktycznie Demi Lovato, wiedziałem, że gdzieś błądzę skojarzeniami :)

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Post autor: arigato78 »

Neytiri pisze:
Z tych mi się podoba ta murzynka obok różowiutkiej Skipper (dolny rząd, druga od lewej). I oczywiście koniecznie blond z flockiem. Koleżanka orzekła, że wygląda identyko jak Demi Lovato ;D
Ojej. Przysięgam, że sam miałem skojarzenie facjaty tej blondyny z Demi Lovato, a znam jej wizerunek jedynie z jakichśtam portali plotkarskich.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Lacrima mam na myśli ten nowy fashionistkowy mold Teresy... Nie Teresa1990- co to to nie :) Właściwie to nie wiem jak nazywa się ten mold, chyba że to Summer, jeśli tak to zaraz poprawię :)

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Aaa dobra, juz lapie :) wiec ta z lewej to jest summer, ale ta z prawej ma mold raquelle fashionistas ale nie wiem jak on ma oryginalnie na imie ani z ktirego jest roku. Asha to asha, blondi to skipper dreamhouse i tez nie wiem jaki to ma oryginalny tytul. Ta nowa ruda to raczej jest hairtastic ale jakos malo zdjec tego moldu jest w necie wiec glowy za to nie dam.
You can't buy happiness, but you can buy dollies. And that's kind of the same thing.

Awatar użytkownika
BarbieDream
Kontakt:

Post autor: BarbieDream »

Lacrima pisze:Aaa dobra, juz lapie :) wiec ta z lewej to jest summer, ale ta z prawej ma mold raquelle fashionistas ale nie wiem jak on ma oryginalnie na imie ani z ktirego jest roku. Asha to asha, blondi to skipper dreamhouse i tez nie wiem jaki to ma oryginalny tytul. Ta nowa ruda to raczej jest hairtastic ale jakos malo zdjec tego moldu jest w necie wiec glowy za to nie dam.
Raquelle to chyba Raquelle - już zmieniłam ;)
Te nowe moldy strasznie się mieszają.. Ze starymi nie było takiego problemu. Za parę lat to się pewnie jakoś 'ureguluje' dopiero :)

Awatar użytkownika
Lacrima
Kontakt:

Tak, tylko mam wrazenie ze te coraz to nowsze moldy sa jakies takie nijakie... Zbyt podobne do tych co juz sa i do siebie samych, coraz trudniej je odrozniac.

Awatar użytkownika
KiciaKocia
Kontakt:

Post autor: KiciaKocia »

Jakoś nie podzielam ogólnego zachwytu flokowaną blondynką - dla mnie ma cokolwiek tłustą, świnaczkową mordkę. Za to jasnoskóra Artsy z piegami zapowiada się ciekawie - jeśli będzie artykułowana to może kupię.
"Nikt, kto wymiotuje, nie wygląda elegancko, a już widok rzygającego smoka jest chyba najgorszy."

Słabo mi
Kontakt:

Post autor: Słabo mi »

KiciaKocia pisze:Jakoś nie podzielam ogólnego zachwytu flokowaną blondynką - dla mnie ma cokolwiek tłustą, świnaczkową mordkę. Za to jasnoskóra Artsy z piegami zapowiada się ciekawie - jeśli będzie artykułowana to może kupię.
Bo flokowana blondynka to taka mniej grzeczna wersja w sumie nijakiej, acz niebrzydkiej mordki :) No ale że lalki z "wygoloną" połową głowy zdarzają się rzadko, więc ja zachłystuję się jej wizerunkiem.
Mattel oswoił trend mody znany już od kilku lat - zrobił to z lekkim poślizgiem, no ale i tak zaliczam mu to na plus. Mam też nijakie wrażenie ze flokowanie miała któraś z Monsterek (ale dalibóg, nie przypomnę sobie która)

Awatar użytkownika
Annorelka
Kontakt:

Post autor: Annorelka »

A ja chciałabym tylko jeszcze dodać, że choć ciuszki śliczne to zupełnie mi się nie podobają napisy i kot na koszulce Kayli,
https://www.flickr.com/photos/70740635@ ... otostream/
Jakby chciała powiedzieć "patrzcie jestem chodzącym memem internetowym". :P

Awatar użytkownika
Stary_Zgred
Kontakt:

Post autor: Stary_Zgred »

Do ciuchów to ogólnie bym się doczepiła, bo mam wrażenie, że to kolejna seria ubranek pozszywanych na zasadzie "wciśniemy lalkę w prostą tubkę, nikt tego nie zauważy". Ale cieszę się bardzo na nowe typy twarzy, szczególnie na białą Artsy. Odbieram ją jako coś dziwnego (przyzwyczaiłam się do ciemnoskórych wersji i nawet by mi w głowie nie postało, że powstaną inne), ale właśnie takie dziwotwory bardzo kuszą.
Obrazek

ODPOWIEDZ