DC SuperHero Girls

Barbie, My Scene, Basics, Monster High, Ever After High
Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Re: DC SuperHero Girls

Post autor: Carleesi »

ingrid pisze:Dziękuję bardzo ;) , przebadałam sprawę i racja Marvel z DC są rozłączni, mają całkiem różny zestaw postaci. Nie wiem dlaczego, ale podświadomie łączyłam ich razem, może wzięło mi się to z młodszych lat, gdzie przeważnie Batman, Superman i Spiderman występowali gdzieś blisko siebie w eterze. Komiksów z tych serii nie wiele czytywałam, raczej opierałam się na filmach. Teraz już wiem jakich lalek mogę się spodziewać w tej serii mattela, o ile seria im się rozwinie.
Batman i Superman owszem, są obydwoje z DC, ale Spiderman nie ma z nimi nic wspólnego. ;)

[hr]

Boże, mam ogromną nadzieję, że pojawi się Raven i że będzie wzorowana na Teen Titans lub Injustice. <3

http://images.gameskinny.com/gameskinny ... 7061f7.jpg

http://static.comicvine.com/uploads/sca ... ven_tv.jpg
Blog Instagram Flickr Facebook

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

A przypomniało mi się, że był epizod, gdzie połączyli DC z serią Mortal Kombat, ale to już ostry kaliber hehe xD , chociaż kocica była tam wybitna. Ciekawe ile postaci będzie zawierała ta seria i na jakich outfitach będą się opierać.

Awatar użytkownika
Carleesi
Kontakt:

Post autor: Carleesi »

No tak, injustice. Swietnie sie w to gra.
Blog Instagram Flickr Facebook

Awatar użytkownika
ingrid
Kontakt:

Post autor: ingrid »

Grałam, grałam w injustice na xbox hehe, ale tylko w demo :pudło: Do wyboru była Wonder Woman i nie pamiętam kto jeszcze, chyba Super facet. Chętnie pograłabym sobie w pełną wersję, ale nie mam kompana/kompanki do pada na taką partyjkę.

Ciekawie zapowiada się jeszcze najnowsze Mortal Kombat, które zrobili w stylu arcade, że pomiędzy bójkami są wstawki filmowe nadające ciągłą fabułę i sens podejmowanych walk wieńczonych filmowym zakończeniem splatającym się z innymi postaciami, lub coś w ten deseń.

Jak tak mowa o grach i mattel idzie w kierunku schematu wykreowanych już postaci, jak z DC, to ja naprawdę bardzo bym chciała lalkę Lary Croft, Tonner taką zrobił, a dla mnie jest chyba nieosiągalna :beczy:

Awatar użytkownika
mobe
Kontakt:

Post autor: mobe »

Czemu antagoniści są w tym wydaniu super hero? W kreskówce tak jest?

Awatar użytkownika
takes
Kontakt:

Post autor: takes »

tak, na razie nie jest wyjaśnione czemu. Mi się wydaje, że to bardziej ma przedstawiać je przed wyborem "strony"

Awatar użytkownika
arigato78
Kontakt:

Post autor: arigato78 »

Buźka Poison Ivy mi się podoba :-)

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Post autor: reiha »

Mi też! I chcę jeszcze Bumblebee. I może Batgirl, zależy jak będzie wyglądała bez maski. Szkoda trochę, że ma rękawiczki...

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Już wiem, która seria zastąpi mi monsterki. Pięknie je zrobili. :D

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Zaczynają się pojawiać w sklepach w USA <pisk!!111> Ktoś z FB obiecał, że niedługo wrzuci recenzję -
https://www.facebook.com/DCSuperHeroGirlsDolls/

Awatar użytkownika
reiha
Kontakt:

Tak, właśnie ktoś wrzucił zdjęcia na tumblr :D Na forum monsterkowym pisali, że będą trochę wyższe, nie spodziewałam się, że aż tak : D I mają artykulację pod biustem :serducho: :serducho: :serducho:

Dla bezfesjbukowych:
Obrazek
Obrazek
(kliknięcie na zdjęcie przerzuca na tumblr)

Ale twarze na promocyjnych miały jakby bardziej ładne :>

Awatar użytkownika
EvilCupcake
Kontakt:

Post autor: EvilCupcake »

Borze zielony, chcę już mieć trójkę z Batmana i wbić je w ciuchy bardziej pasujące do serii. *-*

ODPOWIEDZ